| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Cips... 05.01.2008, 21:59 |
|
|
Ben cips sevmem pek. Yani film izlerken falan yersem yerim ki çok da değil. Ben okutsam okutsam naneli şeker okuturum. Acayip severim ben naneli şekerleri.  Gerçi okutma fikri bana uzak ya hadi neyse... |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2008 |
| Mesajlar: 139 |
|
|
|
Tv 11.03.2008, 18:30 |
|
|
bir iki ay önce bu adam tv programına çıkmıştı. izlediğimde; kendi fikrimdir, beni pek tatmin etmedi konuşması.
dünyanın en akıllı adamı ilan etmiş kendisini. bir de bir sürü daha kitabı varmış filan.
sevmedim bu tipi ben.
tipitip gibi bişi zaten. |
_________________ Kayıtsızlık ve Unutkanlık nehri;
Lethe'den
Kharonla geçtim…
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 23 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 35 |
|
|
|
.. 15.05.2008, 0:12 |
|
|
Boluya gelmişti konferansa. Yazdıkları eğlenceli, konuşması da.. Yalnız insanlar onun kendine güvenini hakaret sayıyorlar. Adam hiç kimseye siz gerizekalısınız ben akıllıyım demiyor ki.. TAbi mantıksızlığa düştüğü noktalar da var ama adamın asıl vermek istediği mesaj kendinize güvenin  (bunu daha mütevazi de söyleyebilirdi belki ama çoğu kişi anlamazdı. Hoş şimdi de açıkça anlayan yok ama gaza getiriyor işte  ) |
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 49 |
| Konum: İstanbul |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2007 |
| Mesajlar: 20 |
|
|
|
.. 14.07.2008, 15:08 |
|
|
bence çok güzel bi kitap.. insanın tek sorunu bencede kendıne guvendır hersey bulunur bı ınsanda .. eger gerızekalı olsaydık liseye kadar gelemezdık dıye dusunuyorum.. herkesın kendı bakış açısı tabıkı nasıl faydalanmk ısterse öyle faydalanır.. |
_________________ pıNAWWW yaŞam pINAğIıI
|
|
|
|
 |
|
|
|