Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yani arkadaşlar olmamışki böyle J.R.R Tolkien den Yüzüklerin Efendisi' ni yazmışsınız ama ondan sonra gelen Ejderha Mızrağı serisinden bahsedilmemiş olmaz ki böyle şey ama ben ilk olarak Ejderha Mızrağı ile başladımm fantastiği ve kendimi bildim bileli de devam ediyor yani.

Ejderha Mızrağı Serisi:
-Güz Alacakaranlığın Ejderhaları
-Kış Gecesi Ejderhaları
-İlkbahar Şafağı Ejderhaları
---------------------------------------  sonra
Efsaneler Üçlemesi:
-İkizlerin Zamanı
-İkizlerin Savaşı
-İkizlerin Sınavı

-İkinci Nesil
-Yaz Alevi Ejderhaları
---------------------------------- son olarak
Ruhlar Savaşı Serisi
-Batan Güneşin Ejderhaları
-Kayıp Yıldızın Ejderhaları
Yitik Ayın Ejderhaları

hepsini okudum ve gerçekten de harika herkese tavsiye ederim bu üç seri de birbiri ile bağlantılı zaten ilk seriden sonra alışkanlık yapıyor adama ben bu kadar kitabı 1 seneden az bir zamanda okudum ve sadece bunlar da deil arada Nutuk da var Kara Elf Üçlemesi de var yani Very Happy ama hepinize tavsiye ederim bu kitapları okumalısınız yani bence okumayanlar gerçekten çok şeyler kaybederler.

Üye

Bende almıştım bu serinin bikaç kitabını biraz sırasız oldu ama güzel kitaplar yinede sırayla alsın herkess wink

Üye

Okudum zaten muhaha Very Happy ben bayaa ilerdeyim ama hala geride olduğumu düşünüyorum kanımca Very Happy

Üye

16-17 kitabını fln okudum ben. bence fantastik kurguda EM level 1 Very Happy çoğu kişi için herşey onunla başlıyor Very Happy benim tavsiyem weis-hıckman ikilisinin dışına bir iki kitap(misal raistlin tarihçeleri Very Happy ) çıkılmamasıdır. ayrıca seriyide sırf raistlin için okuduğumuda belirtmek isterim. raistlinin gerçekten yaratılmış en iyi karakterlerden olduğunu düşünüyorum. bazen kendinizden izlerde görebilirsiniz kendisinde.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

İlk önce aranıza yeni katıldığım için herkese merhaba...
Ben de ejderha mızrağını okudum ve gerçekten çok beğendim. Weis ve Hickman gerçekten çok güzel yazarlar. Şu ana kadar Yaz Alevi Ejderhalarına kadar okuyabildim ama devamı da gelecek... Ne de olsa bir fantazya hayranıyım.
Ayrıca ilk yazıyı yazan arkadaşımıza belki gönderme olacak ama niyetim iyi. Ben senin le aynı zamanda -yani bir yılda- Diablo üçlemesi, Warcraft üçlemesi, Ölüm Kapısı serisi, Unutulmuş Diyarlar 1000 Orc'a kadar -Unutulmuş Diyarlar buraya kadar 15 kitap eder-Shannaranın Kılıcı 1-2, ve Ejderha Mızrağından dediğim yere kadar okudum.
(Bu da bir yıl içinde 38 kitap eder)
Üye
Üye

Bende Ruhlar Savaşına kadar olan kitapların hepsini okudum. Yani geçmişlerini. Konunun başında yazan kitaplar - Ruhlar Savaşı + Ruh Döveni + Silah Kardeşliği. Hepsi güzeldi. İlk başladığım seri değil ama Ejderha Mızrağının bende çok ayrı bir yeri var. Özelliklede Majere kardaşlerin yeri ayrı.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Valla sadece 1 tane kitabı okumaya fırsatını bulamadım oda eskişehirde hiç bir kitapcıda bulamadığım için.Ama bence Ejderha Mızrakları Serisi hem karakterleri hem olayı anlatış şekiliyle 100 yılın en ii fantastik romanlarından birisi.Benim favoru karakterim tabiki Raistlin kesinlikle mükemmel bir kitap serisi
Üye
Üye

Ben Güz Alacakaranlığın Ejderhaları, Kış Gecesi Ejderhaları, İlkbahar Şafağı Ejderhaları okudum. Geçende yurtdışında İkizlerin Zamanı, İkizlerin Savaşı, İkizlerin Sınavı kitaplarına rastladım ve aldım, hikayenin devamlılığı açısından bunları şu an okumamın sakıncası yok değil mi? Ya da belli bir sıraya göremi gidiyor?

Üye

Peki, bilgi için sağol.

Üye

Bende ilk üç kitabı okudum. Devam edicemde. Gerçekten güzel bir seri.

Üye

Sıraya göre zaten gidiyor ve sen doğru almışsın Very Happy devam et

Üye

Arkadaşlar ruh dövenini ve silah kardeşliğini de tavsiye ederim .Raistlinin tarihçeleridir.Ama sakın Ruhlar savaşını okumayın derim .Yoksa vazgeçersiniz Dragonlance den Very Happy

Moderatör

ilk 3 kitabını (ana seri) okudum. ilgi çekici ama daha öte bişey hissetmedim. yine de diğer kitapları da elime geçerse okurum

Üye
Üye

'Ruhdöveni' muhteşem bir kitap.. Anlatımın akıcılığı, betimlemelerin yerinde ve dahiyane oluşu, karakterlerin ustaca çizilişi.. Margaret Weis'ın ellerinden öpüyorum =) saygılarımı sunmak istiyorum kendisine.. Şimdi 'Silah Kardeşliği'ne geçicem.. Eminim yazınsal açıdan aynı derecede başarılıdır o da ^^

Üye

iki seri de çok güzeldir.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri