| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
Stephen 04.07.2008, 10:17 |
|
|
Kara kule serisindeki Siyahlı Adam kendine özgü bi gizemi var...
Aslında belki ordaki Roland'ıda(Baş rol oyuncusu) kötü sayabiliriz hırsı pek çok insanın ölümüne neden oldu... |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Arka masalardan birinden,Bir merhaba... 04.07.2008, 21:53 |
|
|
En karizma kötü şüphesiz Ravenloft serisindeki Boravia Lordu Kont Strahd Von Zarovich tir okuyun ve üstüne yorum dahi yazmayın... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 6 |
| Konum: Antalya |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 May 2008 |
| Mesajlar: 13 |
| Konum: dünya... |
|
|
... 13.07.2008, 19:39 |
|
|
Haplo kötü sayılmaz ki.Tamam başta kötü ama her zaman iyi tarafları mevcuttu ve zaten sonunda iyi bir insan olduğunu belli ediyor. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Nis 2007 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
13.07.2008, 18:39 14.07.2008, 18:06 |
|
|
Entreri.....ve Walter..... |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 853 |
|
|
|
KÖTÜLER NEDEN HEP 14.07.2008, 18:10 |
|
|
Pekala size güzel bir soru sorayım. Başlıkla da son derece uyumlu; "kötüler neden hep karizmatiktir?" Yahut hakikaten öyle midir? Şurası bir gerçek; ben, birçok başka arkadaşım ve hatta dönemimizin erkek çocuklarının (kızları katmıyorum, onlar daima melektir) onda dokuzu, bir filmde, çizgi filmde, romanda yahut çizgi romanda herşeyden önce kötülere hayran kalır ve ne yalan söyleyeyim, içten içe hep kötüler kazansın isterdik.
. He-Man'daki İskeletor'u hatırlıyorum. Voltran'daki Zarkon'u, Clementine'deki Malmö'yü, Star Wars'taki Lord Dart Wader'i. Bizim neslimiz mi fesattı yoksa hakikaten kötülerde daima bir miktar cazibe mi var? Nedir? Merak ettim doğrusu. Bu konuda şöyle kıvrak bir felsefe yapabilecek olanınız varsa, bizi bu nimetten mahrum bırakmasın.
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
Her daim kötüler 14.07.2008, 18:40 |
|
|
Sanırım gücü ellerinde bulundurmaları insanları çok etkiliyor. Sınırsız özgürlüğe sahipler, istedikleri her şeyi kimseye danışmadan yerine getirebiliyorlar. Belki kötülüğün bu yönleri cazip geliyordur bilemiyorum. Küçükken Dart Wader ı ben de çok severdim. O büyüklüğü, korkusuzluğu, gizemli oluşu beni kendine çekiyordu. Sanırım bütün bunlar ne kadar kötü olursa olsun büyüklüğünden kaynaklanan bi güven duymamı sağlıyordu ona. Bnim de bi dişi cinsi olarak içim fesatmış gerçekten. (:
Siyahlı adam vardı bi de o da Kara Kuledeydi. Hem eğlenceli bi şekilde laf sokardı hem de verdiği sözün (ne kadr kötü olursa olsun) arkasında dururdu. Sözüne sadıktı. O benim için karizma ötesi bir adamdır. |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 43 |
|
|
|
pelerinli adam 14.07.2008, 18:52 |
|
|
Ben de kötüleri az desteklemedim değil. Daha çocukken bile bıkmıştım sürekli iyilerin kazanmasından. Hatta üzülürdüm o kötü adamların haline.  Yine de vardı bi karizmaları...
Çünkü genelde hikayenin başında kötüler hep güçlüdür, mevkii sahibidirler, birilerinin lideridirler, sürekli emirler yağdırırlar, biz olaylara genelde iyilerin gözünden baktığımız için de gizemlidirler. Bizim amatör ruhlu çömezlerin onları yenmesi imkansız gibidir. Güç, gizem, liderlik... al sana karizma =)
Bi de şu Ninja Kaplumbağalar'daki pelerinli adam vardı ya (adı aklıma gelmedi) ona hastaydım ben.
Ama ünlü filozof Mustafa Sandal'ın dediği gibi; Malesef ruhu yok.. Onun için hiç mi hiç şansı yok  |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
JOKER 14.07.2008, 19:02 |
|
|
Vallahi benim beyaz perdede gördüğüm en cazip kötü, Batman I'deki Joker'di. Jack Nicholson'ı zaten severim. Herif Joker'i öyle muhteşem oynamış ki, Allaaaaaaah, Allah! . O seride birçok meşhur isimler oynadı; Dany De Vito, Michael Keaton, Jim Carry, Arnold Schwatzeneger, Uma Thurman vesaire. Ama o seride sergilenmiş en muhteşem performans Jack Nicholson'unki olmuştur. İzlemediyseniz mutlaka izleyin derim. Kötülere hayranlığım o filmle birkaç kat artmıştı. Bir de Hayalet Avcıları II filmindeki, tablonun içinden donuk bakışlarıyla manyak bir küratörü emelleri uğruna ayartan o Doğu Avrupa baronunun kaybetmesine de çok üzülmüştüm. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
.. 14.07.2008, 19:07 |
|
|
Joker sayesinde Palyaço fobisi geliştirdim. Adam işin hakkını vermiş gerçekten de. |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Mar 2007 |
| Mesajlar: 24 |
|
|
|
Bir beyit 14.07.2008, 20:37 |
|
|
Necip Fazıl'dan bir beyit:
'Düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın
Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın'
Kötü adam ne kadar fiyakalı,becerikli ve güçlü olursa iyi adamla yapacağı çarpışma o kadar çetin ceviz ve lezzetli olur.Takdir edersiniz ki basit bir kötü adamı yenmek kimseyi kahraman yapmaz('Düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın')Siz hiç anında işi bitirilen bir kötü adam gördünüz mü;ölümü bile alengirli olmalıdır.
İyi adamlar kötü adamlarına nispet edilerek puan toplarlar'Kötün kadar konuş' |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
|
|
|
kötü adam 31.07.2008, 23:29 |
|
|
Bence Emperor Palpatine ve DARTH MAUL.  |
_________________ DRİZZT Daermon N'a'shezbaernon
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 62 |
|
|
|
Kesinlikle 31.07.2008, 23:37 |
|
|
Forum başlığını görür görmez aklıma Joker geldi benim de. En tehlikelileri olan zeki ve katıksız kötülerden. Bir kahkahanın da en çok yakıştığı kötü kendisi ayrıca kişisel görüşüm |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 62 |
|
|
|
Dayanabilene 01.08.2008, 0:11 |
|
|
Dayanabilene aşkolsun zaten adamdan kötülük akıyo yahu yürü be Joker kim tutar seni |
|
|
|
|
 |
|
|
|