Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Misafir

Bazen bir çizim, bir hikayeden daha çok hoşuma gidiyor, daha çok heyecanlandırıyor beni.
Neden? Çünkü, hem çizim güzel, hem de hikayeyi kendi hayalgücüm yazıyor. Otomatik pilot kurguluyor, ben de alıyorum patlamış mısırımı dinliyorum hayal gücümü.
Çizimlerin için teşekkür etmiş miydim, tomb? Neyse bir teşekkür göz çıkarmaz: Teşekkür ederim. Ellerine sağlık.
Üye
Üye

ben teşekkürederim.değer verilip üstüne konuşuluyor bence budur karşılığı herşeyin.kendi tatminim için çiziyorum ama extra karıda insanlara üstünde düşünecek konular vermem ve bununla ilgili sohbetler.bunları hatırlattığın için eminim ben sana teşekkür etmemişimdir. Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

vaaaaay. dostum sen aşmışın ya
Üye
Üye

teşekkürederim.

Oturaklı Zanzim yazmış:
vaaaaay. dostum sen aşmışın ya
Üye
Üye

gözümüz gönlümüz acılsın.cok saglam bir kalemsin.resimle,cizimle pek isim olmazda cok güzel ciziyorsun gercekten.belirtmeseydim haksızlık olurdu.

acıların kralı
Üye
Üye

yeni çizim ekleme konu başlıklı övgülerin utandırdı ne yalan söyliyim.aslında çizimden bol bişiy yok.beni tanıyan burda bir kişi var oda buraya hep girmiyo ya şahit gösteremem belki yüzlerce var koyabileceğim hayatım böyle karakter tasarlamakla geçiyor.ama işte anca böle mesj varmı diye girip arada birkacgünde bir bakıyorum.cok zor geliyor yav yüklemesi şuraya ama valla birara yapıcam bişiyler koyim ya dimi.eskidimi eskiler?neyse bakalım.

raskalnikov yazmış:
gözümüz gönlümüz acılsın.cok saglam bir kalemsin.resimle,cizimle pek isim olmazda cok güzel ciziyorsun gercekten.belirtmeseydim haksızlık olurdu.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri