| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 31 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 9 |
|
|
|
star wars 31.10.2007, 15:26 |
|
|
1)star wars episode 3te anakinin drath vader olduktan sonra jedi tapınağına arkasında büyük bi düzenle ilerleyen storm troopers birliğiyle giriş sannesi
2)Yine anakin jedi tapınağında odalardan birine girdiğinde koltukların arkasına sinmiş bi padavanın "usta skywalker çok kalabalıklar ne yapacağız dediği ve anakinin pardon darth vader ışın kılıcını çektiği sahne^
3)son olarak da anakinin musthapan sistemine gidip federasyon reislerini öldürüp balkon gibi bi yerden ağlayarak lavaları seyrettiği sahne  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
| Konum: İstanbul |
|
|
O SAHNELER 23.06.2008, 9:31 |
|
|
"Diğerleri" filminde Demi Moore'un hizmetçilerin odasına gidip onların ölmüş hallerinin fotograflarını gördüğü an. Tüylerim diken diken olmuştu.
Yüzüklerin Efendisi:Legolas'ın, Eomer Gimli'yi tehdit etti diye ona hemen ok çekmesi, Miğfer dibinde Gandalf'ın arkasında Eomer ve ordusuyla çıkması, Aragorn'un Miğfer Dibi'nde merdivenle, ordunun ortasına atlaması.
300 Spartalı'da Kral Leonidas'ın ağır çekim dövüşü.
Spider Man 3'te herkes Örümcek adamı beklerken ve Kum Adam Mary'yi rehin almışken uzaktan Örümcek Adam'ın belirmesi. Örümcek Adam 1'de Peter'ın hem çocuk dolu vagonu hem de Mary'yi kurtardığı an.
Matrix Reloaded'de Neo'nun kopya Smith'lerle dövüşü.
For Vendetta'da Adamın o kadar kurşunu yedikten sonra bütün askerleri tavuk gibi doğraması.
Jason Bourne serisi: Saymakla bitmez ki... |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 30 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
......... 02.07.2008, 16:49 |
|
|
Yüzüklerin Efendisi:Legolas'ın, Eomer Gimli'yi tehdit etti diye ona hemen ok çekmesi, Miğfer dibinde Gandalf'ın arkasında Eomer ve ordusuyla çıkması, Aragorn'un Miğfer Dibi'nde merdivenle, ordunun ortasına atlaması.
Lurtz aragornun mızrağını iterek iyice mızrağı kendine saplaması ve Boromir'in öldüğü sahne (borusunu öttrüdüğü zaman)
300 Spartalı'da Kral Leonidas'ın ağır çekim dövüşü
Leonidas'ın kalkanındaki okları kırmasıve filmin sonlarına doğru yaptıkları kubbe savunması |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 243 |
|
|
|
lotr 02.07.2008, 17:13 |
|
|
yüzüklerin efendisinde son minas tirith savaşında rohanın geldiği ve sonra da hücuma geçtiği sahne. yüz kere izlemişimdir ama hala tüylerimi dikeltir |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
aynı 02.07.2008, 17:14 |
|
|
aynı sahnelerden etkilenmişiz. tesadüfe bak. herhalde düşünce yapımız bayağı benzer |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 30 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
:D 04.07.2008, 10:15 |
|
|
Evet ben senin yazında aldım bir bölümü çünkü onları yazaktım bi baktım aynıları yazılmış  |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
tamam 04.07.2008, 13:20 |
|
|
ne güzel. aynı zevklere sahibiz  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 46 |
|
|
|
Hepsi çok güzel 18.07.2008, 21:58 |
|
|
Ben sanırım böyle bi liste yapamam çünkü listenin sonu gelmez. Çok mu kolay etkileniyorum nedir?  Burada yazılanların tümüne katılıyorum hatta izlemediklerime bile. Hepsi harika sahneler =)
Şu Haldir denen elfle alakalı benim de bir sahne var aklımda ama ölümü değil. Elf ordularının o her zamanki muazzam düzenleriyle Miğferdibi'ne girişleri ve hizmetlerini sunmaları tüylerimi diken diken yapmıştı tabi ki. Aralarında geçen kısa bir diyalogdan sonra Aragorn Haldir'e sarıldığında, Haldir'in yüzündeki o ifadeyi hiç unutamıyorum. Tarif edilmez bir ifade. Şaşkınlıkla karışık bir mutluluk mu desem.. öyle bişey işte. Elflerin bu duyguyu bilip bilmediklerini bilmiyorum ama duygularını bu şekilde ifade etmedikleri Haldir'in yüzünden anlaşılıyordu =)
Elf ordularından bahsetmişken şu ilk filmin başlangıcındaki savaş sahnesinde de mükemmeller yahu. Binlerce Orc üzerlerine doğru hücum ederken, kıpırdamadan Elrond'un emirlerini bekleyişleri ve o kendilerine has silahlarıyla orcları şiir gibi biçmeleri...
Bir de şu anda aklıma geldi; Melekler Şehri filminde Seth, hastanedeki çocuk bölümünden geçerken, her çocuğun yanıbaşında bir melek durması (Çizgi film izleyen çocuğun yanında oturan bir tanesi de çocukla beraber çizgi film izliyordu) çok güzel ve etkileyiciydi bence. |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 24 |
|
|
|
bir sürü var. 03.08.2008, 19:36 |
|
|
beni ennn çok etkileyen sahne Jurassic park 1de 2 tane dinazorun mutfağa girmesi. tabi mutfakta da 2 çocuk var. nefes almadan izlemiştim o sahneyi. hala hatırlarım. 3kez izledim filmi(çünkü ilk kez oynadığında küçüktüm, sonra 5 yıl boyunca yasaklandı. sonra cdsini buldum, falan falan...)
ikincisi qui-qon jinn ile darth maulun savaşı. obi wanında onları izlemesi.
sonuncusu: bu beni bayaa etkilemiştir. the postman filminde ford-mercury(zenci çocuk)nin dev bir posta teşkilatı örmesi ve kötü generalin eline düştüğü ilk sahne.
"ben l.a. poata ağındayım, sen kimsin?"
"ben ford-mercury."
diğer postacı,generalin gözü önünde sygıyla eğilir.
NOT: THE POSTMANI İZLEYİN, ÖNYARGILI OLMAYIN. YAZDIĞIM GİBİ DEİL ASLINDA: ben yazamadım sadece  |
_________________ DRİZZT Daermon N'a'shezbaernon
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 204 |
|
|
|
Avatarımdaki sahne 03.08.2008, 19:52 |
|
|
Avatarımdaki sahne de çok hoştu... "300 Spartalı"
Karım...
Ve eşim...
Aşkım... |
_________________ Son cœur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 309 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
.. 13.08.2008, 20:37 |
|
|
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Çok ağlatmıştı bu sahne beni. ): Bütün filmi ağlayarak izledim. |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 854 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
lehte 'ye 13.08.2008, 20:50 |
|
|
Bu hangi film idi, o sahneyi hatırlayamadım, seyretmemişde olabilirim. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 46 |
|
|
|
Re: hımmmm 13.08.2008, 20:53 |
|
|
| tomb yazmış: | en çok uleeeen bende olacam şeytanla anlaşcam sonra kazık atcam ona diye heveslendiğim ve etkilendiğim sahne spawn'ın artık olduğu ve coştuğu son sahnedir!En çok üzüldüğüm milyon dolarlık bebek filminde boksor kızın olum sekli!en sempati duydugumsa legolas'ın ata gelir haldeyken ön eyer kayışından tutup çıkmasıydı,en koptugum replik ise GİMLİ'NİN ''EN İYİ CUCE KAZANSIN!'' LAFI!  |
Tomb nedense o bahsettiğin sahne bana filmdeki en saçma sahnelerden biri gibi gelmişti. Yani fizik kurallarına aykırı, insanın gözünü acıtan bi sahneydi bence. O eliyle, o şekilde, o hızla gelen bi ata tutunduktan sonra atın diğer tarafından çıkması gerekiyodu bence
Lethe, senin bahsettiğin filmde ben de ağlayacak gibi olmuştum (tamam tamam itiraf ediyorum, ağlamıştım  ). Gerçekten de güzel bi film AI. |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
mine'ye 13.08.2008, 20:56 |
|
|
Filmin adı artificial intelligence türkçe çevrimi Yapay Zeka'ydı.  Çok güzel bir filmdi. Bir kere izledim ömür boyu yeter bana. Duygusal bir fırtınaydı. |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
|
|