| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 03 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 275 |
| Konum: Sırat Köprüsü |
|
|
Bu arada... 15.01.2008, 12:37 |
|
|
SOrunun cevabı.. evet öyle olmak alın yazımız...  |
_________________ kIZmAK Yok,
KENdİmi boĞUyORuM sAdeCe.
iÇİmDen DEşİLmEk gELİyOr,
çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 630 |
| Konum: belirsiz |
|
|
Re: acı çektiren oyunlar 15.01.2008, 15:32 |
|
|
| son yolcu yazmış: | Kayış saklamada ne indirirdik birbirimize kayışları.Şak şak acımazdık hiç.Nasılda kaçardık yiyecez kayışı diye.
|
Bu satırları okuyunca daha önce adı geçen bir film repliği geldi aklıma.
"Babam alacak Fıstığı.O alınca da ben binecem üstüne, vuracam kırbacı vuracam kırbacı."  |
_________________ Bir çok insan ölmeyi hak eder. Ölenler de yaşamayı. Onlara yaşamı geri verebilir misin?
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
ehuehueh 15.01.2008, 15:36 |
|
|
Çok eğlenceli bir filmdi yha. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 630 |
| Konum: belirsiz |
|
|
Hayır hayır 15.01.2008, 15:44 |
|
|
éHayır hayır kimse Fıstığı kırbaçlayamaz.Onu ancak ben Kırbaçların.Gel fıstık olum...Bak başkası yapmasın diye...  (Yüz ifadesine dikkat yalnız.Sadist çocuk.) |
_________________ Bir çok insan ölmeyi hak eder. Ölenler de yaşamayı. Onlara yaşamı geri verebilir misin?
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Şub 2008 |
| Mesajlar: 64 |
| Konum: Sonsuzlukta bir yerde |
|
|
bekçili eşek 13.02.2008, 14:58 |
|
|
Biz bekçili eşşek diye bir oyun oynardık. Belki bilenleriniz vardır. Biri bekçi olur biride eşek  Eşek olan aynı uzun eşekteki gibi eğilir. Diğerlerinin amacı da bekçiye yakalanmadan eşeğe binmektir. Yalnız burda en çok acıyı eşek çeker çünkü bir kişidir ve 4-5 kişi üstüne atladığı için çok zarar görür  Tabi bekçinin yakaladığıda eşek olur. |
_________________ Yol karardığında yolunu ayırana dost denmez..
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
insanız 13.02.2008, 18:20 |
|
|
Birlikte vakit geçirmek gibisi yoktur !
Arkadaşına dokunarak ve konuşarak her türlü iletişim kurarak birlikte eylenmek birşeyler yapmak,
modern ama birbirinden uzak durarak hatta beyinleri çatıştırarak oynanan oyunlardan bin kat daha güzel |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
aynen katılıyorum jolly 13.02.2008, 18:25 |
|
|
Aynen katılıyorum bu konuda sana Jolly.Eskiye özlem duymaya başladım.Eskiden sabahtam akşama kadar arkadaşlarla binbir çeşit oyun oynardık.Çoğu abuk sabuk oyunlar olurdu ama birlikte vakit geçirirdik.Şimdi her eve bir bilgisayar girdi ve sokak hayatı bitti.Konuşmayı bile msn den yapıyoruz.Bu ne hoppa hayat,bu ne boktan yaşam,bu nasıl arkadaşlık isyanım var uleyn.Gaza geldim atıyorum bilgisayarı camdan aşağı... |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Şub 2008 |
| Mesajlar: 64 |
| Konum: Sonsuzlukta bir yerde |
|
|
.. 16.02.2008, 0:17 |
|
|
Ya bide şişe çevirmece vardı  |
_________________ Yol karardığında yolunu ayırana dost denmez..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Mesajlar: 66 |
| Konum: yatak odası |
|
|
şişe çevirmece 10.03.2008, 7:47 |
|
|
En sevmediğim oyundu.Hala o anılarım aklımda!CESARET mi GERÇEK mi?Cesareti seçenlere hala yaptırdıklarını unutamıyorum ki buna da çok az kişi cesaret ederdi.Zaten öyle oyunlarda bazen amacından sapıyordu.Ama gerçek seçeneğinden daha iyi bir seçenek oluyordu bazen cesaret!  |
_________________ HERKESE MERHABA / sana merhaba
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 May 2007 |
| Mesajlar: 289 |
| Konum: Caras Galadhon, Lorthlorien, Middle Earth |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Tem 2007 |
| Mesajlar: 50 |
| Konum: Perg Diyarı |
|
|
saykoluğun kralı!!!! 07.05.2008, 10:21 |
|
|
arkadaslar bu oyunu erzıncanda bulunduğum sırada oynadım,daha da oynamadım zira insanın 'böğür' denilen bölgesi oyun sonrasında rahat 3 gun tam randımanlı calısamıyor! oyun şu şekilde icra ediliyor:
OYUNUN İSMİ : yaylım ateş (çok fenadır)
PERSONEL SAYISI : minimum 8
MEKAN : ev olur, okul olmaz, bahar festıvali olur(teşhir olma amaçlı bir tercihtir bu)
OYUN SONRASI DAMAGE DURUMU : kaburgalarda eğilme (fizik kurallarına aykırı olabilir ama oluyo), geçici nefes darlığı, nefes darlığına bağlı surat kızarması ve morarması...
OYUN İÇİN GEREKENLER : KEMER!ortada yatan kişinin (kurbanın) fiziksel dayanıklığına bağlı olarak korunması için yorgandır, kırlenttir falan...
OYNAMA ŞEKLİ : arkadaşlar öncelikle bu katılımcı 8 kişiden, kendi aranızda yapacağınız kura sonucunda bir bir kurban seçersinin ve ortaya getirisiniz. bu arada oyunun ev versiyonunu anlattığımı belirteyim. kurban ortaya kollarını ve bacaklarını kendine çekerek bir kaplumbağa edasıyla yatar. yerdeki kurbanın sağına ve soluna 3'er kişi yerleşir. arkasına ise komutları verecek olan ve oyun içinde en çok küfür yiyecek olan arkadaş oturur! arkadakinin konumuna bağlı olarak kurbanın etrafındakiler isim alırlar. bunlar sağ 1 - sağ 2 - sağ 3 ve sol 1 - sol 2 - sol 3 isimleridir.VE OYUN BAŞLAR! kurbanın arkasındaki kumandan sağ 1 dediğinde ona göre sağdaki kurbana elindeki kemerle olnaca kuveeti vasıtasıyla geçirir, sonrasında sol 3, sağ 2 , sol 1... sıralama kumandana kalmış.taaki (örnek gösteriyorum) sağ 1 yerine sol 1 ve ya yönünü şaşırıp yanlış vuran biri çıkana kadar. işte o zaman yanlış hamle yapan yere geçer ve oyun ivedi bir şekilde akar.oyunda makbul olan konutların hızlı verilip hızlı hamle yapılmasıdır! bu şekilde solo vuruşların yanı sıra kumandan YAYLIM ATEŞ diye bağırdığında herkes kurbana geçirür!yaylım ateşte de herhangi bir sınırlama yoktur.
evet arkadaşlar, YAYLIM ATEŞ oyunu bu günkü konumuzdu. umarım oynayanlar için verimli bir oyun olur. kurbanlara şimdiden bolca geçmiş ola!!hade bakem! |
_________________ Tanrılar bileklerinizden gücü, kalplerinizden inancı, aklınızdan büyüyü, ormanlarınızdan huzuru, sokaklarınızdan gölgeleri ve baladlarınızdan ilhamı eksik etmesinler.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
| Konum: ist |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Tem 2007 |
| Mesajlar: 50 |
| Konum: Perg Diyarı |
|
|
... 09.05.2008, 10:45 |
|
|
orası öyle. insan hayal gücü dışardan gelenlere tepki olarak gelişir. çektiğiniz acı ve ya haz ruhu kamçılar. bu acıyı çok çekenin çok daha yaratıcı olduğu anlamına gelmez. ama bunlarında tersi düşünülemez. kızılderililler bile demiş 'ruh gelişirken beden acı çeker' |
_________________ Tanrılar bileklerinizden gücü, kalplerinizden inancı, aklınızdan büyüyü, ormanlarınızdan huzuru, sokaklarınızdan gölgeleri ve baladlarınızdan ilhamı eksik etmesinler.
|
|
|
|
 |
|
|
|