| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 70 |
|
|
|
PERG EFSANELERİ 12.01.2008, 13:47 |
|
|
ilk kitap "korkak ve canavar"ı buldum bu gün benim sahafta, okuyayım dedim (arkadaşlar bir kitabı özellikle uzun süre kütüphanede tutmak istemiyorsanız sahaflardan alın, bu kitap 2 ytl idi, benden önce biri daha okumuş, benden sonra da birileri okuyacak)
birden bu forumda bu konuda bir başlık olup olmadığını, daha önce kimsenin okuyup okumadığını merak ettim.
ama başlık yok galiba.
kitabın başındayım daha bi gelişme olursa haberdar ederim. |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
sahaf 12.01.2008, 13:57 |
|
|
ben daha önce bu serinin 2. ve 3. kitaplarını da görmüş ama ilk kitap değil diye almamıştım, şimdi bulunca aldım ilk kitabı, ikinci ve üçüncü kitaplar yok bu sefer.
daha önce rodeostrip dergisinde engin deniz erbaşın barış müsstecaplıoğlunun yazdığı bir kısa hikayeye çizgi roman denemesi vardı. o ilgimi çekmişti. ama tabii türk okurunun gözünde çizgi roman olarak bir değeri olmadığı için devamı gelmemişti. sadece 3 kitaplık roman serisi olarak kaldı. |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Perg 12.01.2008, 14:51 |
|
|
bu arada perg efsaneleri de eğlenceli devam ediyor. ilginç bir kitap. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
nereden buldum adresi 12.01.2008, 16:17 |
|
|
dostum, senin açılış sayfan ne? benimki google.
adapazarı yada sakarya sahaf diye yazıyorsun hemen karşına gelen cevaplara bakıyorsun.
bu elemanın gittigidiyor sayfası da varmış, kontrol ettim, diğer satıcılardan pahalı bazı kitaplar.
dediğim gibi, fiyatı gerçek fiyatın çeyreğinden pahalı ise zaten bir başka yerde indirimde o kitabı yarı fiyatına bile bulacağını düşünüp almayacaksın. bir sahafta kitabın değeri nadirliği ile ölçülür, nadir olan sahafsa o yüzden fiyat artıyorsa asıl kıymetli olanı, yani orjinal kitabı bulmak gerekir.
bence sen de google a sahaf adapazarı yada sakarya yazarak o civardaki sahafları kolaylıkla bulabilirsin. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2008 |
| Mesajlar: 113 |
|
|
|
sakarya 11.03.2008, 18:24 |
|
|
aaaa
iyide sakaryayla ilgili bişey görünce atladım hemen afadersiniz.
daha dün çark caddesini baştan aşağı gezdim kitapçıları böyle bir yer yok:L |
_________________ Kayıtsızlık ve Unutkanlık nehri;
Lethe'den
Kharonla geçtim…
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
| Konum: İstanbul |
|
|
RE: 07.07.2008, 18:06 |
|
|
bende okudum kitabı hatta başlıkta açmıştım ama uzun süredir foruma bakmıyordum ondan gerilerde kalmıştı belkide suan yine yukarılara çıkmış ama neyse.
Güzel bir kitab diğer başlıktada belirtmiştim herkese tavsiye ederim... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2007 |
| Mesajlar: 17 |
|
|
|
.. 14.07.2008, 15:09 |
|
|
istanbuldaysanız zaten beyazıt var.. |
_________________ pıNAWWW yaŞam pINAğIıI
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Oca 2008 |
| Mesajlar: 16 |
|
|
|
Kutuphanede var 03.08.2008, 21:03 |
|
|
adapazarlilara soyluyorum. serinin tum kitaplari halk kutuphanesinde var zaten. ben para vermeden oradan okudum once. ilk kitaptan sonra tum seriyi almaya karar verdim.
kutuphanenin en ust katinda fantastik kurgu kitaplari mevcut.
her serinin her kitabi olmuyor ama en azindan
para kiymaya deger olup olmadigini kendi gozlerimle goruyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
çizgi romanı da var 16.08.2008, 3:48 |
|
|
vaktiyle çizgi romanı çıkmıştı rodeo strip'te, ben orada ilk tanışmıştım perg'le ve sonra temiz temiz ilk el indirimli idefixten alıp okumuştuım kitapları. hatta sonra onun gazıyla şakird'ini de aldım müstecaplıoğlu'nun. Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
bi link daha 16.08.2008, 3:52 |
|
|
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|