Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

arkadaşlar o halde okunması gereken sırayı bana liste olarak verebilir misiniz?
gerçi elimde sadece shannaranın kılıcı var Very Happy
kitapları edinmem zor o yüzden sizin temin ettiğiniz kitapları ücreti ile birlikte ödemek şartıyla sizlerden temin etmek isteyeceğim haberiniz olsun:)

yani nereden aldıysanız benim için alabilir misiniz manasıyla...
aman allahım anlatım özürlüyüm.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

shannaranın kılıcı
Shannaranın elf taşları
Shannaranın dilek şarkısı
Shannaranın ilk kralı

Shannaranın mirası dizisi

Shannaranın çocukları
Shannaranın drudi
Shannaranın elf kraliçesi
Shannaranın tılsımları

Bildiğim kadarı bu

Üye

bu ne ya:S cin ali serisi gibi. bir shannara'nın kınalı kuzusuyla, shannara okula gidiyor eksik:S

neyse kitap konusuna gelince cin ali serisini severim(nede olsa ilk gözağrım),shannaranın da elf taşlarını okumuştum güzeldi diyebilirim.
Üye
Üye

Elf taşlarına kadar mı okudun yoksa sadece o kitabı mı?Ki o kitabı tek okduysan ilk sayfalarında görmen lazımda önceki kitaplarının ismini.Ben bile böylebir dalış yapmadım serinin içine.Gaiba bir serinin içine yapmıştım shannara nınkisine o kadar kötü değil.Oda yanılmıyorsam Bir Vlad Taltos macerası serisiydiki yine yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir yedinci kitama mı ne dalış yapmıştım.(Abartıyor olabirin dediğim gibi yanılmıyorsam!)Ama ne dalış!

Üye

Yok ben sadece elf taşlarını okudum.O aralar elflere karşı özel bir ilgim vardı, kapağında elf yazısını görünce alıp okumuştum.Seri olarak okumayı hiç planlamadım, okuduktan sonra da devamını okumayı istemedim.Kötü olduğundan değil sürekli aynı şeyler,aynı kahramanlar beni sıkar.Serinin devamında ne varmış ne yokmuş diye de bakmamışımdır heralde.
Üye
Üye

..

Üye

Shannara'nın kitapları Avrupa ve Amerika'da bestseller olmuşken Türkiye'de hak ettiği ilgiyi bulamaması büyük talihsizlik. Bence birçok seriye taş çıkaracak ölçüde kaliteli, özgün -eh sadece Shannara'nın Kılıcı biraz konu ve karakter olarak Yüzüklerin Efendisi'ni andırıyor ama sonrası tamamen özgün ve sonraki kitapların talihsizliği Shannara'nın Kılıcı'ndan kaynaklanıyor-, eylenceli, ve doyurucu. Türkiye'de sırf ilk kitabı Y.E.ni andırıyor diye birçok kişi bu seriye gözü kapalı önyargıyla yaklaştı. Yazık onlara ki neler kaçırdıklarını bilmiyorlar.

Üye

yahu merak ettim offlineeowyn kitabı okudun mu. seri nasıl gidiyor. yoksa yine sıkılıp bıraktın mı?

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri