Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

12. kitabı bekleye duralım asıl hikaye öncesini anlatan kitap türkçe olarakta çıktı Moreine i biraz daha tanımak güzel olucak.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

İlk dört kitabı okudum ve doğrusu geçmiş bitmiş olayları okumak benim canımı sıkacaktır.Zaten kütük gibi kitaplarda olaylar tam olarak anlatılmasa bile neyin ne olduğu okuyucuya sunulmuş.Serinin devamını okuyacağımdan eminim tabi inşallah diyelim ama bu kitabı okurmuyum bilinmez.Zaten epey pahalı zaman çarkı'nın kitapları, bi kitabı elli milyon nedir bu kardeşim ya?Bide niye kitap okunmuyor bu ülkede diye serzenişte bulunurlar.Gerçi yurdum insanı(özellikle kızları) saçma sapan şeyler almaya pek meraklıdırlar ve paralarını boşuna tüketmeye, en azından kitap alsalarda güzelim yazarlarımız biraz para yüzü görse.
Üye
Üye

Bir zamanlar, öyle okumak daha rahat oluyor deyip kitapları (Kışın Yüreği 1. kitaba kadar) ciltsiz aldım ama şimdi Yeni Bahar'ı aldım ve birdenbire ciltli almadığıma pişman oldum. Şeytan diyor, git Cağaloğlu'na, İthaki'nin yerinden yarı yarıya indirimle Büyük Av'dan Kışın Yüreği'ne kadar ciltli kitapları satın al... Smile

Bu arada Yeni Bahar'ı okumaya başladım ve harika gidiyor. Uzun süredir seriye devam edemiyordum. Yeni Bahar bittikten sonra Kışın Yüreği'ne başlayıp devam edeceğim.
Üye
Üye

yeni bahar adolı kitabı daha yeni mi çıktı?

Üye

ben aldım bile ateş yıldızı.

Üye

kafaya koydum bulunduğum ilçeye sırf içinde fantastik kitaplar olan bir kitapevi açacağım...

bulamiyorum bulamiyorum istediğim kitapları.

roll  Sad

Üye
Üye

üzülme

Üye

İlk başta başlangıç kitabı çıkması gerekmez miydi?Yani birden o kadar serinin kitabını okuduktan sonra birden başlangıcı çıkması!

Üye

Bu kitapa başlangıç denmesinin sebebi, ilk kitaptan öncesinin anlatılmasıdır. Kitabın yazılış tarihi, orijinalinde de ilk kitaptan sonradır. Zaman Çarkı'nın ilk kitabı her zaman "Dünyanın Gözü" olmuştur ve hâlâ öyledir, çünkü o birinci kitaptır. Yeni Bahar ise istendiği zaman okunabilir. Ama seriye yeni başlanıyorsa, birinci kitaptan hemen sonra okunması güzel olacaktır.
Üye
Üye

ateş yıldızı yazmış:
İlk başta başlangıç kitabı çıkması gerekmez miydi?Yani birden o kadar serinin kitabını okuduktan sonra birden başlangıcı çıkması!

Neden gereksin ki! Sonuçta o kitabında çıkması için asıl serinin ilgi görmesi gerek kaldıki  kafadan Kara Elf Üçlemesi de Buzyeli Vadisinden sonra çıkmıştır yani olabilir böle durumlar yadırgamamak lazım sevgiyle ilgiyle okumak salya akıtmak lazım.
Üye
Üye

Öyle de olsa her şeyin yeri ve zamanı vardır.Başlangıcını bilseydik seriyi daha bilinçli olarak okurduk...

Üye

Ya Yeni Bahar birinci kitabı okumayınca bir şey ifade etmiyorsa ve okunması şart olmayan yani ek olarak merak edenlerin okunması için yazılmışsa? Değil mi ama ateş yıldızı?

Üye

daha önceden okuyan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile, seride bulunan  açıkları ve ilerlemesi için zorlukları aşmak için yazılmış bir kitap.ben de şu askerliğin bitmesini istiyorum.ondan sonra ben de varım zaman çarkında.hem de deli gibi.gece gündüzSmileSmile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Aragorn_Haplo yazmış:
daha önceden okuyan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile, seride bulunan  açıkları ve ilerlemesi için zorlukları aşmak için yazılmış bir kitap.ben de şu askerliğin bitmesini istiyorum.ondan sonra ben de varım zaman çarkında.hem de deli gibi.gece gündüzSmileSmile

hadi hayırlısı

Üye

bitsin artık bu askerlik yaa.ösledim ben okumayı...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri