| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 01 Arl 2007 |
| Mesajlar: 4 |
| Konum: Ejderha Mızrağı' ndan |
|
|
Ejderha Mızrağı Serisi [weis & hickman] 01.12.2007, 17:35 |
|
|
Yani arkadaşlar olmamışki böyle J.R.R Tolkien den Yüzüklerin Efendisi' ni yazmışsınız ama ondan sonra gelen Ejderha Mızrağı serisinden bahsedilmemiş olmaz ki böyle şey ama ben ilk olarak Ejderha Mızrağı ile başladımm fantastiği ve kendimi bildim bileli de devam ediyor yani.
Ejderha Mızrağı Serisi:
-Güz Alacakaranlığın Ejderhaları
-Kış Gecesi Ejderhaları
-İlkbahar Şafağı Ejderhaları
--------------------------------------- sonra
Efsaneler Üçlemesi:
-İkizlerin Zamanı
-İkizlerin Savaşı
-İkizlerin Sınavı
-İkinci Nesil
-Yaz Alevi Ejderhaları
---------------------------------- son olarak
Ruhlar Savaşı Serisi
-Batan Güneşin Ejderhaları
-Kayıp Yıldızın Ejderhaları
Yitik Ayın Ejderhaları
hepsini okudum ve gerçekten de harika herkese tavsiye ederim bu üç seri de birbiri ile bağlantılı zaten ilk seriden sonra alışkanlık yapıyor adama ben bu kadar kitabı 1 seneden az bir zamanda okudum ve sadece bunlar da deil arada Nutuk da var Kara Elf Üçlemesi de var yani  ama hepinize tavsiye ederim bu kitapları okumalısınız yani bence okumayanlar gerçekten çok şeyler kaybederler. |
_________________ | Est Solarus Oth Mithas |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
... 01.12.2007, 22:40 |
|
|
Bende almıştım bu serinin bikaç kitabını biraz sırasız oldu ama güzel kitaplar yinede sırayla alsın herkess  |
_________________ rock'n roll ve kayıp dünyalar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Hmm 01.12.2007, 23:08 |
|
|
Okudum zaten muhaha  ben bayaa ilerdeyim ama hala geride olduğumu düşünüyorum kanımca  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
raistlin 01.12.2007, 23:26 |
|
|
16-17 kitabını fln okudum ben. bence fantastik kurguda EM level 1  çoğu kişi için herşey onunla başlıyor  benim tavsiyem weis-hıckman ikilisinin dışına bir iki kitap(misal raistlin tarihçeleri  ) çıkılmamasıdır. ayrıca seriyide sırf raistlin için okuduğumuda belirtmek isterim. raistlinin gerçekten yaratılmış en iyi karakterlerden olduğunu düşünüyorum. bazen kendinizden izlerde görebilirsiniz kendisinde. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
Gerçekten güzel kitaplar 18.12.2007, 15:20 |
|
|
İlk önce aranıza yeni katıldığım için herkese merhaba...
Ben de ejderha mızrağını okudum ve gerçekten çok beğendim. Weis ve Hickman gerçekten çok güzel yazarlar. Şu ana kadar Yaz Alevi Ejderhalarına kadar okuyabildim ama devamı da gelecek... Ne de olsa bir fantazya hayranıyım.
Ayrıca ilk yazıyı yazan arkadaşımıza belki gönderme olacak ama niyetim iyi. Ben senin le aynı zamanda -yani bir yılda- Diablo üçlemesi, Warcraft üçlemesi, Ölüm Kapısı serisi, Unutulmuş Diyarlar 1000 Orc'a kadar -Unutulmuş Diyarlar buraya kadar 15 kitap eder-Shannaranın Kılıcı 1-2, ve Ejderha Mızrağından dediğim yere kadar okudum.
(Bu da bir yıl içinde 38 kitap eder)  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
| Konum: İstanbul |
|
|
re 28.12.2007, 16:15 |
|
|
Bende Ruhlar Savaşına kadar olan kitapların hepsini okudum. Yani geçmişlerini. Konunun başında yazan kitaplar - Ruhlar Savaşı + Ruh Döveni + Silah Kardeşliği. Hepsi güzeldi. İlk başladığım seri değil ama Ejderha Mızrağının bende çok ayrı bir yeri var. Özelliklede Majere kardaşlerin yeri ayrı. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Şub 2008 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
';..;' 12.02.2008, 21:38 |
|
|
Ben Güz Alacakaranlığın Ejderhaları, Kış Gecesi Ejderhaları, İlkbahar Şafağı Ejderhaları okudum. Geçende yurtdışında İkizlerin Zamanı, İkizlerin Savaşı, İkizlerin Sınavı kitaplarına rastladım ve aldım, hikayenin devamlılığı açısından bunları şu an okumamın sakıncası yok değil mi? Ya da belli bir sıraya göremi gidiyor? |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
';..;' 13.02.2008, 13:14 |
|
|
Peki, bilgi için sağol. |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Şub 2008 |
| Mesajlar: 60 |
| Konum: Sonsuzlukta bir yerde |
|
|
.. 13.02.2008, 16:03 |
|
|
Bende ilk üç kitabı okudum. Devam edicemde. Gerçekten güzel bir seri. |
_________________ Yol karardığında yolunu ayırana dost denmez..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
.. 17.02.2008, 21:53 |
|
|
Sıraya göre zaten gidiyor ve sen doğru almışsın  devam et |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Şub 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 85 |
|
|
|
bb 25.02.2008, 23:34 |
|
|
ilk 3 kitabını (ana seri) okudum. ilgi çekici ama daha öte bişey hissetmedim. yine de diğer kitapları da elime geçerse okurum |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Mar 2008 |
| Mesajlar: 14 |
| Konum: Nevermind Mountain |
|
|
ruhdöveni.. 20.03.2008, 0:24 |
|
|
'Ruhdöveni' muhteşem bir kitap.. Anlatımın akıcılığı, betimlemelerin yerinde ve dahiyane oluşu, karakterlerin ustaca çizilişi.. Margaret Weis'ın ellerinden öpüyorum =) saygılarımı sunmak istiyorum kendisine.. Şimdi 'Silah Kardeşliği'ne geçicem.. Eminim yazınsal açıdan aynı derecede başarılıdır o da ^^ |
_________________ in me omnis spes est mihi..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 312 |
|
|
|
"zaman çarkı" ya da "shannara"yı okuyabi 24.03.2008, 10:11 |
|
|
iki seri de çok güzeldir. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
|
|