Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Merhaba ben Formunuza Yeni Üye Oldum.Fantastik Roman Okumayı Çok Severim.Şu an okuduğum bir kitap ve yazarlarını  yazmak istedim.J.R.R Tolkien kadar yaratıcılık düzeyi fazla olmasada güzel bi seri.Bütün kitaplar başka yazarlar tarafından yazılmıştır ve kitaplar arasındaki konu bütünlüğü yok denecek kadar azdır.

Warcraft I - Ejderhanın Günü --> Richard A. Knaak
Açıklama :
Bu Kitapta Daha Önceden Kardeşlerinin Güçlerini Çalmış Olan(Yani Hapseden) Bir Ejderha Olan Kanatlı Ölümden Bahsedilmektedir.Kirin Tor Meclisinde Bulunan Rhonin yaptığı hataların telafisi için Korialtrazs(ya da isanlar tarafından bilinen ismiyle Krasus) tarafından hem orkları gözetmesi için hem de Korialtrazs'ın sevgilisi olan Alextrazsa'yı kurtarması için Khaz Modan'a sürgüne yollanır.Bu Hikayede Karşısına Çıkan Vereesa ve Falstad adlı 2 kahramanla birlikte Khaz Modan'a ulaşma yollarındaki hikayeleri ve Kanatlı Ölüm'ün oyunlarını anlatan müthiş(yani bence) bir eserdir.

Warcraft II - Büyük Şef --> Christie Golden
Açıklama :
Bu Kitapta ise Kötülüklere Boyun Eğmemiş Buzkurdu Kabilesinin sürgün edilmesi sonucu Buzkurdu Kabilesi Şefi Durotan eski arkadaşı Orgrim Kıyametçekiçi ile konuşmaya giderken yolda öldürülmesi ve oğlunun( Thrall) insanlar tarafından bir gladyatör olarak yetiştirilmesi Thrall'ın iskan bölgesindeki orcları kurtarması ve kendi kabilesini bulma yolunda çıktığı bir macerayı anlatır.

Warcraft III - Son Bekçi --> Jeff Grubb
Açıklama :
Bu Kitapta ise Dünyanın en güçlü büyücüsü ve bir Tirisfal Bekçisi olan Aegwynn'nin tüm yeteneklerini ve görevini oğlu Medivh'e aktarması ve Medivh'in yaşlanınca yanına bir çırak(Khadgar) istemesiyle başlayan İblis Lejyonuna karşı verilen mücadeleyi anlatan bir maceradır.

Tamamen Kendi Okuduklarımdan Yaptığım Kısa Özetlerle Birlikte Vermişimdir.Eğer Fantastik Edebiyat Okuyucusu Olacak Ya Da Olan Varsa Önerdiğim Bir Seridir.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ben zaten geçen sene okumuştum kısa aralıklarla bencede çok güzeller tavsiye ederimde bu başlık vardı sanki hatta ben açmıştım Confused  Smile

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri