Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

şimdi Asus; ikiden gir beşten çık olmaz...

yarım yamalak olur okudukların.
şimdi LOTR un sadece Kralın Dönüşü nü okusak? ne gibi bir fikrin olabilir?

sonuçta bende bir sürü liste gördüm Shannara serisi için; hatta ansiklopedi olma yolunda ilerliyor, dedim içimden.

Ama başladın mı tam başlayacaksın...

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Sabretmeye çalışıyorum.Bu aşamayı bitireyim ne kadar mutlu olacağımı bilemezsiniz

Üye

Olasılıksızı bitridim geçen hafta sindirme arası verdim Otostopçunun galaksi rehberine başladım
Üye
Üye

Bir ara başladım ara vermek zorunda kaldım şimdi en başa sardım, bu sefer bitirebilirim umarım.
Üye
Üye

OfflineEowyn yazmış:
şimdi Asus; ikiden gir beşten çık olmaz...

yarım yamalak olur okudukların.
şimdi LOTR un sadece Kralın Dönüşü nü okusak? ne gibi bir fikrin olabilir?

sonuçta bende bir sürü liste gördüm Shannara serisi için; hatta ansiklopedi olma yolunda ilerliyor, dedim içimden.

Ama başladın mı tam başlayacaksın...

Shannara ile Lotr nasıl aynı keseye koyuyorsun ki.Bir kere yüzüklerin efendisi bir bütün.Olaylar tamamen birbiriyle alaklı.Fakat Shannara öyle değil.Kitaplar arasında mutlak bir bağlantı yok.
Üye
Üye

oldumu şimdi. kendin söyledin elflere ilgi duyduğun için elf yazısını görüp sadece onu okuduğunu.başını sonunu bilmediğin bir şey hakkında yorum yaparken "ilkini okumana gerek yok" derken biraz daha düşün derim.

ateşyıldızı dayan. şu anda ardarda patlayacak bombalar için geri sayımdasın. ayrıca önceden de belirttiğim gibi efsanesi mirasından kat kat daha güzel. miras sadece efsaneden kalan parçaların külleridir diyebilirim.

Üye

Kara ev i okuyorum. Umarım en kısa zamanda bitiricem.  

and lend me the sweet balm and blessing
of forgetfulness, empty and strong
Üye
Üye

kara ev miydi yoksa gizli ev miydi tam hatırlayamadım ama lise birdeyken hocamın elinde görüp alıp okuduğum bir kitap vardı. kitabı a dan z ye anlatabilirim ama ismini ve kimin kitabı olduğunu unuttum.
konusu nedir nemfi okuduğum kitabın?

cinayet işleyip cesetlerin organlarının yerini değiştiren ve bunu heykel gibi yaşadığı yere koyan bir adam var mı?

Üye
Üye

İnanılmaz derecede müthiş bir seri. Kurgusu olağanüstü. Karakterleri gerçekçiden de gerçekçi. Tarihi Silmarillion kadar olmasa da çok derinlere dayanıyor. Üslup su gibi akıp giden cinsten; o kadar ayrıntı ve uzunluğa rağmen. Saray entrikaları, siyasetin alası, muharebeler, zengin ve derinlemesine bir tarih, özgün karakterler, güç tutkusu, mistik ortamlar, aksiyon, gerilim, polisiye, çeşit çeşit canavarlar ki bazen onlar tarafından kovalanıyor bazen de onları kovalıyorsunuz, deniz yolculukları, nehir yolculukları, atlı kovalamacalar, iyi ile kötünün sonsuza dek süren savaşı, ihanet, ihtiras, aşk, egzotizm, dram, öfke, coşku, çöllerde yolculuk, rüyalarda turlar ki bu rüyalardaki yaralar gerçek ve orada ölürseniz bu son rüyanız olur, kurtlarla konuşmalar, büyücüler, kehanetler, ölümsüzler, zamanda yolculuk, ışınlanma, eski efsaneler, reenkarnasyon (yeniden doğuş), kıskançlık, ölümüne çarpışmalar, isyanlar........................................................

İnanın bu söylediklerim de abartı yok. Hatta daha neler var da yazarsam spoiler olur. 5. kitaptayım. Bunları yazarken bile hemen okuyasım geldi.
Yoksa siz hala...

Üye

Bende Amin Maalouf'un Semerkant'ını okuyorum. Tarihi açıdan tatmini ve yazarın anlatımı güzel. Tam 1000 yıl içinde bir kitabın başından geçen olaylar anlatılıyor. Ömer Hayyam'ın Rubaiyat'ı...

Üye

Ben Türk Masalları diye bir kitap okuyorum.Fantastik edebiyat sevenlere masalları tavsiye ederim.Bugünki fantastik edebiyata taş çıkarırlar vallahi Smile

Üye

Şu anda Elizabeth Kostovanın yazmış olduğu "Tarihçi"'yi okumaktayım.Kitapta köklerinin karanlık bir geçmişi olan birine dayandığını bulacak olan yazarın hikayesi anlatılmakta.Yazar kendi yaşadığı olayları romana aktarmış ve kazıklı voyvoda tepeş namı diğer drakula ile ilgili ilginç bilgiler ve bağlantılar bulmaktadır.Kitabın ilk bölümlerinde olmam rağmen kitap oldukça akıcı ve sürükleyici.Yazarın kendi yaşadıklarını anlatırken kendinizi onunla eşleştirme şansına sahip oluyorsunuz.Kitap 600 küsür sayfa.
Üye
Üye

hobbite başladım sonunda

Üye

Aldous Huxley -Cesur Yeni Dünya
Lord Kinross - Atatürk

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Cesur Yeni DÜnya bitti... Çok beğendiğimi ifade edeyim.

Alfred Bester Kaplan! Kaplan! ve Puslu Kıtalar Atlası'na başladım. Lord Kinross'a devam...

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri