| Alıntı: |
| Hemenortalığı toparladı Oytun ve alelacele birkaç bir şey çiziktirmeyebaşladı kağıda.İkna edici bir konuşma yazmalıydı çünkü söz konusu tümDünyada yaşayan insanlardı |
İşte benim koptuğum an. Bu yazıyı sen oku, sen değerlendir.
Tüm dünyadaki insanları kurtaracak adam "birkaç bir şey" mi çiziktirir. Belki sonrasında herşeyi açıkladın ama ben malesef "at gözlüğü" ile okuyan biriyim. Bu cümle bir okur olarak beni koparttysa bir yazar olarak her halde sana daha çok zarar vermiştir.
Kibar olmak gibi bir kaygım yok. Allahtan bu güzel insanları bulmuşsun da sıradan edebiyat sitelerindeki anlamsızlar gibi "eleştirerek yok etmek" yerine "genç bir arkadaş, biraz şans tanıyalım" diyorlar.
Bence bu şansı iyi değerlendir ve ne kadar "okunur" yazarsan o kadar "yapıcı eleştiri" alacağını unutma.
Bu arada "imla kuralları" atlanmaması gereken bir şey.
Evet, "bir"ler toptan saydım ama sence de fazla değil mi idi?
Alaycı olduğumu sanmıyorum. Daha kibar olmaya da ihtiyacım yok. Bence sen bana forumda nasıl yazılacağını öğretmeye vakit harcayacağına kendi yazıların için vakit harcamalısın. Çünkü ben yıkıcı bir eleştiri yapmak yerine "önce imla kuralları" dedim. Sen henüz eleştiri bile görmemişsin.