Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Yönetici

Ayrıca Altın Kitaplar serisini unutmamak lazım. Dayım sünnet düğünümde bana o seriden tam altı tane Jules Verne klasiği armağan etmişti. Bir de şöyle bir seri vardı sevgili odradek, sen iyi hatırlarsın; sırt kapakları yeşil olurdu ve üzerlerinde kapakta yer alan resmin küçük bir kopyası bulunurdu. Küçük boy ve bayağı havalı bir seriydi. İçinde pek nadir de olsa tam sayfa renkli resimler bulunurdu. Ben o seriden Mr. Pickwick'in Serüvenleri'ni ve Walter Scott'un meşhur Ivanhoe'sini okumuştum. Bayağı bir kitap çıktı o seriden. Neydi ismi, hiç anımsayamıyorum. Yahu Baskan Yayınları dediğin o olmasın. Eğer öyleyse sen sahiden işini biliyorsun.

Ayrıca bütün bir çocuk edebiyatımıza damgasını vurmuş olan Doğan Kardeş Yayınları'nı unutmayalım. Bugün bile basılamayacak kalitede kitaplar bastılar. Birkaçını hâlâ saklarım. Çocukluğumuzun kitaplarını mı soruyorsun; sonu gelmez o muhabbetin.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

İki saniye içinde mevzuun mihverini kaydırdın haaaa! Biz dilek saptıralım derken sen olayı kökünden zöppedenek saptırıp ayrı bir yere koydun. Bence bu konuda derhal güzel bir başlık aç da tartışalım.
.
     Benim çocukluğumu yiyip bitiren şey şu meşhur Resimli Bilgi Ansiklopedisi oldu. Onlar nasıl bir garabettiler öyle yahu!?! Hepsini bir arada görmek neredeyse hayaldi; öylesine geniş bir bilgi okyanusuydu. Ama sahiden her sayfası özenle hazırlanmıştı ve birbirinden ilginç bilgiler içeriyordu. Annem beni o ansiklopedilerin başından kaldırıp ağzıma iki lokma yemek koymak için akla karayı seçiyordu.
.
     Odradek başlığın içine hacet giderip bıraktın haaaa! Git, başka yere aç başlığı hemen. Bu arada; evet, sözünü ettiğim yayınevi Baskan imiş. Sen yok musun seeen!
Üye
Üye

Siz başlamadan bitirdiniz oyunu ama. mad

Kaldığımız yerden devam edebilirsin. Odradek'in araya sokuşturduğu muhabbeti lütfen görmezden gel. Eğer sen saptırmazsan başkası saptırır, kalırsın ortalıkta.
Üye
Üye

Kilgavran Tanrı Nefertiti'ye uzun ömürer veriyor fakat;sonradan bir şekilde anlıyorsun ki bu ömür uzayışı senden alınan yılların ona verilmesi ile olmuş.Ve hatta sonradan ikinci bir havadisle öğreniyorsun ki bunu cennette ayarlayan Nasreddin Hoca imiş.Sen de bunu öğrenip artık Nasreddin Hoca denen tonton masal kahramanımızdan nefret etmeye başlıyorsun.Akşehiri bombalamak için terörist bir örgüte üye oluyorsun ama onlar senin beynini uyuşturup başka biyere yollayıp orada harcıyorlar:)

Şahinlere modifiye yapılmasın ,içlerinden ellerinde pro içen ,gözlerinde saat akşam 10 olmasına rağmen güneş gözlüğü olan ve arabesk dinleyen apaçiler sarkmasın istiyorum!!!!

Nieeeeaaaaa! Mort oldum galdım ya burada. Bu nasıl bir saptırmadır, a insafsız! Bak ben de senin dileğini saptıracağım şimdi; APAÇİNİN GELİNİ OLUYORSUN. Hah! Çık bakayım şimdi işin içinden hamfendü.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri