Eberronda oynadığımız bir oyunun devam oyununa başlamıştık.Ben cahngling thief tim.Arkadaşlarla bir zindandaydık.Zindan parmaklıklarını geçtik (sayemde

) ve çıkıcakken bir bloodofvol cleriği geldi.Hemen onu hallettik ve ben şekline büründüm,ayrıca cebinden zindanın anahtarlarını aldım(belliki cleric zindana bakıyordu).Kapıyı açtık.Aşağıya ve yukarıya giden 2 merdiven vardı .Ben aşağıya indim(cleric şeklimde sorun çıkmaz diye ).Aşağıda 2 cleric daha vardı.Birinin adı joseph di.(konusurken durmadan ismini sölüyordu

)Neyse ben tekrar yukarı çıktım ve arkadaşlarımı alıp -onlar kendilerine görünmezlik büyüsü yapmışlardı) aşağı indik.Amacımız ses çıkmadan bu 2 cleriiğin işin bitirmekti.Yalnız işler ters gitti ve clericleri hallederken çok ses çıktı.Bunun üzerine ben bu clericlerden adı joseph olanın hemen kılıgına büründüm , ve bizimkilere bişey demeden zindanın oldugu yere çıktım ve kapıya sanki içerde biri varmışcasına yaslandım.Hemen 1 dakka sonra yukardan bir avuç bloodofvol cleriği geldi ve "Noldu rahip Joseph " dediler.Bende nefes nefese kalmış gibi " İçerdeler, onlarla savaşamadık.Yenik düştük .Çok zor durumdayım."dedim.Onlarda hemen " girelim içeriye ve yakalyalım şunları ,siz burda bekleyin rahip Joseph , kendinizi fazla yormayın" dediler.Bunlar içeriye girince hemen cebşmden zindanın anahtarını alıp kapıyı kilitledim.Daha sonra içerden şu sesleri duydum "Dikkat edin , galiba görünmezlik büyüsü yapmışlar........Burda kimse yok......Kapı kilitli......Rahip Joseph ,rahip Josephi kaçırdılar ve kapıyı kilitleyip gittilerrrr."

Hayatımda ilk defa burdan rol exp si kazandım.