Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Misafir

Arkadaşlar Tyler'a katılıyorum.Birazcık ne dediğimizi ölçelim.Ben de bu ülkede pek de kaliteli programlar yapılmadığını biliyorum.Reklamını da izledim ve pek kaliteli bir şeye benzemiyor.(Oyuncular konusunda bir şey diyemem zira oyuncuların bazıları gerçekten iyi.) Oyunculuların iyi olması da bir şeyleri pek değiştirmez.Bu alan yani fantastik dünya, teknolojik ürünler ve senaryo üzerine kurulur. Tabi bu tarz kaliteli bir film çekmek ya da dizi de malesef para ister.Siz bu millete bir milyar doları verdiniz de bu millet Yüzüklerin Efendisi gibi bir film mi çevirmedi?Biraz dikkatli olalım.Lütfen.
    Bunun dışında diziyi savnan arkadaşlara diyorum. Madem bu kadar iyiler ve önyargı olmadan izlememizi istiyorlar ve amaç madem karanlık(dark kelimesine ben de karşıyım) korku dizisi çekmek o zaman verdikleri reklamları kaliteli seçsinler. Ayrıca korku filmlerinde mizah öğesine de karşıyım.Korku- komedide bu vardır, lakin bildiğimiz korku yada macera-korku yapımlarında mizah bu kadar ağır veya basit değildir.Buradan bu filmi yapan yapımcılara,yönetmene ya da senariste sesleniyorum.Okuduklarını düşünmek istiyorum çünkü burası bir fantastik edebiyat sitesi ve hedefledikleri kitlenin buralarda olduğunu düşünebileceklerini düşünmek istiyorum.Lütfen artık taklit olmaktan vazgeçin.Şayet gerçek bir vampir filmiyapmak istiyorsanız ya da dizisi parayı dökün.Bakın ozman nasıl da izleniyor ve olumlu eleştiriler alınıyor.Tabi bu parayı da sadece oyuncuya ya da teknolojiye değil,her şeye dengeli bir şekilde saçın.Yoksa buraladan beklediğiniz eleştirileri göremezsiniz.
Üye
Üye

Tyler Durden yazmış:
Türklerin iyi fantastik film yapamayacaklarına katılmıyorum. (Ayrıca farkında mısınız bilmem ama, bir ırka topyekün beceriksiz denmez. Ayıptır!)
İkinci olarak Selena seven üye istemiyorum. (Hemen zevklerinizi değiştirin) Ayrıyetten Fenerbahçeli üye de istemiyorum.

Konuya gelelim. Teaser'dan anladığım kadarıyla, bu film fantastik komedi. Yani içinde komiklikler de yapılan mistik bir macera değil.
Ama, ben yine de izlerim.
Dirilen Yeniçeri hikayesi de ilk değil. Ta 1883'de devletin resmi gazetesi Takvim-i Vakayi de yer almış ilk önce. Tabi, o zamanlar halkı Yeniçerilerden soğutmak için uydurulmuş olması da olasıdır. Malum, vakayi hayriye sonrasıydı.

Valla tylercım ben fenerbahçeliyim ezelden beridir fanatik Very Happy 1 senelik üyeni atıcakmısın forumdan hem her fenerbahçeli kıl değildir unutma tabi sence ben kılmıyım onuda bilmiyorum ama olsun Very Happy iyi niyetimi sundum ben

Abicim inat mıdır sizinki?
Hem Fenerlisin, hem de T'lerin küçük!
Cezai ehliyetin yok senin Fenerli olduğun için...  Twisted Evil
Üye
Üye

DİZİYİ İZLEMEDEN ÖMÜR BİÇENLERİ HAYRETLE İZLİYORUM..EĞER O KAFALAR YÜZÜKLERİN EFENDİSİ VEYA HARRY POTTER FRAGMANLARINI İZLESELERDİ EMİNİM Kİ ONLARI DA SAÇMALIKLA DEĞERLENDİRİRDİ.BİZDEN BİŞİ OLMAZCI ABİLERE TAVSİYEM ;EMEĞİ KÜÇÜMSEMESİNLER

Hoş geldin ogurcay.
Yalnız, önce bir selam verseydin, kendini tanıtsaydın. Küçük harfle yazsaydın, noktalamalara dikkay etseydin de yazdıklarını okurken yazanı da göz önünde bulundurup öyle değerlendirebilseydik.
Farkında mısın bilmem, ama yazdıkların doğru olsa da olmasa da, pek bir damdan düşer gibi olmuş.
Üye
Üye

Hayal Kırıklığı'nın Başkenti'ndekileri hayal kırıklığına uğratmışsın Ogurcay:P

Üye

Değerlendirmemin,noktalama işaretlerine eleştiri getiren yazınızı okudum.Tavsiyem, bir sonraki yazınızı yazdıktan sonra,redaktöre okutmanızdır .Ben bir kaygımı dile getirmiş idim.Eğer buna eleştiriniz, sadece imla hatalarım düzeyinde kalırsa,bu bana ancak mutluluk verir.Yine de teşekkür ederim.Dikkat edeceğim .Ancak ,ağaçlara bakıp, ormanı görmemenizi kaygı ile okudum.Daha dişli ve derinlikli tartışmaları yaşamamız dileği ile,,,,İLLE DE EMEĞE SAYGI

Üye

Ben çok iyi bir FENERBAHÇE liyim..Zaten herkesin bildiği gibi iki takım var.Biri FENERBAHÇE ,öteki de DİĞERLERİ...

Üye

İlgimi çeken bir site bulduğumu düşünmüştüm.Ancak,bir kişinin, tüm katılımcılara türlü bahaneler bulmasını, şık bulmadığımı ifade etmek isterim.Söz konusu kişi "tyler durden" (T özellikle küçüktür!) Bende NANE RUHU etkisi bırakan bu muhterem'e selam olsun

Üye

sadece bir başlığı inceleyerek forumumuz hakında fikir sahibi olduysan yazık...
bir kişiye takıp olayı tüme maletmen de ilginç, yani eleştirdiğin şeyi kendin yapıyorsun...
kişilere takılmak küçük beyinlerin işidir, sizden daha erdemli bir hareket beklemekteyim açıkçası.

Üye

UŞHA 'ya katılıyorum !!! GÜLMEKTEN !

Üye

Selamlar ,uzun zaman önce üye olmuştum ama tekrardan kendimi tanıtayım.1976 doğumluyum ,Elbistanlıyım ,yaklaşık 3 yıldır fantastik edebiyatla ilgileniyorum.ismim Hacı Osman .Pelin Batu'ya bayılırım ;umarım izlenebilecek bir dizi olur.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri