Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

ruhlar savası hariç hepsini okudum .yakında ona da baslıcam .gercekten cok güzel ve bagımlılık yapıyo . raistlin tabiki de favori karakter  başlarda tas sevimli geliyodu sonra baymaktan öte gitti  lol serideki hermen hemen bütün kadınları -laurana tika ve silvara h(her nekadar elf olmasada) hariç-nedense uyuz olunası karakterlere bürümüşler ve bnde hakkını verip coguna gıcık olmustum altınay a olan gıcıklıgım hala devam ediyor  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bir çoğunuzada hak veriyorum gerçekten Ruhlar Savaşı Serisi biraz insanı soğutuyor seriden ama diğerlerinden ayrı düşündüğümüz zaman kurugusu gerçekten şahane; biz diğer karakterlere alışkın olduğumuz için Ruhlar Savaşı' garipsedik...

Üye

Benim Bildiğim Ejderha Mızrağı Serisinin 50'ye yakın kitabı var.Sen Sadece 9-10 tanesini okumuşsun heraldi.
Üye
Üye

100 e yakın var türkçeye çevrilmemişlerle birlikte  Smile

Üye

En güncel Ejderha Mızrağı serisi, Margaret Weis'in kaleme aldığı "Karanlık Havari Üçlemesi".

İlk iki kitabı olan "Amber ve Küller" ile "Amber ve Demir" yayınlandı.

Oldukça kaliteli, yenilikçi bir seri.

Yeni tanrılar, yeni ittifaklar, yeni ve renkli karakterler... Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Üye
Üye

Bu ikilinin 3 serisini okudum. Ve dikkatimi çeken bir nokta var. Ejderha mızragıNdaki büyücü FİZBAN size birini hatırlatmıyor mu ? Hani ölüm kapsısı serisinde ZİFNAB.

bu iki karakter birbirine çok benziyor. Ve bu karakterler kitabılarına unutulmayacak bir tat bırakıyor. ZİNNAB ın kendini devamlı GANDAF ile karşılaştırması,  FİZBAN 'ın sakarlıkları.  İkisininde hafıza sorunları.

Ve kısacık bir itiraf. Bu seriyi raistlin için okuyanlardanım  Razz  sanırım onun fanatiği oldum..

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

bu seriyi bende dahil birçok kişi zaten raistlin için okumuştur:D hatta sırf raistlini konu alan "rasitlin tarihçeleri" gibi kitaplar dahi basılmıştr:D

Üye

Şu an ruhlar savaşını okuyorum. İlk kitapdayım, Caramom ölürken raistlin'i görememesi onu başka bir karede daha karşımıza çıkaracak umuduyla hırslandım okuyorum.

Raistlin'siz bir ejderha mızragı bana yavan geliyor. Bir ara kızı varmış denmişti  Sad  oda boş çıktı. Bir umut okuyorum işte.

Not: Raistlin ve aşkı için şiirler bile yazdım. Şiir bölümünde. Benim hayranlığım seriyle birlikte azalmak yerine  gitgide büyüyor.  

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri