Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» BİLGİSAYAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşlar ben Fearun mekanını sevdiğim için tavsiye edeceğim oyun bana göre mükemmel grafikler kötü ama hikaye ve o classlar ırklar ayrıntılar

Bildiğiniz gibi Newer Winter Nights2 var benim bilgisayarımda çok kasıyor.Sizinkinde bilemiyorum bende başka bir Fr oyunu arayayım dedim ve buldumda

Buzyeli vadisinin rpg aynı Diablo gibi oyununu buldum

Ice Wind Dale II çok güzel bir oyun biyerden bulmanızı veya indirmenizi tavsiye ederim 1.21 gb ye bence deydi sizin için bilemiyorum party 6 kişilik olabiliyor ve tüm classlar ırklar mevcut ayrıca kasmıyorda oyun on kasabada başlıyor sonra yavaş yavaş luskan  güzel bir  rpg oyunu

resim koymak isterdim ama artık imgeshack açamıyorum bilgisayar kitlenio yada takılıyor bir çok sitedede öle virü var galiba özür diliyorum.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

fazla oyun oynayan bi zat diilim
hatta hiç oynamam
ama black & white güzel oyundur Razz

Üye

Yukardaki tavsiyeler çok sağlam, Buldurs Gate oyunlarını ayrıca Fallout'u kaçırma eski oyunlar ama klasikler. Benim bir party'i yönettiğimiz action-rp oyunlarına antipatim var, aradığım sanki bir mmorpg gibi karakterimle özdeşleşebilmem. Oturup aynı anda 3-5 karakter kontrol edince işin büyüsü bozuluyor. Nedense bu party olayı nedense pek meşhur her oyunda var. Son zamanların biraz zorlarsak iyi diyebileceğim oyunlarından Hellgate:London var. En azından bir bakmaya değer.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Oblivion'da bir görev vardı,  tam hatırlamıyorum kediye benzeyen ırktan olan bir kadını takip etmemiz lazımdı (yanlışını yakalamaya çalışıyoruz Smile) Yaklaşık 4 saat kadını takip ettim ama görevi hala görevi bitiremeyince o sinirle Oblivion'la aramızdaki ilişkiyi bitirdim Razz

Üye

OYUN DÜNYASINDA P.O.P Yİ TEK GEÇERİM. DAHA İYİSİ YOK. 3 OYUNUNU DA BİTİRDİM.

Üye

4,5,6 yı bulamadım. çok baktım ama bulamadım.

Üye

3. oyunu bitireli 3 yıl oldu.

Üye

assasins creed

thief: deadly shadows

baldur's gate 2

Neverwinter nights 2.

ha bir de BFM 2(create a hero )

Üye

Oblivion
Crysis
Beyond Good And Evil
Devil My Cry
Dungeon Siege
Warcraft

Üye

Bethesda Softwork'ün çok başarılı serisi Elder Scrolls'un 3. ve 4. oyunlarından bahsediyorum.

Serinin 3.sü Morrowind'in oyun içindeki zorluğu (eğer TGM denen şaheser şifreyi kullanmıyorsanız) 4.oyun olan Oblivion'dan daha fazla.Bunun yanında Oblivion'da harita üzerinde daha önce gittiğiniz bir yerin üzerine tıkladığınız zaman o yere yolculuk yapıyorsunuz beklemeden falan Morrowind'de  sandal ve uçan dev pirelere para vermeden buna benzer birşey yapmanız olanaksız. =)

Morrowind'i es geçemedim çünkü yine de çok başarılı bir oyun.Bunun haricinde fazla birşey söyleyemem.

Oblivion tam bir şaheser ve ciddi anlamda bir fantastik kurgu kitabı okuyor gibi oluyor insan hatta onun içindesiniz cidden. =) Karakterlerin bağımsız hareketleri (çoğu zaman),devamlı her koşulda konuşmaları (yazı yazmıyor sadece alt yazı ile konuşmayı dinleyebiliyorsunuz ve açıkçası ingilizce kitap okuma becerimi de geliştirdi belli bir nebze bu özellik) ve daha başka söyleyebileceğim o kadar çok özellik var ki oyunu methetmek için. =)

Benim birincim Oblivion'dır.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> BİLGİSAYAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri