Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
» TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI
Yazar Mesaj
Misafir

Bitkisel yağlarla okunmuş patates cipsi demek ahahahahahhahahaha Exclamation

..........    Question
Misafir

Ben cips sevmem pek. Yani film izlerken falan yersem yerim ki çok da değil. Ben okutsam okutsam naneli şeker okuturum. Acayip severim ben naneli şekerleri. Very Happy  Gerçi okutma fikri bana uzak ya hadi neyse...
Misafir

Bir yerden bir cinci hoca bulup bir koli naneli şekeri üfletip yollucam sana nefer. Bakarsın Yds sonrası aynı üniversiteye gireriz
Misafir

Benim evde bir koli olmasa da aile doyuran boy nane şekerler var. Durup durup atıyorum ağzıma. Very Happy
Misafir

Aynı dedemin kafadansın  lol
Misafir

Alakayı kuramadım? Very Happy
Misafir

nefertiti yazmış:
Benim evde bir koli olmasa da aile doyuran boy nane şekerler var. Durup durup atıyorum ağzıma. Very Happy

ay illa alıntı yaptırıcan bana
Misafir

Elin mi kırıldı yaptın da? Arkadaşın sayılırım oğlum, çaba harca benim için. Cool
Bu arada dedene saygılar.  Very Happy
Misafir

JollyRoger yazmış:
Neden analarımız küp şekere pirinç tanesine okurlar da nutellaya cevizli sucuğa dua okumazlar ???

Çok basit eskiden en kolay bulunabilen şeyler onlarmış... Ama sen tabi istediğin herşeye okutabilirsin ama çalışmadıysan bi halt olmaz...
Misafir

ronin47 yazmış:
Ama sen tabi istediğin herşeye okutabilirsin ama çalışmadıysan bi halt olmaz...

Hayallerim yıkıldı...Umutlarım suya düştü...
Misafir

Aynen öyle ama hayat bu ne yaparsın
Üye
Üye

bir iki ay önce bu adam tv programına çıkmıştı. izlediğimde; kendi fikrimdir, beni pek tatmin etmedi konuşması.

dünyanın en akıllı adamı ilan etmiş kendisini. bir de bir sürü daha kitabı varmış filan.
sevmedim bu tipi ben.
tipitip gibi bişi zaten.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Boluya gelmişti konferansa. Yazdıkları eğlenceli, konuşması da.. Yalnız insanlar onun kendine güvenini hakaret sayıyorlar. Adam hiç kimseye siz gerizekalısınız ben akıllıyım demiyor ki.. TAbi mantıksızlığa düştüğü noktalar da var ama adamın asıl vermek istediği mesaj kendinize güvenin Wink (bunu daha mütevazi de söyleyebilirdi belki ama çoğu kişi anlamazdı. Hoş şimdi de açıkça anlayan yok ama gaza getiriyor işte Smile)

"Yer-Gök" bir olacak eğer kanadı olan herkes uçmayı seçerse...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Adamı pek sevmem kendine güvenmesine tamam herkes kendine güvensin ama fazla güvenmek insanı hataları görmemeye veya başkalarını küçük görmeye filan götürür. Kirabına göz atmıştım bol keseden atmış ordada tabi bu benim şahsi düşüncem öss deneyimini atlatmış biri oalrak o kadar kolay deil 1 kitaba bakarak veya 10 kadar sayarak hiç kimse öss yi kazanamaz hadi kazandı diyelim nereyi kazandı oda. türkiyedeki üni. li işsizlerin boyutunu bilmeyen yoktur. hatta kendi bölümünde okumayanları filande buna kat. 1-2 yıl en fazla sıkın dişinizi gerisi kolay 8 yılda bitir üni yi ne olacak. Biliyorum lise de hiç kimse çalışmayı sevmiyor hep gençliğimin bağrındayım bu yıllarımıda ders çalışarak mı geçireceğim vs... ama çalışmak  gerek ben pişman değilim çalışmadığım için ama neyse ne demişler ustanın dediğini yap yaptığını yapma    
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

bence çok güzel bi kitap.. insanın tek sorunu bencede kendıne guvendır hersey bulunur bı ınsanda .. eger gerızekalı olsaydık liseye kadar gelemezdık dıye dusunuyorum.. herkesın kendı bakış açısı tabıkı nasıl faydalanmk ısterse öyle faydalanır..

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> TÜRK FANTASTİK EDEBİYATI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri