Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

yakında vizyonlarda olacak bir yapım
neil gaiman yine yapmış yapacağını... şimdiden sabırsızlanıyor insan...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Bende sabırsızlıkla bekliyorum Stardust'ı. Oyuncu kadrosu ve konusu gerçekten çok cezbedici. Uzun zamandır güzel film girmiyordu vizyona bu film hareket katıcak sinemalara.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Ben bayıldım filme. Tamamı masal tadındaydı. Annemin anlattıkları kadar güzel etkileyiciydi. Ama birlikte izlediğim insan beğenmedi çocuk filmiymiş. Hıh en güzeli çOcuk filmi diye tabir edilenler zaten. Tabi teletabis hariç dead
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Fantastik çok çocukça, gerçek dışı şeyler saçma laflarını ben de çok duydum.. Ama insanların hayal gücü ve yorum yeteneği sadece gerçeklerle gelişmez.. Büyük bölümü (hayal gücü de derken) "hayal" ile gerçekleşir..

Bu film daha bizim buralara uğramadı.. Ama geldiği anda gitememek olmaz Smile

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Benim şu ana kadar izlediğim en iyi filmdi ve sadece filmi ile yetinmedim izledikten hemen sonra kitabını aldım ve kitabınada hayran kaldım  Very Happy  

Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Film çok masalsı ve güseldi.. Fakat Tristan ve Yvain rolüne daha egzantrik tipler giderdi..   cadılı filmler yok piyasada bu yöndende iyiydi...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

İzledim. Hoştu. Güzel düşünülmüş.. Smile

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

arkadaşlar herkese tavsiye ederim oradaki sarışın hatun çok manyaktı sırf onun için izlenir dığrusu.DD:Very HappyVery HappyVery HappyD:

Üye

[quote="darkWAMPdream"]Film çok masalsı ve güseldi.. Fakat Tristan ve Yvain rolüne daha egzantrik tipler giderdi.. cadılı filmler yok piyasada bu yöndende iyiydi...[/quote] ben ce yvain için daha sağlam bir hatun bulamazdılar ama diğei değişebilir di ben mesela buraya çok iyi giderdim:DVery Happy

Üye

Sİnema yerine DVD den izlesem de stardust gerçekten insanın zihninde hoş bir hava bırakan bir yapım...prens kardeşlerin güldürü potansiyeli, görsel efektleri, müzikleri bakımından gerçekten takdir edilebilecek bir yapım... ayrıca baş roldeki charlie cox deneyimli oyunculara taş çıkarmış....dinlediniz mi bilmiyorum ama soundtrackları arasında Take That'in rule of the world trackı var ...hoş bir şarkı...

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri