Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yüklüyorsun. Başlıyorsun kara kuleyi okumaya. Ama radyasyon seviyesinden dolayı bir süre sonra şaşılaşıyorsun, gözlerin kayıyor, renk körü oluyorsun, saçma bir hal alan bakışlarından ve yüz ifadenden dolayı erkekler sana bakmıyorlar bile. Sen de kara kuleyi okuyamadan mp4'ü vapurdan denize atıyorsun ama gözlerine olan oluyor.
Ha bir de bekar kalıyorsun.

Metallica ve Testament konserinin biletlerini, geçen seneki Blind Guardian konseri öncesi olduğu gibi, ablamlar alsın istiyorum. nıhıh.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ya bu arada adamların gelmesi kesin değil. Bence gelmeyebilirler de. Hatta ben boşuna bizi şişirmiş olmazlar umarım, diye de düşünüyorum. Neyse ağzımı hayra açacağım:

Evet, nefer. Nothing else matters'ı tam 7 kere çalacaklar ve james hepsini de sana armağan edecek.
Smile
Üye
Üye

Abalanlar biletleri alıyor.Konser saati geliyor.Sen diyorsun"Hadi gidelim konsere.Biletleri aldın nasıl olsa demi benim güzel ablam?"
"Aldım tabide sen ne kaynıyorsun araya.Sana bilet milet yok.Git başkasından dilen.Ben arkadaşlarla gidiyorum."diyor ve sen sap gibi kalıyorsun.

Etrafımda fantastik edebiyatla ilgilenen kişiler olmasını istiyorum(yok kardeşim bi tane bile)...
Üye
Üye

Etrafında fantastik edebiyat ile ilgilenenler oluyor; ancak hepsi o kadar fantastik ki hep kendi dünyalarında takılıyorlar. Sen de hala tek takılmaya devam ediyorsun.

İstanbul yolunda otobüsüm kaza geçirsin de İstnabul'a gidemeyeyim istiyorum.
Üye
Üye

Rainmaker yazmış:
Ya bu arada adamların gelmesi kesin değil. Bence gelmeyebilirler de. Hatta ben boşuna bizi şişirmiş olmazlar umarım, diye de düşünüyorum. Neyse ağzımı hayra açacağım:

Evet, nefer. Nothing else matters'ı tam 7 kere çalacaklar ve james hepsini de sana armağan edecek.
Smile

Süpersin Rain!  Senin de hayatta en çok istediğin üç şey gerçek olacak!
Araya kaynadım kusura bakmayın, tutamadım kendimi.
Misafir

Metallica'nın gelişi kesin diye biliyorum da bir de Eylül civarı Opeth lafı var, ona ne diyorsunuz?
Üye
Üye

Opeth'den önce Antrax, Judas Priest, Testament geliyor. Opeth önceden gelip gitmişti, yeniden gelmesi de makuldür. Ancak başlık amacından saptı; hadi biri dilek tutsun da saptıralım.
Üye
Üye

Önce senin dileğini bir saptırayım da.
Otobüsün kaza yapıyor Nessacım ve gitmiyorsun İstanbul'a ama Ankara'ya da dönemiyorsun. Elli sene kaza yerinde oturup kurtarılmayı bekliyorsunuz. Elli sene sonraki halini tanımlamamın gereği yok sanırım? Twisted Evil
Odam kendi kendine toplanıp temizlensin istiyorum. Zor oluyor her gün toplamak.
Üye
Üye

Odan kendi kendini toplayıp düzenliyor nefercim;ama en sonunda diyor ki odan kendi kendine "Yetti artık! Ben kendi kendimi topluyorum sefasını bu kız sürüyor, göstereyim şuna dünyanın kaç bucak oduğunu" ve seni tekme tokat kovuyor.

Her gün sevgililer günü olsun;ama ben de hep sap kalıyım istiyorum.
Üye
Üye

Her gün sevgililer günü ve sen her seferinde sapsın. Yıllar geçiyor. Sende bir icraat yok. Hergün birbirine gül alan, el ele koşan, bebek sahilde banka oturmuş suya konan martıları seyreden, dondurmacıda aynı külahtan, tatlıcıda aynı kaseden tatlı yiyen, aynı bardaktan kola, aynı şişeden su, aynı tabaktan makarna, aynı bilmemneden bilmemneyi götüren zibil tane çift görüyorsun. En sonunda kafayı yiyorsun. hihihheheheaaaaaa diye bağırarak koşuyorsun, sonra da kafanı bir direğe çarpıp bayılıp kalıyorsun.

Sırf para için kitaplar, filmler kendi özünden kopmasın istiyorum (matrix gibi).
Üye
Üye

bu dilek olayını devam ettirsek olmaz mı?

O zaman bir öncekinin dileğini saptır ve kendin bir dilek tut, böylece oyunu yeniden başlatmış olursun. Bakalım neler çıkacak ortaya. Ben de merak ettim.
Üye
Üye

Rainmaker,para için kitaplar ve filmler kendi özünden kopmuyor ama bu sefer yazarlar şarkıcılık ve mankenlik gibi kendileriyle alakasız işlere merak salıyorlar.Ortalık tam bir görüntü ve ses kirliliği doluyor.Bu durum karşısında gşdşp gözlerini ve kulaklarını işlemez hale getiriyorsun ki saçma akım duruyor ve herşey düzeliyor.Ne yazık ki sen...Tutamayacağım kendimi

Nıhahahaha.Kredi kartı borcum kendi kendine yokolsun istiyorum!

Kredi kartı borcun kendi kendine yok oluyor ama Saint Vincent ve Grenadinler devletinden bir mesaj alıyorsun; meğer durup dururken onlara fahiş miktarda vergi borcun olduğu fikrine kapılmışlar.

İsyan ediyorsun tabii; "durup dururken nasıl olur da onlara borçlu olduğum fikrine kapılırlar" diye çır çır çığırıyorsun. O zaman Nasreddin Hoca sana diyor ki; "kredi kartı borcunun kendi kendine buhar olduğuna inanıyorsun da, Saint Vincent ve Grenadinler hükümetinin, durup dururken onlara vergi borcun olduğu düşüncesine kapılmış olmasına niye inanmıyorsun?"   

O öfkeyle Nasreddin Hoca'nın burnuna yumruğu basıp herifi çam kütüğü gibi yere deviriyorsun. Bu hal üzre Türklüğe hakaret kapsamında (Nasreddin Hoca milli varlığımızın bir parçasıdır) 301. maddeden divan-ı harbe sevk ediliyorsun. Ondan sonrasını ne sen sooooor, ne de ben söyleyeyim.
.
      Yapılır mı haaaaa??? Şu tontoşa kıyılır mı?
.
.
     Dileğim şudur; Allah memleketimiz ahalisine akıl fikir versin ve bu dilek saptırma oyununu başımıza musallat edip yerle yeksan olan, mazide kalmış üyemiz nefertiti hanımefendiye uzun ömürler ihsan eylesin. Lütfen bu dileğimi lüzumundan fazla saptırmayınız. Fazla sapana sapık, fazla saptırana saptırık derler.

Üye
Üye

Kilgavran Tanrı Nefertiti'ye uzun ömürer veriyor fakat;sonradan bir şekilde anlıyorsun ki bu ömür uzayışı senden alınan yılların ona verilmesi ile olmuş.Ve hatta sonradan ikinci bir havadisle öğreniyorsun ki bunu cennette ayarlayan Nasreddin Hoca imiş.Sen de bunu öğrenip artık Nasreddin Hoca denen tonton masal kahramanımızdan nefret etmeye başlıyorsun.Akşehiri bombalamak için terörist bir örgüte üye oluyorsun ama onlar senin beynini uyuşturup başka biyere yollayıp orada harcıyorlar:)

Şahinlere modifiye yapılmasın ,içlerinden ellerinde pro içen ,gözlerinde saat akşam 10 olmasına rağmen güneş gözlüğü olan ve arabesk dinleyen apaçiler sarkmasın istiyorum!!!!

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri