Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Portal açan büyücü nefis duruyorda yada en azından ben öyle anladım halen hangi malzemeleri kullandığını sölemedin. Bu tekniği öğrenmek istiyorum sır değilse. Bu sadece kara kalem gibi durmuyor başka bir şey girmiş işin içine yada dijital ortama geçirilirken olan bir şeyde orjinali kurşun kalem mi? Laf olsun diye sormuyorum.
Üye
Üye

Tomb, sen baya baya olmaya başladınxD Çizimlerini beğeniyordum, beğendiğimi biliyorsun   Şimdi daha bir beğeniyorum. Ama yazmadan edemeyeceğim: GRİFFİN ÇİZ! HARPY ÇİZ! LYCAN ÇİZ! ( görseniz yaratık çizimlerini, bana hak vereceksiniz) Ha, benim Esin, bir dost

Üye

ya kızartma beni yeter!sen nerdeysen çık karşıma öle yazmakla olmuyor!sen koysana çizdiklerini umarım koymuşsundur ya!bakacağım çünkü hep çok renkli çok eğlencelidirler.karakterler tiplerinden hayal kurdurtuyodu insana''bu bence boyle biridir'' diye.koymadın demi?umarım vardır.nerdesin ya? cok cok iyi bir dost yazacaktın kızım alooo

Seraphim yazmış:
Tomb, sen baya baya olmaya başladınxD Çizimlerini beğeniyordum, beğendiğimi biliyorsun   Şimdi daha bir beğeniyorum. Ama yazmadan edemeyeceğim: GRİFFİN ÇİZ! HARPY ÇİZ! LYCAN ÇİZ! ( görseniz yaratık çizimlerini, bana hak vereceksiniz) Ha, benim Esin, bir dost
Üye
Üye

aslında alev topunun başlandıç aşamasıydı yada öle bişey.kitapta olduğu için tam anımsayamadım.gordugunuz kara kara buyuk alanları aldım elime marker ı girdim.maksat oraları doldurmak.kurşunla uzun sürüyodu.geriside tamamen bildiginiz hepinizin defterinin arasındaki uçlu kalem:)bu kadar.

Nhility yazmış:
Portal açan büyücü nefis duruyorda yada en azından ben öyle anladım halen hangi malzemeleri kullandığını sölemedin. Bu tekniği öğrenmek istiyorum sır değilse. Bu sadece kara kalem gibi durmuyor başka bir şey girmiş işin içine yada dijital ortama geçirilirken olan bir şeyde orjinali kurşun kalem mi? Laf olsun diye sormuyorum.
Üye
Üye

Ahahahaah! Benden çizim istemek... Bence ben kitap tanıtımımı yazayım önce. Batılı anlamda fantastik üçleme yazmamış görünüyorum, çünkü.

Çizim işi senin gibi bir usta adayında kalsın Renkli çizimlere de geçmiş olman, heyecan verici!

BURALARIN EN BÜYÜĞÜ O BİR BAŞKA! TOMB TOMB, ÇOK YAŞA!!  

Üye

daha renkli anlamında yaptklarımı yayınlamıyorum tam olarak.ama bişeyler koysaydın bari Sad  o kadar kampanya yaptım oooo olmaz ki!
Üye
Üye

Hayran oldum resimlerine, eğer bunları sen çizdiysen önünde 90 derece eğiliyorum. ağzım açık kaldı(kara kalemler için diyorum.). sen aslında dünya çapında ünlü bir ressam olmalısın. senin gibi büyük bir sanatkarın elini öperim başkabir şey demem. üstatsın. kralsın.

Üye

nasıl?naptın yav.yok ben cıragın cıragıyım.evt bir ustam var ama o sadece turkiye capında oduller alıyor.herhalde ona olurdun.ben bayılıyorum sahsen.ole cizeblmek istiyorum ama dha bayagı uzagım.fikirsel bağlamdada aynı şeyi söyleyebilirim.yanlız eger bunları sen çizdiysen lafı acık garibime gitti.bana herhangibir yerde bir tanesinin aynısı degil bariz esinlenildigini gosteren aynı tip kare varsa cıkarcam hepsini resmimi koyup alnına 3kağıtçı yazcam.hade burdan ahmet cakar gibi soyledim bak:)sen gene eğilme yokda ben yaptım şaka bir yana ve ben biryerlere bakmaktan ciddi nefret ederim aklımda kalcak esinlencem diye bile tırsarım.1-2 bilindik konseptlerden seyler var var ama zaten ya dalgasına ciddi cizimler degildir yada ben baya bir oynamışımdır onun ozuyle aynı degildir.bugun bir orc cizdigimizde surda yakın zamana kadar fantasti edebiyatta(bizim yaşımıza göre yakın degil) orc yokmuş.zaten tolkien'de onlari goblinler olarak tanimlar ve hobbitlerin taktıkları bir isim olarak benimser.şimdi 40 kere orc da çizsem zaten artık betimlenmiştir gerisi onun turevleridir.o yuzden ben legolas cizmeler gandalf cizmeler yada ne bilim ejderha mızragından veya disneyden cizimlerde zaten kalıplaşmış şeyleri kopyalayanları suclamyorum cokcok nadir olsada yapıyorum.ama bu kareler bana ait!

falas yazmış:
Hayran oldum resimlerine, eğer bunları sen çizdiysen önünde 90 derece eğiliyorum. ağzım açık kaldı(kara kalemler için diyorum.). sen aslında dünya çapında ünlü bir ressam olmalısın. senin gibi büyük bir sanatkarın elini öperim başkabir şey demem. üstatsın. kralsın.
Üye
Üye

internette herşey olabilir. inanıyorum sana Tomb. ama sen bana göre ustasın hocan sana göre usta.

Üye

Smile)))

falas yazmış:
internette herşey olabilir. inanıyorum sana Tomb. ama sen bana göre ustasın hocan sana göre usta.
Üye
Üye

illustrasyon dersinden bir çalışma
Üye
Üye

Tomb, icefrog seni çağrıoooo!

Madem ısrar ediyorsun, bir tarayıcı bulur bulmaz geleceğim yanına. Böyle okulda yaptığın çalışmaları koyup da, grafik bölümüne karşı insanları dehşete düşürüyorsun. ( Bu incik incik işlenmiş çalışmayı, akademide yapabilen adam sayısı parmakla gösterilir. Sakın yanılmayın.)

Ayrıca çırağın çırağı, lafını hiç beğenmedim. Tamam, bir yere kadar çırak sayılabilirsin ama, şimdi açtırma benim bayramlık parmaklarımı, yazdırma her şeyi bana. Sen gayet, ustalığa adaysın. Fazla alçak gönüllülük, işten hiç anlamayan kimselerin bahsi geçen işte yükselmesine yol açar. O yüzden kişi kendinden bilmelidir işi. Tomb, sen biliyorsun bu işi.   Çalışmalarına hasta et de, böylesine hasta hasta yazılarla çıkma karşıma! Kontrolsüz güç uygularım sana   Kabartma tozunun keki nasıl olur da öylesine kabarttığını göstertme bana mutfakta! ( kafiye üstüne kafiye, aham da!)

Tomb, neden çırağın çırağı olamaz? Nedenini kendi de belirtmiş; birden fazla teknik kullanıyor. Şekillerle oynayabilecek kadar biliyor anatomiyi. Ayrıca bütünün ayrıntıdan doğduğunu gösterebilecek seviyede çalışkan; dahası gayretli. Tüm bunları ne kadar zamanda çiziyor, derseniz; şaşırmaya hazırlanın; Tomb, bir günde burada görülen örneklere benzer çizimlerden üç tane yapabilir, hatta fazlasını bile. Sohbet ederken işliyor bunları. Yemek yerken dahi işlemeye devam ediyor. Amuda kalkıp da işler mi bilemem; şahit olmadım henüz. Anatomiyi bilerek bozuyor. Çünkü abartma tekniklerini kullanıp, fantastik çizimlerine vuruculuk katıyor. Neden "Icefrog" onu çağrıyor; çünkü Tomb Warcraft tadında fantastik çizimler sunmayı çok iyi biliyor. Tomb, bir çizgi-roman yapabilir; bir bilgisayar oyununda grafiker olarak çalışabilir; Tomb bir çizgi film dahi yapabilir. Surati inanılmaz. Daha önce okumuştum.. bu forumda bir yerlerde.. korsan çizimi hakkında bir yorum gelmiş; korsanın elindeki silahla ilgili ki, silahın abartılı olması dünyanın en müthiş bilgisayar oyunu ve başlı başına bir anime kültürü olan Final Fantasy serisinde ( 7 deki Cloud karakterini hemen örnek verelim) kullanılmiş bir tekniktir. Buna sanatsal anlamda: Groteks denilir. Aynı tavır, çizimde olduğu kadar sanatın her alanında geçerlidir. Groteks bir çizim, groteks bir yazı, groteks bir drama; bunlar azımsanmayacak kadar hassas tekniklerdir. Ve Tomb, groteksi bana kalırsa çırakça değil, ustaca kullanıyor. O yüzden ben yinelemekten çekinmiyorum:

BURALARIN EN BÜYÜĞÜ O BİR BAŞKA, TOMB TOMB ÇOK YAŞA!

Üye

benim hiçbirşey yazamamam içinse başardın.bir süreliğine şehir dışındaydım.şayet önceden yazdıysan yeni görüyorum ve oldugum yerde koltuğun arasına minderin altına kaçtım ve yazdığın hiç benmişim gibi gelmiyor.çizim havamda olduğumda çıkan iş sayısı ve hızı doğru.bazılarınıda özellikle bitirmem yada bir 3'leme filmi gibi uzarda uzar.kafayı yemiş gibi karakterlerle konuşurum seslendiririm efektler çıkar ağzımdan.Ki hocam dediğim koca adam bile böyle nefesini ani içine çeke çeke hikayesini anlatır bana ve herkeze tüm çizimlerin.ne devrik cümle oldu yav:)
  bu bence çizimdeki çocuksu hayalci taraf.bugün net denen olay hem çok güzel hem çok hain.bugun çizdiğim bir peri karakterinin bir izmit pişmaniyesi kutusunda yer aldığını yarın görmek istemem.çünkü bazı planlarım var.çizgi romana zaten girdim yavaştan .örnekte koyacaktım ama bir türlü link'i doğru dürüt çıkmadı anlamadım(?)D&D tarzı bir masa üstü çok kapsamlı olmayan fantastik oyun çizimi projem var ve bu cok basit maliyette şeylerle nasıl yaparım diye düşünüyorum.bu arada bunun türkiyede piyasası yok.zaten piyasalandırma diye bir derdim yok.ben daha çok dostlarımla oynama taraftarıyım.belki bazı parçalrı biraz sorun olcak ve bir metin yazarına ilerde ihtiyacım olcak.yada ne bilim daha iyi bir kalem oynatıcı bu fantastik meselelerde.şuan yaptığım storyy boardları hazır bir klip(animasyon siyah beyaz)çalışmam var bu busene bitmeli mutlaka.şimdilik çizim dışındakiler bunlar.etrafımda iyibirkaç kişi var.sorabiliyorum şanslıyım.ya anadolunun alakasız bir yerinde olsaydım.ve etrafımda sadece kahveye gitmeyi seven tipler olsaydı.destek alamasaydım.sanırım şanslıyıız.tabi amerikalı daha şanslı.dünyaca ünlü çizgi romancıların bilmemne şehrindeki koca fuarına katılıyorlar.bilgisayar oyunları fuarları.fantastik edebiyat yazarlarının bizzat geldiği imza günleri(türkiyeye asla uğramaz bunnlar)daha yüksek maliyetli ve teknik imkanlı okullar.bizzat gidip ziyaret edebileceğin stüdyolar.vallahi herşeye uzaktan bakıyoruz.kimbilir aramızda kimler var. Sad
sende şu tarayıcıyı bulacaksan bul artık ben senin tarzında pek birini göremedim.özellikle iyi tara vede şu renk ayarlarınada acık dokunki kağıttaki gibi etkilesin ben o karakterler konuşcak sanıyodum bir çizgi filmmiş gibi.yap işte bi güzellik.hala görüşemedik yav ne kadar zaman oldu?hatırlıyomusun?
Üye
Üye

Bu çalışma bir puzzle haline gelicek.ama böyle tüm parçalrı standart olan o bildigimiz tipte olmayacak.custom parçalar olacak.6-12 yaş için olacak.büyüklüğünü ve parça sayısını düşünmedim ama basit olabilir.Peri kitaplığı.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri