| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Oyun noldu? 14.02.2008, 20:54 |
|
|
Bu akşam oynuyoz di mi oyunu? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
oyun 21.02.2008, 21:38 |
|
|
Arkadaşlar, bu cuma oyun oynatamayacağım. Haftaya cuma son oyunu oynar bitiririz. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Haftaya cuma? 21.02.2008, 22:51 |
|
|
Nessacım, haftaya cuma olmaz. Sen unuttun galiba ama haftaya cuma biz izmir yolcusu.Hani senin de gelmeyi düşündüğün con var ya, ona gitcez. O yüzden oyun falan yalan olur.Bu hafta da senden oyun beklemek haksızlık olurdu zaten.Ertesi gün baya çalışcan. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 55 |
|
|
|
.. 22.02.2008, 2:01 |
|
|
Bende oynamak istiyorsam ne yapmam gerekiyor? İki gündür peşindeyim anlamadım bi türlü. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: Haftaya cuma? 22.02.2008, 13:11 |
|
|
| usha yazmış: | | Nessacım, haftaya cuma olmaz. Sen unuttun galiba ama haftaya cuma biz izmir yolcusu.Hani senin de gelmeyi düşündüğün con var ya, ona gitcez. O yüzden oyun falan yalan olur.Bu hafta da senden oyun beklemek haksızlık olurdu zaten.Ertesi gün baya çalışcan. |
Ouv benim izmircon işleri tam kesinleşmedi o sebepten işler arasında aklımdan uçmuş. O zaman bir sonraki haftaya oynar bitiririz oyunu. Oyuncularımı biraz fazla merakta bıraktım ama hayırlısı artık. : ) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: .. 22.02.2008, 13:14 |
|
|
| hsk3437 yazmış: | | Bende oynamak istiyorsam ne yapmam gerekiyor? İki gündür peşindeyim anlamadım bi türlü. |
Oyun yaklaşık 4hafta önce oynanmaya başladı hatta sadece son bir oyunumuz kaldı. Ancak oyunu yeniden açmayı düşünmüyorum ve oyuna ortadan katılmak da olanaksız. Bu başlığı takibe devam edersen başka açılan bir oyuna katılabilirsin. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
oyun 24.02.2008, 3:21 |
|
|
Hımm.. Sağlam oyunmuş. Kurallara uylduğuna göre etkilendim doğrusu. Yardımın için sağol. Ama bana birazcıkta oyundan bahsedersen daha iyi olabilir. Yani internetten mi yoksa gelip bir kafede mi oynamak lazım. Onun gibi yani. Oyun nasıl yaratıldı. Kullanım hangi program. Sadece yazılarlamı yoksa karakterler ve simulasyon varmı. Yada grafik mi? gibi.. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: oyun 24.02.2008, 11:56 |
|
|
| hsk3437 yazmış: | | Hımm.. Sağlam oyunmuş. Kurallara uylduğuna göre etkilendim doğrusu. Yardımın için sağol. Ama bana birazcıkta oyundan bahsedersen daha iyi olabilir. Yani internetten mi yoksa gelip bir kafede mi oynamak lazım. Onun gibi yani. Oyun nasıl yaratıldı. Kullanım hangi program. Sadece yazılarlamı yoksa karakterler ve simulasyon varmı. Yada grafik mi? gibi.. |
Valla öyle bir sormuşsun ki ne desem şaşırdım. : )Kısaca D20 sistemine göre kurulmuş bir oyun, katılımcılar farklı şehirlerde olduğu için msn üzer inden oynuyoruz. Oyun bizim yazdığımız romanın dünyasında geçiyor. Karakter simulasyonu derken tam olarak ne kast ettiğini kestiremedim; ama oyuncu arkadaşlarım kendi karakterlerinin resimlerini oluşturmuşlardı onu simüladen sayarsan. : ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
:) 25.02.2008, 12:05 |
|
|
Oyun canlı mı der gibi sormuştum. Sanırım iki boyutlu gibi birşey. Sorun yok. Bende başlıyorum. SIRADA NE VAR?  )) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
oyun 25.02.2008, 12:34 |
|
|
Ya pardon da anladığım kadarı ile hatlar karıştı ya da ben karıştırdım. İki boyutlu demen kafamı karıştırdı, bilgisayar oyunu oynamıyoruz ki biz. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|