Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sen benim hiçbir benliğimi sevmedin.Bir kenara atılmış, yırtılmış bir mektup gibiyim.Sana öyle muhtacım ki...Anlamazsın derin yaralarımı.Utanıyor heryerim seni görmekten.Gözlerimde yaş donuyor sensizlikten.İlklerimin burukluğunu yaŞıyorum içimde, hırslıca,öfkelice,sevgisizce!! Kaşlarımı çattırıyor bu keyf-i umarsızlık.Anlamıyorsun ya hiç,boşver anlamazsın.Sen benim hiçbir sevgi haketmedin.Sen neydin bilemdim.Ecele gitti acele hislerim.Boşa büyüttürdün içimdeki seni.Oysa ben sanmıştım ki...Şimdi çocukluğumaa verdim herbirseyi.Kandırıyorum kendimi.Geçer diyorum geçersin belki.
Sen. hiçbir hislerimi önemsemedin.Hislerimi içimde hiçmiş gibi hiçleştirdin.Sen neydi ki beni kendimden ettin.Farkında değilsin hiçbirşeyin.Sen benimhiçbir farkımın değerini bilmedin.bilemeyeceksin.Ama biliyorum.Ayazda kalmış,üşümüş,korkmuş yüreğim seni o küçük nefretciklerle silecek.Ve birgün hatırladığımda seni büzülen dudaklarım gülümseyecek.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Çok duygusal bir anımda okudum ve çok etkilendim.beğendim yani:Dtebrikler:D
Üye
Üye

çok hoş olmuş

www.yazarforum.com'a da takılan üye
Üye
Üye

tesekkür ederim(:
Yönetici

Lütfen benimle yazışırken kibar ol duyGu. Şimdi yazışmadığımıza göre kibar olmana lüzum yok. Yani olur da bir gün yazışırız diye söylüyorum. Aklında bulunsun; öyle bir durumda lütfen kibar ol. Ama illahi yazışacağız diye bir durum yok. Onu da ayrıca belirteyim.
Üye
Üye

Sen kendi çapında eğlen dostum.Dediklerinden hiçbişe anlamıyorum çünkü(:
Yönetici

duyGu yazmış:
Sen kendi çapında eğlen dostum.Dediklerinden hiçbişe anlamıyorum çünkü(:

Duygusal yazılar gördüğüm zaman derhal su kaynatıveriyorum. Duygusallığın bu kadarı kat'iyen bana göre değil. Böyle iki yazı daha okursam komaya gireceğim.  
Üye
Üye

yakında birtane daha yazacağım(:
Yönetici

Ama lütfen bu kez biraz daha haşin bir şey olsun. Böyle; "sen beni anlamadın, benim hiçbir tarafımı sevmedin, abidik ettin, gubidik ettin" nev'inden ağlamaklı yazılar görünce  içim bayılıyor. Acıların Çocuğu Kiki atmosferi yaratmayın burada.
Üye
Üye

Yazcağım konuya izin verirsen ben karar verim.Okuyup okumamak sana kalsınWink
Yönetici

Yazılarında dayak yemiş çocuklar gibi zırlamaz, kedi gibi miyavlamazsan daha cazip işler başarabilirsin. Bu arada "sen benim hiçbir sevgi haketmedin" de ne demek oluyor? Bu yazıyı Kızılderili sevgiline mi yazdın sen? Sen benim hiçbir takdir hak etmemek duyGu, sen ancak istemek dayak.
Üye
Üye

İstediĞini söyleyebilirsin(:
Üye
Üye

Çok hoşuma gitmedi çünkü ne gibi bir durumda söyleniyor yazdıkların anlamadım.Lisedeki ateşli cocukların yazıları gibi olmuş karşılıksız aşk mevzusu:DSen neden yazıldığını belirtmedin benim aklıma da karşılıksız aşk kalıbı geldi umarım kırıcı eleştri değildir söyleyiş ukalaca gibi ama sen doğru bulduğun yerlerini al kalanını önemseme.

Üye
Üye

yok ya kırıcı değil:D anladığın durumda söyleniyor yazdıklarım.Hak ver ama 16 yaşındayım daha yeni bişeyler yaşamaya başladım.Şimdilik bu kadarı geliyor elimden:)
Üye
Üye

öykülerimde başta saf bir aşkı dile getirdim aslında bunu denemelerimde daha çok yaptım ama aşk ateşi soğuyor soğumuyor aslında şekil değiştiriyor duyduğum aşk yazma aşkı oldu artık ama zaman zaman aklıma geliyor ve yazdığım denemenin bir köşesine iliştiriyorum -küçük odamda aşk için yaptıklarım-
alıntı söz küçük odamda aşk için yaptıklarım kesmeşekerin senn için adlı şarkısından alıntıdır çalıyordu yazayım dedim.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> DİĞER YAZILARINIZ
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri