| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Re: saol. 20.03.2008, 12:45 |
|
|
| Oturaklı Zanzim yazmış: | | ha sağol dostum. yeniyim ya biraz acemilik oluyo iste.. yok, söyleyeceğim bu kadardı.. bakarsın sonra acarim bi baslik... müzik güzel yaa. müzik konuşmakda gzel biliyomusun.. arkadaşlarla koyuyoruz bi iki parca.. laflıyoruz, of ki ne of.. |
Hayır, söyleyeceğin bu kadar olmasın  üstelik şimdi baktım, The Tea Party için blues, progressive rock falan diyor, aman bu kadar olmasın söyleyeceğin. Müzik bölümüne bir başlık açsan, grubu tanıtsan, bize biraz daha bilgi versen ne hayırlı iş yapmış olursun! Şu anda dinleyen olmasa bile belki senin bu tanıtımından sonra dinleyenler, çok sevenler çıkar? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Mar 2008 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
... 21.03.2008, 19:41 |
|
|
Herkese selamlar... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Mar 2008 |
| Mesajlar: 14 |
| Konum: the land of Faerie |
|
|
tea party 01.04.2008, 10:04 |
|
|
birisi tea party mi dedi?  keşfedeli 2 yıl kadar olmasına rağmen aralıksız dinleyebildiğim ender gruplardan biridir kendisi.
bu arada yeni üyeler, hoşgeldiniz |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Mar 2008 |
| Mesajlar: 2 |
| Konum: Krynn (şimdilik) |
|
|
hoşbuldum 01.04.2008, 14:32 |
|
|
Bu satırları,herkesin off-line olmasını göz ardı ederekten yazıyorum fakat yine de hoşbuldum.  Oldum olası bir forum sitesine üye olmak fikrine pek ısınamamışımdır ama konu Fantastik Edebiyat ise gerisi teferruattır diyor buradaki kitlenin de gözlemlediğim kadarıyla (bak bak bi de bilim adamı tadında yaklaşıyorum olaya) klasik forum sitesi kitlesinden farklı,daha bir kalburüstü ve neden burda olduğunu bilir bir edası olduğunu eklemek suretiyle bir anlamda üyelere de selam ediyor ve ben de sizler gibi bu cümlenin bitmesini umuyorum... Herkese Fantastik bir evren tadında bir dünya dileyerekten aranızdan şimdilik ayrılıyorum dostlarım,kendinize iyi davranın... |
_________________ ''follow the white rabbit...''
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
selam 03.04.2008, 13:04 |
|
|
Merhabalar. Ben Nemfi. Nickimi değiştirerek kaldığım yerden devam ediyorum.  |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
Marguerite 03.04.2008, 22:01 |
|
|
Merhabalar... Ben Marguerite, gerçek ismimi merak eden olursa, Eylül. Büyük bir edebiyat tutkum var; özellikle fantastik okumayı seviyorum. Son zamanlarda sadece okunmakla yetinememeye başladım, yazıyorum da. Hatta uzun zaman oldu diyebilirim. Altı yedi ay önce role playing sitelerinden birine üye olup karakter geliştirebileceğim bir site arıyordum. Kalitesi de benim için oldukça önemliydi tabii... Buldum da. Bayaadır o sitede rp yapıyorum, artık bağımlılık haline geldi. Harry potter'ı tema alan bir forum.
İnternette doğru dürüst edebiyat forumları ararken, gözüme bir burası, birde yazımhane adlı bir site takıldı. Üyeliği daha yenice aldım. Bakalım, zaman neler gösterecek...
Gerçi burada devamlı olur muyum, belli olmaz. Sohbet amaçlı sitelerden daha çok giripte sayfalarca yazabileceğim yerleri seviyorum. Yine de denemeye değer.
Hepinizi selamlıyorum... İyi akşamlar  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 70 |
|
|
|
hoşgeldin 03.04.2008, 23:43 |
|
|
Marguerite hoş geldin...
Umarım kalıcı olusun.
Bu sitede yazabileceğin bol bol yer var  |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Nis 2008 |
| Mesajlar: 3 |
| Konum: arkanda |
|
|
edurus77 10.04.2008, 18:14 |
|
|
Merhabalar.izmir'de kalmaktayim.siteyi izmir con'a gelen usha'dan duydum.su an üye olma fırsatim oldu.Fantastik edebiyati uzun süredir takip ediyorum ama tr'de kaynaklarimiz cok kısıtlı ne yazık ki.en son war of the spider queen'e baslayim dedim ama sadece bi kitap cevrilmis hikaye havada kaldı meraklıyım dogrusu okumus olan varsa seriyi bana ulasırlarsanız sevinirim. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Oca 2008 |
| Mesajlar: 38 |
| Konum: Yağmur bulutundan... |
|
|
offffffff 26.04.2008, 0:21 |
|
|
Çok ara vermişim değil mi?Herkese tekrar merhabalar.Kendimi fantastik dünyaya fazla kaptırdım finaller sayesinde başımı kaldırdım ve artık buraya uğramamın zamanı geldiğini düşündüm.Tekrar merhaba.Özlemişim burayı ya:)  |
_________________ Mephisto...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Nis 2008 |
| Mesajlar: 6 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Mar 2008 |
| Mesajlar: 9 |
|
|
|
meleba 29.04.2008, 18:55 |
|
|
meraba rosalinda ;P ben de yeni geldim arada söliyiveriim didim. hiho  |
_________________ bir tost(soğuk espiri yapan bir tost...)
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Acil admin aranıyor... 02.05.2008, 0:47 |
|
|
Çok acil bir soru sormam lazım.Sinema bölümünde güzel bir paylaşım için başlık açıyorum ekliyorum yazı ve resimleri ve fakat önizlemede bakıyorum ortalık taglerle karışmış durumdaaaaa.Önizlemenin sorunu mu bende mi hata? |
_________________ Mephisto...
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 774 |
|
|
|
YANIT 02.05.2008, 10:18 |
|
|
Sevgili ArchAngel,
Sana biraz uğraştırıcı ama emniyetli bir çare önereyim. Yazını yazıp yayımladıktan sonra düzenle butonuna tıklayıp karşına gelen düzenleme ekranında bütün o abuk subuk sembolleri ve yazıları tek tek silebilirsin. O ekranda, yazı çerçevesinin hemen yukarısında yer alan şekil, renk, biçim vesaire ayarlama butonlarıyla yazını istediğin şekle sokabilirsin. Yeniden gönder tuşuna bastığında yazın, düzenleme ekranında düzenlediğin gibi görünecektir. Yani yazını yayımladığında abuk subuk bir görünümle karışlaşırsan hemen pes etme ve yazını tekrar düzenle. O zaman hiçbir sorun kalmayacaktır. Yine de sorunla karşılaşırsan teknik sorumlumuz Caruso'ya özel bir mesaj atarak durumu bildirebilirsin. O sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|