Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yinemi diceksin... Evet ben yine dalıyorum uzaklara,ben sadece seni düşlüyorum sen uzak şehirlerdesin ya,ben o şehrin havasını soluyorum.Duyamıyorsun belki sesimi ama ben yalnızlığımı her gece;sen yeni yeni uyanırken ve ben halen uyumamışken sana ''günaydın''diyerek haykırıyorum.Söylesene sen gittin gideli hiç bana günaydın dedin mi? Hiç şüphem yok yüreğinin sıcaklığını hissedebiliyorum.. Penceremi açıyorum ve yıldız arıyorum gökyüzünde sana benzeyen ve seni bana anlatan masum ve bi o kadar da güzel bir yıldız... Biliyormusun? Seni anlatıyorum o'na,bıkmadan dinliyor,ortak oluyor derdime,sevincime..gözyaşlarımı görüyor da dayanamayıp kayboluyor gözlerimin çaresiz dalışlarından..Ve bi an ay'a bakıyorum tüm güzelliğiyle doğuyor üzerime,ve o'na sevmekten bahsediyorum,güneşin doğuşunu anlatıyorum ,gecenin o soğuk karanlığında...!Bir an gülümsüyor bana, o an senin üzerine doğmakta olan güneşin sıcaklığıyla ve sanki senden bir selam göndermiş gibi bakıyor gözlerimin derin yalnızlığına... Diyorum ya hayalinle yaşıyorum hep,ama BAKTIĞIN YERDEYİM diyorum sana..Farklı iklimlerde aynı güneşin doğup batmasını izliyoruz ve belki de farkında olmadan aynı yıldıza ortak oluyoruz.. Farkındamısın bu kadar uzakta omana rağmen ne kadar da yakınız..Güneşin sıcaklığında,gecenin o karanlık soğuğunda biz hep başbaşayız..     selman BAYINDIR

Üye

ilk başta foruma yeni katıldığım için bütün arkadaşları selamlarım birbirinize faydalı olduğunuzu görmek ve bu uğurda bişeyler yapmak samimiyetin göstergesi olsa gerek inş. bizlerde buradan birşeyler öğrenip kendi hedeflerimize katkıda bulunuruz herkeze teşekkürler ..  selman BAYINDIR

Üye

aramıza hoş geldin selman, yazın çok güzel tebrikler .ya biz gençler yalnızlığı ne çok sevmişiz ne bu çektiğimiz böyle roll
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

TOLGA yazımı beğenmene sevindim Smile yalnızlık güzel bişey aslında ,çünkü kendini anlama fırsatı geçiyor insanın eline,yapmış olduğu hataları düşünüyor ve ileriye daha emin adımlarla yürüyoruz ,yalnız kalmak elbette güzel ama bu yalnızlıkta bile tutunacak bir dalı olmalı insanın... Wink

Üye

beğendim..güzel..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bazen duygularım yoğunlaşıyor ve alıyorum elime kalemi kağıdı  duygularımı kağıda dökmeye çalışıyorum.. teşekkürler sağolun Wink

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> DİĞER YAZILARINIZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri