Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Resim dünyasıyla yakından ilgilenenler bu resmi tanır. ressamını hatırlamıyorum. bilen varsa yazarsa iyi olur. 16 mart 2005'te çizdim. bunun aynısını bir de kartona çizmiştim. resim hocam çok sevmişti, bir resim sergisinde sergiledi. kartonu karelere ayırmıştım; hocamın telkinleriyle ama istemeyerek çünkü karelere ayırıp çizmek bana çok mekanik gelmişti. ayrıca bu resmi karelemeden çizdim. karelemeye karşıyım; en azından kendi çizimlerim için. benim gözüm bana yeter.

<A href="<A">

26 ekim 2004 te çizdim. resmin kimin resmi olduğunu bileceğinizi tahmin ediyorum. doğru tahmin edin de rezil olmayayım.

7-8 temmuz 2001 tarihlerinde çizdim. kusura bakmayın Alaaddin'in suratı Notre damme'ın kamburuna dönmüş. çizemeyince sıkılıp öylece bırakmışım.

7 mart 2001    Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama çizimlerim hep tek kalemle çizilmiştir. yani bir yerde kalemim bir kere geçer. kaçarı yoktur. olmazsa baştan çizerim. portreler hariç.

<A href="<A">

3. ya da 4. sınıfta çizmişimdir.

8 mart 2001     denizkızı

ilk çizimlerimden. güzelim kızın suratını ne hale getirmişim.

101 dalmaçyalıdan. 9 aralık 2000 de çizdim. kafası beni öldürmüştü adamın.
<A href="<A">

13 haziran 2000    Çizmeli Kediden hatırlarsınız bu sahneyi.

Üye

101 DALMAÇYALIDAN

bremen mızıkacıları       15 şubat 2001

17 temmuz 2002

18 temmuz 2002    bremen mızıkacıları

19 ağustos 2001    hangi hikayeden olduğunu hatırlamıyorum

21 şubat 2004     ... çetesi diye bir hikayeydi Disneyden

... çetesi     28 eylül 2003

bunları siteye koydukça eski günleri hatırladım. tekrar çizesim geldi. yakında yeni çizdiğim resimleri de veririm hayırlısıyla

Üye

Tebrik ettim çok güsel çizmişsiniz..    istek üzerine bir tane de wampir çizer misiniz?..  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

darkWAMPdream yazmış:
Tebrik ettim çok güsel çizmişsiniz..    istek üzerine bir tane de wampir çizer misiniz?..  

"blood rayne" diye bir vampir oyunu var. belki bilirsin. oradaki yarı vampir yarı insan kadını çizmeyi bir denerim.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri