Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

46.Gremlin.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Üye

Üye

Hangisinin Kırık Yumurta, hangisinin Çürük Limon olduğuna henüz karar veremediğim için, goblin kuzenlere bir fon ekleyemedim. Yardımcı olursanız, sevinirim. Bu ikisi hep karışıyor da

Üye

harika biliyodum koyacağını ve yüzümü asla kara çıkarmayacağını oley be!kızım cok tatlı bunlar ve bence sagdaki çürük yumurta!fon suan aklıma gelmedi.heyecanlandım çizesim bile geldi.hatta oyun oynayasımSad
ya daha daha daha geldiği yerde çok vardır ben daha istiyom nerdeler.sen durnazsın çizersin hep!ve bunlar benim gorduklerimden daha ucuk daha zahmetli ve güzel!eline sağlık ama inan yetmedi!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Yok, yeter bu kadar, bence. Açıkçası çizim için eleştiriden fazlasına ihtiyacım var. Sen msne gir, ben sana yollarım; eleştirirsin. Nasıl yanıt ama   Bu ikisini düzelttim; çok zaman oldu zaten. Bir heyecanla buraya koymuştum; tıpkı öyküler gibi. Demek ki, benim parça parça değil, tümden halletmem gerekiyor işi; her zamanki gibi   Büyük değil, dev bir projem var! Sonuçlarını göremeyeceğimdense emin gibiyim. Neyse ki, nihilistliğim yerinde. Önemsemiyorum. Neyse; çok negatifim her zamanki gibi.

Üye

demek öyle.ozmaan bunu reddetmek olarak değilde msn'de görüşme isteği olarak olayım ha estinti?moralim bozulmasın hiç olmazsa.ben buraya koymanı istiyordum gene kaçak dövüşüyorsun.olur peki oda olur.giricem seni bulursam ne varsa alcam.dev ha????sonuçlarını niçin göremiyormuşsun?evt öylesin negatif ooof sevmediğim tek şekil.

Seraphim yazmış:
Yok, yeter bu kadar, bence. Açıkçası çizim için eleştiriden fazlasına ihtiyacım var. Sen msne gir, ben sana yollarım; eleştirirsin. Nasıl yanıt ama   Bu ikisini düzelttim; çok zaman oldu zaten. Bir heyecanla buraya koymuştum; tıpkı öyküler gibi. Demek ki, benim parça parça değil, tümden halletmem gerekiyor işi; her zamanki gibi   Büyük değil, dev bir projem var! Sonuçlarını göremeyeceğimdense emin gibiyim. Neyse ki, nihilistliğim yerinde. Önemsemiyorum. Neyse; çok negatifim her zamanki gibi.
Üye
Üye

Tomb diğer başlıkta yazdıklarında haklıymış. Resimlerin konuşacakmış gibi geldiğini söylemişti. Ama bakışları o kadar güzel olmuş ki özellikle 2.resimde sanki kalkıp yürüyecek gibiler. tebrikler.

Üye

vay güzelmiş

Üye

amaaa kıllık yapıyo inanın iltifat değil bu belki hakaret! Smile
kesinlikle şımarıklık yapıyo.şeffaf dosyalar dolusu okadar cok karakterleme varki hiçbirine yer vermiyor.yav kardeşim(hatırladığım kadarıyla)turuncu kafalı sosyopat koysana sunları deli etmesene hya deki benim planlarım var onlar hakkında anlıyım ne bu ıkındırıp duruyorsun beni ya!!!!! mad
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri