Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

GABRIEL Araf'a-karanlığın yönettiği bir yer- ışığı geri getirmek ve şehrin sakinlerinin ruhlarını kurtarmak için savaşan bir "Arc Angel"ın hikayesini anlatıyor.

Filme verilen kötü notlardan dolayı başta izlemek istememiştim sonra izlemeye karar verdim ama içimde önyargı vardı. Fakat filmi izleyince şaşırdım, film muhteşem olmasada 5.4 gibi bir oyu hakedecek bir film değil. Hele filmin 150 bin dolar gibi bir bütçeyle yapıldığını düşünürsek filme 10 üzerinden 8 puan veririm.

Üye

haklısın bu filmi bende izlemiştim 5.4 bu film için okadar harcamadan sonra çok acımasız bir ortalama
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

gabriel i bende izledim. gerçekten de giriş bölümü etkileyiciydi. gayet güzel bir film olabilecekmiş ama devamı benim için biraz hayal kırıklığı doluydu açıkcası. klişe rüzgarına bu film de kapılmış. güzel bir konuya yazık edilmiş.

constantine'de benzer bir konuyu işlemişti. (gerçi onda "kaderin mızrağı-spear of destiny" işlenmişti). bence constantine bu filmden kat be kat daha iyi...

gabriel'den hoşlananlar bir de constantine'i denesin derim. bu arada uyarayım constantine'de çok etkileyici bir cehennem tasviri var sırf bunun için bile izlenir.  Twisted Evil  Twisted Evil
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Constantine'yi izleyeli uzun zman oldu birdaha izlemek istedim ama bulamadım. Bence filme haksızlık ediyorsunuz film 150 bin dolar gibi komik bir bütçeyle çekilmiş, Türk filmlerini bile daha pahalıya çekiyolar, Hollywood'dan el atsalarda para verip bir daha çektirseler keşke. Benim için efeklerin önemi yok bu filmdeki gibi en basit efeklerde yeterlidir ama günümüzde insanların film anlayışı değiştiği için para bayılıp janjanlı yapmak gerekiyor filmleri...

Üye

[quote=hobBit]efektler basit oyunculuklar kötüydü[quote]
Tamamen parayla alakalı...
Herhangi bir sitede yorumları okuduğumuzda MALESEF janjanlı olmayan filmleri, filmden saymıyorlar. Hakkettiği değeri alamayan bir çok film var, ve bu döngü böyle devam ederse yakında izleyecek film bile bulamayacağım sanırım. Ve evet dediğin gibi Hollywood yüksek bütçeli ama beş para etmez filmlerle dolu zaten bir bakıma sitem ettğim şeyde bu.

Üye

gercekten hos bi filmdi .girişi ve girişteki müzik gayet iyiydi. düşük bi bütceyle yapılmıs olmasına ragmen elestirildigi kadar kötü degil...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri