Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşlar elime bir kitap geçti. Fantastik değil ama kesinlikle sizlerle paylaşmam gerek. kitabın ismi "Çocuklardan Tanrı'ya Mektuplar"
İsminden de anlaşılacağı gibi değişik bir kitap. İçindeki bazı mektuplardan örnekler vereceğim.

Sevgili Tanrı sen zengin misin, yoksa sadece ünlü mü?  // Steven

Sevgili Tanrı insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin!     // Cındy

Ülkelerin etrafındaki çizgileri kim çizdi?  // Ran

Sevgili Tanrı plastik çiçeklere kafan bozulmuyor mu? Eğer gerçeklerini yapan ben olsaydım çıldırırdım!  // Lucy

Sevgili Tanrı bütün herkes nereden geldi? Umarım sen babamdan daha iyi anlatırsın.  // Ward

Üye

ahauhuahu çocuk aklı işte (:

Üye

bulut yayınevi

Üye

daha böyle çok şey var kitapta ama hepsini sayıp heyecanı yok etmek istemiyorum. bence bir an önce edinin. natilyusta çocuk kitapları fuarında bulabilirsiniz.(reklama girmez di mi yazdığım Smile )

Üye

küçükken okumuştum bu kitabı. çok sevdiğim için defalarca okudum, ama ne yazık ki benden ödünç alan bir arkadaşım bir daha geri vermedi Sad
şöyle bir şey hatırlıyorum, bir çocuk incil'i okumuş ve şöyle yazmış: "sevgili tanrı, kitabını okudum ve çok beğendim.devamını bekliyorum." Smile
tam olarak bu şekilde söylememiş olabilir, çünkü 8-9 sene oldu okuyalı...
bir de sanırım seri şeklinde basıldı bu kitap.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Sevgili Tanrı oğlanlar kızlardan daha mı üstün? Biliyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış! // Sylvıa

Sevgili Tanrı, hortlaklar gecesinde şeytan kılığına gireceğim. Senin için bir sakıncası yoktur umarım! // Marbie

Sevgili Tanrı iki kere yıldızlardan birinde olmayı diledim ama olmadı! Şimdi ne olacak? // Anna    (Favorim bu benim  Smile )

Sevgili Tanrı gerçekten var mısın? Bazıları buna inanmıyor. Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda yarar var! // Harriet Ann

Very Happy  Very Happy  Very Happy

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri