Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

bu resmi çizdiğimde 3. sınıfa gidiyordum. ne kadar benzediğine bakmak için disney'in orman çocuğu kitabına bakabilirsiniz.

çizim tarihi "29 nisan 2000"  benim doğum tarihim 4 ağustos1989 . övünmek için demiyorum ama o yaşta olan pek çok kişi böyle çizemez. yanılıyormuyum? aslında ömrü boyunca bu kadar benzetemeyenler var. çok mu şiştim ne?

29 nisan 2000   üsttekiyle aynı gün çizdim.

yorumlarınızı beklerim.

Sevgili falas, güzel çalışmaların içimi açtı, bana çocukluğumu anımsatıverdi. Kypling'in bu büyük eserinin bende çok eski bir çevirisi vardı. Adı da CANGIL KİTABI idi. O kitabın çizimleri hâlâ gözlerimin önündedir.

Yaşına göre özenli ve güzel işler çıkarmışsın ama bence çizim kabiliyetini kopyala-çiz uygulamalarının ötesine taşıyıp yeteneklerine olan borcunu ödemen gerekir. Hayal gücünü de işin içine katarsan çok hoş çalışmalar çıkarabilirsin.

Üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen çizimlerini hâlâ saklıyor olman da ayrı bir titizlik, ayrı bir incelik. Sana, bu renkli ve güzel çalışmalarla bizi yeniden çocukluğumuzun o saf, o keyifli günlerine götürdüğün için çok teşekkür ediyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kilgarvan Efendi (resmiyetten ya da başka birşeyden değil, efendi kişiliğinden söylüyorum efendi kelmesini -sakın bu sözlerimi dalkavukluk olarak algılayayım deme) öncelikle çalışmalarımı değerli gördüğün ve yorumunla başlığımı renklendirdiğin için asıl be teşekkür ederim.

Sakladığım 40 resmim var; bunları da ilerleyen zamanlarda vereceğim; çoğu çocuksu ama birkaç önemli çalışmalarım daha var.

Akıldan çizebilmek ayrı bir hüner ve ayriyetten zaman demek. Kafadan çizmek zor ve yorucu. Anlayacağın belki ileriki yıllarda...

Üye

cok ileriki yıllarda olmasın ama ya ertelemek unutmayı getirir.cok erteleme ve evet mutlaka bir hayalden calışma yöntemine gir bencede.bide bu çizimleri tek bolumde yada 2-3 bolumde toparlasaymışsın.ilk sayfa komple falas olcak yoksa yakında eheh!40 çalışman varsa olur gibi:)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

tomb yazmış:
cok ileriki yıllarda olmasın ama ya ertelemek unutmayı getirir.cok erteleme ve evet mutlaka bir hayalden calışma yöntemine gir bencede.bide bu çizimleri tek bolumde yada 2-3 bolumde toparlasaymışsın.ilk sayfa komple falas olcak yoksa yakında eheh!40 çalışman varsa olur gibi:)

doğru diyorsun. merak etme diğerlerini bir sayfaya toplarım.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri