| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ağu 2007 |
| Mesajlar: 17 |
| Konum: izmir |
|
|
|
|
bilmem hiç duydunuz mu dünyada baya tutulan bir çizgi film oldu! kalasik 4 element efsanelerinden farklı aşk dostluk barış ve savaş yanı sıra sürüyle konu içeren izlenebilecek bir çizgi dizi herkese tavsiye edebilirim:)
4 elementler yani;
Hava -------> Hava gezginleri(Aang) havayı kontrol edebilme gücü
Su -------> Su kabilesi (katara) suyu bükme özellikleri var bazılarınsa iyileştirme gücü
Torak -------> Toprak krallığı (Toph) toprağı kontrol etme gücü
Ateş -------> Ateş ulusu (Zuko) ateş bükme ve yıldırım atabilme gücü
Tai her çizgi film gibi bu çizgi filmde de imgeler bulunuyor!...
size şimdiden ii seyirler dilerim:) |
_________________ Anı Yaşa, Geçmişi Hatırla, Gelecekten Korkma!...Çünkü YOK ve HİÇ olmayacak; Sadece ŞUAN Var!....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 118 |
|
|
|
|
|
3. sezondan sonra 4. sezon için uzun süre bekleyeceğimiz, ingiltere'de hazırlanacak film bitmeden de 4. sezona başlanmayacağı doğru mu? |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
sanırsam 07.04.2008, 11:18 |
|
|
Öyle bir şey duydum ama tam araştırmadım şimdiden bikaç trailer çıktı onları izledim ama bu konuda fazla bir bilgim yok
Filmi çıkacağını duydum inş. doğrudur ve çok yakın bir zaman da çıkar!...  |
_________________ Anı Yaşa, Geçmişi Hatırla, Gelecekten Korkma!...Çünkü YOK ve HİÇ olmayacak; Sadece ŞUAN Var!....
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: sanırsam 07.04.2008, 11:24 |
|
|
| DeRRy yazmış: |
Filmi çıkacağını duydum inş. doğrudur ve çok yakın bir zaman da çıkar!...  |
2009 diyorlar ... 2009 olması bizim 4. sezonu seyretmemizi epeyce geciktirecek... |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
malesef 07.04.2008, 12:03 |
|
|
yaa çıkarsınlar şu 4. sezonu yoksa çıldırcammmmmmmmmmmmmm  muhteşem bir çizgi diziii nickelodeon'da hep tekrar veriyorlar ezberledim artık yeni sezonunu hiç göstermiyorlar 3. sezonu izlemek istiyorum artık  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2008 |
| Mesajlar: 0 |
|
|
|
.. 07.04.2008, 23:21 |
|
|
çok hoş bi çizgi film ama birdee saat 10 olmasa bağda oluyorum izliyemiyorum. Önceden daha iyi idi 6da iken |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: .. 07.04.2008, 23:25 |
|
|
| maxFeR yazmış: | | Önceden daha iyi idi 6da iken |
onlar tekrarlardı,
bakarsın bu yaz yeniden tekrar bölümleri verirler  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
umarım 09.04.2008, 19:58 |
|
|
yaa artık yeni seon çıksın  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2008 |
| Mesajlar: 0 |
|
|
|
..................... 10.04.2008, 0:49 |
|
|
Yazın biraz zor:D İş çok oluyor yazları netten baktım izlencek yer yok veya ben ben bulamadım |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
bi site buldummm:D 01.05.2008, 16:13 |
|
|
Avatar'ın tüm bölümleri var bu sitede ama ingilizce olması nsanı biraz zorluo avatarchapters.net diye  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
sonunda!... 13.06.2008, 22:18 |
|
|
Nickelodeon da yeni sezonlar verilmeye başlandı!...
Ayrıca Avatar filmi beklediğimiz gibi çıkmıcak gibi geliyor bana filmin içeriğini araştırdım daha doğrusu araştırmaya çalıştım fazla bir bilgi yok uzayla ilgili bir film sanırsam  ama tam emin deilim çünkü aldıım kaynaklar pek doğru gözükmüyordu |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
............ 13.06.2008, 23:04 |
|
|
Avatar şu anda dünyanın en çok izlenen ve hala yayımda olan animesi olmakla beraber şu ana kadar 3. sezon 13. bölme kadar yayımlandı cnbc-e de kalanların yayımlanmasını beklerken sürekli eskilerine deva etmekteyim eğer başka animler isterseniz sizlere mtv den basilisk ve hellsing i tavsiye ederim;) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
..... 03.07.2008, 15:47 |
|
|
evet avatar oldukça güzel bi çizgi film özellikle aang in uçan bizonu Appa cok sevdiğim bi karakter hayalgücüleri baya gelişmiş nickledeon'da sabah 9:00 6:00 ve 11:00 da yayınlanıyor ancak bir hafta boyunca hemen hemen aynı bölümler yayınlanıyor
Hatta yazımın altındaki harektli avatarda avatarın başlarken cıkan bölümü |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 28 May 2007 |
| Mesajlar: 29 |
| Konum: numenor |
|
|
3. kitap 16.07.2008, 3:52 |
|
|
En son Soka nın babasını kurtarışını izledim ondan gayri merak içindeyim Zuko'nun amcasına ne oldu vs. 3. kitap daha bitmedi ve 4. kitap da yayımlanmayacak diye biliyorum.  |
_________________ cennet ve dünya
|
|
|
|
 |
|
|
|