Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Beyler tüm forumu 2 kere aradım ama Türk Fantastik-Kurgusu adına açılan başlığı göremedim İnşallah atlamışdır ben bu foruma yeni kaydoldum ama bu kadar kitap ve seri yazılmışken Barış Müstecaplıoğlu'nun yazdığı Türk Fazntastik Edebiyatından Eserleri yazmamak olmaz bence. En azından bir türk olarak kendi edebiyatımdaki Fantastik-Kurgu eserlerini okumayı boynuma borç bildim.Sizede öneririm

BARIŞ MÜSTECAPLIOĞLU

1.Korkak ve Canavar
2.Merderan'ın Sırrı
3.Bataklık Ülke
4.Tanrıların Alfabesi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Yine ben ve yine Arkanus ve Ali Abi(Ali Aksöz'ün) nin desteklediği, ondan duyduğum ilk kitabını okumaya başlayıp çeşitli nedenlerden biteremediğim seridir.

Güzeldir, çizgi romanı yapılack diye duymuştum ama sonra hiç habere raslamadımSmile

Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...

Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Bende çizgi romanını hiç göremedim piyasaya çıktığını hiç sanmıyorum görmesem bile haberini alırdım. Ama serileri zaten türk yazar olduğu için ucuz alıp herkesin okumasını tavsiye ederim. Sen zaten başlamışsın bitirirsin. Razz
Üye
Üye

Beyler hem bilgi sahibi olmak hemde Türk Fantastik Edebiyatına destek için alın okuyun bence. Hem Türkiye'de basıldığı için kitapların fiyatlarıda bütçenizi fazla sarsmaz... Gayet uygun fiyatlara bula bilirsiniz kitapları...
Üye
Üye

Bin Hüzünlü Haz
Hasan Ali Toptaş

Kendini konu edinen bir roman "Bin Hüzünlü Haz". Konusu, kurgusu âdeta. Anlatıcısı bazen yazarın kendisi, bazen de anlatının. Başından başlayarak Alaaddin adında bir karakteri arayışın peşinde geçiyor roman. Kahramanımız Alaaddin, aslında anlatıyı simgeliyor. Bir bakıma anlatı tarihinin bir çeşit özeti, bir bakıma da arayışın romanı "Bin Hüzünlü Haz".
Toptaş’ın, bu romanda da imgeci bir anlatımı var. Eleştirmenlerin ortak görüşü olan, tek bir “büyük cümle”yi yazmaya çalışmasını doğrularcasına, gerçekçilik ile imgeciliği uzun cümlelerle harmanlıyor. "Binbir Gece Masalları"ndan bu yana yaşanagelen anlatma ihtiyacı, anlatabilme ve anlatmak isterken çekilen sancılar "Bin Hüzünlü Haz"ın, bir başka deyişle Hasan Ali Toptaş’ın çok belirgin bir edebiyat özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Üye
Üye

borges çok güzel yazmışsında benim bildiğim Bir Hüzünlü Haz (Hasan Ali Toptaş) fantastik edebiyat türünden bir roman değil eğer yanlış biliyorsam kusurumu maruz gör. Yani bu yazı başlığının altına neden attın msj ı onu anlmadım eğer kitabın okunmasını istiyorsan 1 yeni başlık aça bilirdin.
Üye
Üye

türk fantastik edebiyatına destek için alalım ama önyargıyı yıkabilecek miyim ki?
neden se türk filmlerinde sonra türk romancılarına da güvenmemeye başladım.hele fantastik hiç olmazmış gibime geliyor ama deneyeceğiz.önyargıları kırmak lazım...
Üye
Üye

Zülfikar'ın Hükmü, Erbain Fırtınası, Hayalet Aşk ve Gökkuşağının Sekizinci Rengi kitaplarını okursan Türklerin de fantastik kurgu ve bilimkurgu yapabileceğini anlayacaksın. Smile Çok güzel kitaplardır, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Eğer "bilim-KORKU" Smile   diyosanız ben size "ZİFİR"i  öneririm .Okurken çok tırstım.Umarım okurken en az benim kadar tırsıp o zevki tadarsınız.Yazarları :

-Orkun Uçar ve  Burak Turan

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri