Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

İnş. bi aksilik cıkmazda yayınlanır sabırsızlıkla bekliyorum  
Ayrıca bu filmle bence bi aralar fırtına gibi esen yüzüklerin efendisis üçlemesi gibi olacak tekrar insanlar fantasitk dünyaya ilgi duyacak başta bizimki olmak üzere forum siteleri canlanacak

Umarım bu da yüzüüklerin efendisiyle aynı etkiyi yapar.

Ben bunu bir arkadaşıma söylediiğimde şu tepkiyi aldım

-Lan olum yüzüklerin efendisinde olan oldu biten bitti ufak ufak hobbitlerlemi uraşcaz bide

Ancak asıl bu kitap veya film olayı çözmeye yardımcı olacak elflerle cücelerin niye birbirlerine kıl olduklarını insan elf ve cücelerin kaderlerinin kesişimlerinin burada göreceğiz..

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

daha çok ufak uafak cücelerle Smile

bilbo yu oynayacak adamı pek beğenmedim eğer bir değişiklik olmazsa o rol de yüzüklerin efendisi ile çelişecek film.

Çünkü ilk filmi izleyenler bilir Galadriel anlatırken Bilbo'nun yüzüğü buluşunu gösteriyorlar yani yüzük kardeşliğindeki halinden pek farkı yok ama Hobbit de oynayacak bilbo cok farklı biri bakalım

Üye

Büyük bir heyecanla bekliyorum.   Very Happy

Üye

son gelişme olarak IMdb de THe HoBbit'in 2011 de tamamlanmacağı yazıyor....LOTR deki gibi Gandalf ve Gollum rollerinde  Ian Mckellen ve Andy Serkins'in bulunacağı yazıyor ve diğer bir gelişme olarak Bilbo Baggins'i Ian Holm değil de WAnted, Atonement ve BEcoming Jane gibi filmlerden tanıdığımız James Mcavoyun canlandıracağı yazıyor fakat parantez içindeki (rumored ) belirtisi de akıllarda soru işareti yaratıyor..... BEnce James Mcavoy 'un bu filmde yer alması büyük bir avanrtaj olur ............

Üye

arkadaşlar elimdeki son bilgilere göre 'the hobbit'i çekecek olan yönetmen hellboy 2 ve pan'ın labirentinden tanıdığımız Guillermo Del Toro olacakmış. belki de peter jacksonla birlikte çeker orasını bilemem.

Filmin çekimleri Orta Dünya'nın atmosferini en iyi yansıtan ve yüzüklerin efendisi'nin de çekildiği Yeni Zelandada yapılacakmış.
  Filmde kitaptakinden farklı olarak arwen-olmasa şaşardım- ve aragorn karakterleri de yer alacakmış.
   Filmin müziklerini büyük ihtimal yine Howard Shore yapacakmış.
   Film iki bölümden oluşacakmış. birincisi bilbonun cücelerle birlikte yolculuğunu, ikincisi ise shire'a dönüşü ve döndükten sonra gelişen olayları anlatacakmış.
   Filmin 2010-2011 gibi vizyona girmesi bekleniyormuş.

bilgiler doğrudur emin olabilirsiniz.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

geçmez şimdi bu iki-üç sene.

arada bi fragman verseler bari.

yada oyununu çıkarsınlarda, bizde beklemekten sıkılmasak..

Üye

o tarihte cıkacagına inanmıyorum nedense.aragorn ve arwen sokuşturmalarını begenmedim.boşveeer ben şuan ayıları-kurtları-kartalları dusunmek istiyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri