Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Merhaba ben Bayındır, aranıza yeni katıldım..Böyle bir başlık bulamadım o yüzden açıyorum.

Öncelikle bildiğimiz gibi pek çok seri ve kitap var fantastik, bunların hepsini orjinal alamam ki D&R gibi mağazalarda da tüm serileri bulamadım.Bana ankarada fantastik kitapları temin edebilceğim yer söyleyebilirmisin?(ekonomime de uygun olsun ) bi de bir çok seri var hangisinden başlasam diye düşünüyordum da onların kendi içinde okunması tavsiye edilen bi sırası var mı? bu konuda da en baştan yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ya işte ben hangi serileri hangi sıra ile okuyacagımı bilmiyorum bi tavsiyeniz var mı o konuda mesela önce ejderha mızragı mı unutulmuş diyarlar mı( birbirinden bagımsız bile olsa bi öneriniz vardır)..işte bi kitapların tam listesini buldugumu sanıyorum başka bi sitede başka bi isimle bi kitap daha çıkıyo aynı seriden mesela bu forumda ejderha mızragı 11 kitap diye okudum ama başka bi sitede fotograflarla 14 15  Confused  Confused kitap gösteriyordu??
Üye
Üye

tşkkürler buldum peki o kitapları ankarada nereden temin edebilrim internet sitelerinde bile tüm kitapları satmıyorlar Sad(
Üye
Üye

Bilmiyorum ancak online kitap okuyabileceğimiz bi site varmı.Maddi durumda bi yere kadar kitaplar eğer sararsa 1 haftaya bitio bende ancak her kitap 10-15-20 ytl civarı alınıyo her hafta kitap alsam 1 ay ac gezerim heralde Very Happy

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Merhaba,
Kitaplarım için interti kullanıyorum, hem indirimleri hem de bazı özel kampanyaları oluyor. En son fantastık seri leri için kampayası olan ideefixe.com da özel imkanlar var.
Zaman Çarkı serisi için (Ciltli olanlarını tavsiye ediyorum) ilknokta.com. var. bu penguven kitap evinin kendi sitesi %40 a varan indirimler ile alış veriş yapabilirsin.
Yalnız Bu seri 11 cilt, ve yazarı geçen yıl öldü, 12 cilt için hazırlıklara başka yazarlar devam edecekmiş, ne çıkar bilmiyorum, bahtımıza artık. Ejderha mızragı ve ölüm kapısı serilerini şiddetle tavsiye ediyorum. Margaret weis ve Tracy Hicman . Bu ikilinin tarzı mükemmel. Ejderha mızrağı serisinin ilk kitabını bulmak çok zor ben 6 aydır arıyordum sonunda buldum.
www.tulumba.com.tr ve kitapadresi.com da 2.si. Bu sitelerden seriyi tamalayabilirsin , İndirimler genellikle %15-20 arasında,
Dragoman üçlemesini de unutmamak gerek, içinden bir ses bu serinin de uzatması olacak diyor,
Sevg,Sayg

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

HANLARHANI yazmış:
Ya işte ben hangi serileri hangi sıra ile okuyacagımı bilmiyorum bi tavsiyeniz var mı o konuda mesela önce ejderha mızragı mı unutulmuş diyarlar mı( birbirinden bagımsız bile olsa bi öneriniz vardır)..işte bi kitapların tam listesini buldugumu sanıyorum başka bi sitede başka bi isimle bi kitap daha çıkıyo aynı seriden mesela bu forumda ejderha mızragı 11 kitap diye okudum ama başka bi sitede fotograflarla 14 15  Confused  Confused kitap gösteriyordu??

Ejderhamızrağı'nın Türkiye'de yayınlanmış 46 kitabı var arkadaşım. Kim 11 kitap dediyse yanılmış. Smile

Bu arada mine, "dragoman" diye bir seriyi ilk kez duyuyorum, ismini yanlış yazmadığına yahut yanlış duymadığına emin misin?
Üye
Üye

Çok özür diliyorum yanlış yazmışım Dragonvarld  üçlemesi olacak,
sayg,  Embarassed

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri