Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Eberronda oynadığımız bir oyunun devam oyununa başlamıştık.Ben cahngling thief tim.Arkadaşlarla bir zindandaydık.Zindan parmaklıklarını geçtik (sayemde Cool ) ve çıkıcakken bir bloodofvol cleriği geldi.Hemen onu hallettik ve ben şekline büründüm,ayrıca cebinden zindanın anahtarlarını aldım(belliki cleric zindana bakıyordu).Kapıyı açtık.Aşağıya ve yukarıya giden 2 merdiven vardı .Ben aşağıya indim(cleric şeklimde sorun çıkmaz diye ).Aşağıda 2 cleric daha vardı.Birinin adı joseph di.(konusurken durmadan ismini sölüyordu )Neyse ben tekrar yukarı çıktım ve arkadaşlarımı alıp -onlar kendilerine görünmezlik büyüsü yapmışlardı) aşağı indik.Amacımız ses çıkmadan bu 2 cleriiğin işin bitirmekti.Yalnız işler ters gitti ve clericleri hallederken çok ses çıktı.Bunun üzerine ben bu clericlerden adı joseph olanın hemen kılıgına büründüm , ve bizimkilere bişey demeden zindanın oldugu yere çıktım ve kapıya sanki içerde biri varmışcasına yaslandım.Hemen 1 dakka sonra yukardan bir avuç bloodofvol cleriği geldi ve "Noldu rahip Joseph " dediler.Bende nefes nefese kalmış gibi " İçerdeler, onlarla savaşamadık.Yenik düştük .Çok zor durumdayım."dedim.Onlarda hemen " girelim içeriye ve yakalyalım şunları ,siz burda bekleyin rahip Joseph , kendinizi fazla yormayın" dediler.Bunlar içeriye girince hemen cebşmden zindanın anahtarını alıp kapıyı kilitledim.Daha sonra içerden şu sesleri duydum "Dikkat edin , galiba görünmezlik büyüsü yapmışlar........Burda kimse yok......Kapı kilitli......Rahip Joseph ,rahip Josephi kaçırdılar ve kapıyı kilitleyip gittilerrrr."      Hayatımda ilk defa burdan rol exp si kazandım.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Şu olayı da atlamayalım sevgili Koreayhnus. !!! Ayna Golemler !!!
Olay şöyle: Sevgili Koreayhnus'un yaratmış olduğu aynı isimli bir dünyada, Koreayhnus'un dmliğinde oynuyoruz. Koreayhnus anya golemler ile kafayı bozmuş bir dm olduğu için karşımıza bu yaratıkları çıkardı. gayet kibar bir yaratık olan ayna golem bizden kndi yaşam taşlarını koruyan kör cyclopslar için iki item bulmamızı istedi. Okyanus gözleri denen bu itemleri bulup cyclposlara verecektik ki
bu cyclopların gözleri olacaktı ve ayna golemlerin yaşam taşlarını daha iyi koruyabileceklerdi. ayna golem bize bu durumu açıkladıktan sonra grubumuzun thiefi, "peki neden böyle bir şey yapalım ki?" diye bir soru sordu. thiefin bu soruyu sormaktaki amacı bir ödül istemekti ama ayna golemimiz ve dmimimz yanlış anlmış olacak ki ayna golemden şöyle arabesk bir cevap geldi, "Yaşamak hepimizin hakkı!"      

Üye

Nessa ve ben İzmircon'un 2. gününde vampire oynadık, aslında oynayamadık çünkü gülmekten oyun oynayacak takatimiz kalmamıştı
Arabasını düz kontak yapıp çalmaya çalıştığımız amcamızın öfkesini dindirdik ve bizi tam gaz gitmeyi istediğimiz yere götürdü, velhasım amcamız tutup Dost FM açtı ve bendeniz bir Malkav olarak sinir küpü durumundaydım. Sonunda adama ters yöne gitmesini rica eden nessa'ya amcamız "niye bacım?" gibi br soru yöneltince nessa amcanın başına silahı dayayıp adamı arabadan attı. Ben direksoya geçtim ve ilk işimiz ne oldu sizce? Tabii ki Power FM'i açmak Very Happy
Garip bir oyundu, aşırı eğlendik. Nessa ile oynadığım ilk oyundu ve bir unutulmazdı.
Aslında anlatılabilinecek çok şey var ama bir kısmını da nessa'ya bırakayım dedim Very Happy
Nessa'cığım, güvenlik görevlisini sen anlat Razz
Üye
Üye

Senin dm olma olayı ne oldu ya? Kaçırdım ben orayı, sorayım unutmadan. Very Happy
Üye
Üye

ID sorununu halledebilirsek bu ayın sonuna kadar olacak Very Happy
Üye
Üye

Bol eğlenin benim yerime de . Malum, Nefer ineklemek zorunda...
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri