| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 08 Nis 2008 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 430 |
|
|
|
bence 04.05.2008, 14:32 |
|
|
artık bu bölüme ne dinlediğimizi açıklayarak yazalım şarkıyı sanatçıyı albümü yada müziğin türünü açıklayalım.kilgarvanın yaptıgı gibi olabilir mesela. |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 190 |
| Konum: düşler zamanı |
|
|
şşşş 12.05.2008, 21:02 |
|
|
sessuzluk.. sessuzluk..sessuzluk... |
_________________ ....NON....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Nis 2007 |
| Mesajlar: 92 |
| Konum: dört duvar arası |
|
|
st 12.05.2008, 22:12 |
|
|
Hack sign'ın (bir anime) film müziklerini dinliyorum.
Favori şarkım Yasashii Oake
Japonca öğrenmeye başlamaya çalışıyorum. Şarkıdaki birkaç kelimeyi anlıyorum. Onlara takılıp kaldım...  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 May 2008 |
| Mesajlar: 13 |
| Konum: dünya... |
|
|
... 25.05.2008, 18:58 |
|
|
Nirvana - Where Did You Sleep Last Night=Fazla sık dinlemem ama bu şarkıları çok hoşuma gidiyor.Dinleyin sizin de hoşunuza gidecektir... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 454 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Dinliyorum. 27.05.2008, 10:03 |
|
|
Doğayı; kuşların cıvıltılarını, çekirgelerin ötüşlerini, rüzgarın esintisini, dağ çiçeklerinin kokularının ciğerlerime dolmasını, sessizliği, kalbimin gümlemesini, ara sıra bir kaç yaban arısının vızıltısını, sırtımdaki otların hışırtılarını, karıncaların ayak seslerini, bulutların güreşini dinliyorum. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 853 |
|
|
|
ORHAN GENCEBAY - AKŞAM GÜNEŞİ 31.05.2008, 1:43 |
|
|
Gecenin bir vakti oturmuş Orhan Gencebay'ın Akşam Güneşi isimli eserini dinliyorum. Dinledikçe dinliyorum, dinledikçe dinliyorum ve geçen yılların nasıl olup da beni bu kadar değiştirebildiğine şaşıyorum. Oysa bütün çocukluğum ve ilk gençliğim arabeske, arabesk sanatçılarına küfretmekle geçmişti. Bana, beğendikleri arabesk müzikleri dinletebilmek için kuyruğa giren bir nice arkadaşımla ne büyük kavgalar ettim. Şimdi o günlerime şaşıyorum. .
İnsan yaşlandıkça çok duygusallaşıyor ve ben giderek daha duygusal bir adam olmaktan nefret ediyorum. Kendi sanatçılarımıza bu kadar haksızlık etmemeliydik. Onca büyük kavganın ardından yıllar sonra bendeniz, gecenin bir vakti oturmuş Akşam Güneşi'ni dinliyorum ve kendime çok şaşıyorum.
|
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
BÜTÜN BUNLAR 31.05.2008, 2:20 |
|
|
Bütün bunlar, sitemize gelip; "sevgilim bana allem etti, kullem etti" diye ağlaşan kemçük ağızlılar yüzünden oldu. Onların, her yanından vıcık vıcık duygusallık akan şiirlerini okuya okuya, öykülerini dinleye dinleye böyle absürd hallere girdim. Benim gibi bir ilim irfan abidesini (!), benim gibi yüksek bir entelektüeli (!) gece yarılarında böyle zırlatıyorlar. Ağızlarını burunlarını birbirine ilikleyeceğim onların. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Ne mutlu bana! 31.05.2008, 10:41 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
Gonuşma leyynnnnn! 31.05.2008, 11:48 |
|
|
Gonuşma leyynnnn! Püsküllü! Saçakların ayak parmaklarına değecek neredeyse. Amanııııııınnnnnnğğğğğ! Beterin beteri varmış. Düştüm düştüm ama İbrahim Tatlıses'e kadar düşmedim Allah'a hamd-ü senalar olsun. . |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Güzelmiş 31.05.2008, 16:40 |
|
|
Şu anda akşam güneşini dinliyorum. Amanıııııınn! Duygular şimşek gibi düşüyor beynime. Tamam ilk defa dinledim ve kabul etmeli duygusal bir anda ya da arabada iyi gider. Ama sana beni mahfeden bir şarkı söyleyeceğim sen de onu dinle. Bak ben seni dinleyip dinliyorum şu anda. Bir de sen Prince of Persie Sands of Time 'ın Jenerik müziğini dinle. Youtube'da var. Emin olman için sözlerini yazıyorum.
You give me power
You give me reason
For will you love me
Time only knows
Time only knows
Dinle de ne şarkıymış gör. İçinin yağları erir. Böyle bir şarkı asra bedel!
Tamam mi? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 May 2008 |
| Mesajlar: 299 |
|
|
|
radiohead 31.05.2008, 17:59 |
|
|
radiohead-nude (scotch mist version)dinliyorum ama bu birtür rutine dönüştü,sürekli aynı şarkıya kafayı taktığımız dönemler olur ya!
youtube için Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
sitesi yeterli |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
Bir de 31.05.2008, 18:00 |
|
|
Bir de Eraserhead var, biliyor musun? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 May 2008 |
| Mesajlar: 299 |
|
|
|
. 31.05.2008, 18:02 |
|
|
evet sanırım |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
David Lynch 31.05.2008, 18:13 |
|
|
David Lynch'in muhteşem sinema klasiği. İzlemediysen mutlaka izle, tam sana göre. |
|
|
|
|
 |
|
|
|