Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» MÜZİK TUTKUNLARINA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Prince of Persie Sands of Time- Jenerik müziği ve ana menü müziği
Beni benden alan şarkı ve fon müziği. Yemin ederim o jenerik müziğini (5 dk) defalarca dinleyip kulaklıktan, uyuyakaldığımı hatırlarım. O müzikleri dinleyince beynimin kimyası değişiyordu. Size o müzikleri yalvararak dinleyin diyorum. Youtube'da ararsanız bulursunuz. Bir müzik bu kadar mı müthiş üstü bir şey olabilir?!

Yüzüklerin Efendisi'nin o ağır ve coşturan müziği herkesi etkiler.

Jason Bourn filmlerinin aksiyon sahnelerinin fon müziği... Kanınızı kaynatır. (Geçmişi olmayan adam- belki ismi hatırlamazsanız diye)

Matrix Reloaded-Neo'nun kopya Smithlerle dövüştüğü andaki müzik. Adrenalin patlaması yapar.

Harry Potter filmlerinin o ninni gibi masalsı müziği hoştur.

Vivaldi-Dört Mevsim Konçertosu Kış ve İlkbahar duyguların sel olmuş halleridir.

La Vita E Bella -Hayat Güzeldir ve Piyanistin fon müzikleri- İçiniz burkulur.

Titanik Şarkısı...

Karayip Korsanları müziği yerinizden zıplatır sizi

Üye

kesinlikle haklısın Falas çok mükemmel müzikler ben de sizlere lord of the rings- complete recordings'i dinlemenizi tavsiye ederim üç filmin de ayrı ayrıdır. filmdekiler ve film için yapılıp da konulmamış olan tüm müzikler vardır.

karayip korsanlarının ilk iki filminin müzikleri birbirene çok benzerken üçüncü filmde  bambaşka bir hava katılmıştır müziklere hepsini tavsiye ederim Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

olorin yazmış:
kesinlikle haklısın Falas çok mükemmel müzikler ben de sizlere lord of the rings- complete recordings'i dinlemenizi tavsiye ederim üç filmin de ayrı ayrıdır. filmdekiler ve film için yapılıp da konulmamış olan tüm müzikler vardır.

karayip korsanlarının ilk iki filminin müzikleri birbirene çok benzerken üçüncü filmde  bambaşka bir hava katılmıştır müziklere hepsini tavsiye ederim Very Happy

Tavsiyen için teşekkür ederim. Bulursam alıp dinleyeceğim.

Üye

Sadece SoT değil aslında, genel olarak Prince müzikleri iyidir;
Stuart Chatwood'un güzel işlerinden birisi...

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> MÜZİK TUTKUNLARINA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri