Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Yönetici

Değerli dostlarımız, .

Ülkemizde fantastik edebiyat üzerine yayınlar yapmak, hele Türk fantastik edebiyat yazarlarının eserlerini basmak  hiç kolay değil. Yayınevlerinin "sözüm ona" editörlerinin; "Türk mü? Salla Allah aşkına! Türkten fantastik öykü, fantastik roman çıkar mı? Bildiğimiz Türk işte. Hayal edemez, kafası çalışmaz. Ejderhalar, devler, cüceler, hayali mahluklar Türkün neyine!" diyerek gençlerimizin hevesini kursaklarında düğümledikleri bir ortamda bizler azmettik ve kendi imkanlarımızı kendi ellerimizle yaratmaya çalıştık.
.
      Bu, ürkek bakışlarla sizlerden gelecek desteği kollamakta olan çekingen, mütevazı ve -ne yalan söyleyelim- biraz da ezik bir adımdır. Atacağımız daha güçlü adımlar için senin onayına ihtiyacımız var! Bizler ortak bir fantastik edebiyat kitabı çıkardık. Bunu kendi imkanlarımızla yaptık ve hiç de fena olmadı. Lütfen kitabımızdan -hiç değilse bir adet- satın alarak, bu zorlu mücadelede bize destek ol! Ortak kitabımız BULUT DENİZİ ÜZERİNDE BİR GEZGİN, binbir umutla okurlarından teveccüh görmeyi bekliyor.
.
      Kitap, birçok zorunlu gerekçeden dolayı, sitemiz dışında başka hiçbir yerde satışa sunulmayacaktır. Kredi kartı numarası ya da internet havalesi istemiyoruz. Geleneksel ama güvenli bir yolla alışveriş yapacağız;
.
     Kitabımızdan edinebilmeniz için İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatırmanız ve KİLGARVAN isimli yöneticimize, forumun ÖZEL MESAJLAR kısmından atacağınız bir özel mesajla adresinizi ve isminizi bildirmeniz yeterli olacaktır.
.
     Ödeyeceğiniz 7 YTL'nin 2 YTL'si kargo ücreti olarak kullanılacaktır. Kitabınız, parayı yatırdığınız tarihin ardından EN GEÇ ÜÇ GÜN İÇİNDE KARGOYA VERİLECEK, KARGOYA VERİLDİKTEN EN GEÇ İKİ GÜN SONRA ELİNİZE ULAŞMIŞ OLACAKTIR.
.
    Kitabımızı satın alacak ve almayacak olan tüm fantastik edebiyat severlere şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz!  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

projenim başında ayrılmak zorunda kalmıştım.şu an şu yazılanları okuyunca canım sıkıldı...imkanlar dahilinde yardımcı olabilmek için şu an elimden gelen tek şey yayımlamış olduğunuz eserden almak olucak.emünün benzersiz olmuştur.emeği geçen bütün arkadaşlarını eline sağlık!

Üye

güzel bir çalışma olduğundan eminim, daha okumadan emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

ne var ki ben takıntılı adamım. posta, kurye, kargo işleri bana ters biraz. hatta kitap sitelerinden bile alışveriş etmem.

keşke en azından 3-5 büyük kitapevi ile anlaşılıp 5 er 10 ar tane bırakılabilseydi.

ama yine de arkadaşların cesaretlerini kutluyorum. dipsiz bir kuyuya iğne attınız umarım beklediğiniz o tını bir an önce kulağınıza gelir.

Yapmaaaa! Mesele insanlara destek olmak olduğunda bankaya gidip 7 lira yatırmak ve bir kargo adresi vermek hiç de zor değil. Ortada iyi niyet olmadıktan sonra şuradan şuraya adım atmamak için dahi tonla bahane bulunur. Yine de sağlık, sıhhat olsun. Güzel temennilerin bile bizler için yeterince büyük bir mükafat. Ama bu dünya bir tesanüd, omuzlaşma dünyası. Sen bugün insanların yanında ne kadar durursan, yarın bir gün ihtiyacın olduğunda insanları da yanında o kadar bulursun. William James iyi demiş; cash value.
Üye
Üye

bayadır internetim yoktu o yüzden sitemizi ziyaret edemiyorum ücret öderken havale ücreti alıyorlarmı peki benim yaşım biraz küçük o yüzden banka hesabım yok havale ücreti alınmıyorsa seve seve alırım

Webmaster

Ben yapıkredi bankasından havale yaparken, kartsız yaparım. Kartsız işlemlerde hiçbir ücret alınmıyor. Bankamatiğe git, kartı takmadan giriş tuşuna bas eğer açılırsa büyük ihtimal ile iş bankasından da ücret almazlar.

Üye
Üye

Posta çekiyle ödeyemiyoruz sanırım? Neyse, bir şekilde halledip alacağım.
Üye
Üye

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Kuyuya taş attık, bakalım ne olacak.
Cesaretiniz kırılmasın, kitabı almak o kadar zor değil. Bir gözünüz havada olsun her an gelebilir.

Ayrıca hiç tereddüt etmeyin kitabınızdan keyif alacaksınız  Cool

"Seninle verdiği zevk dışında hiçbir amacı, kuralı ve şartı olmayan bir oyun oynayacağız...birbirimize hikayeler anlatacağız. Kazanma amacıyla değil, sadece anlatmanın zevki uğruna. Her hikayen için senin bir saat yaşamana izin vereceğim. Ne dersin?"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

selamlar merhaba;

Uzun bır suredır bırcok seyden uzak bır yerde olma zorunlulugu yuzunden , fantastik edebiyat ailesinden uzakta kaldım. Derhal ortak kitap icin cevremı uyaracagım. Eminim ki harika dır. Bu arada fantastik roman calısmam devam ediyor. sanırım adı buyuk bir ihtimalle

"GLODRİYAN YOLCULUKLARI "

olacak. hepınıze tekrar selamlar
Üye
Üye

Gerçekten kitabı çok merak ediyorum. Yakın zamnda kitabı edinmek istiyorum.  Umarım attığınız bu ilk adımda size destek olabiliriz.

Sevgili arkadaşlar, yapacağınız şey çok çok basit. İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatırmak ve adınızı adresinizi bana özel bir mesaj atarak bildirmek. Mesaj için sitemizin özel mesajlar bölümünü kullanabilirsiniz. Kitabınızı DERRRHALLL postaya veriyoruz. Dün parayı yatıran arkadaşlarımıza, bugün kitapları ulaştı bile. Sorun, söylesinler.
Üye
Üye

Kimse yanlış anlamasın ama,nedense bizim milletçe 'bizden olanı örselemek,ötekileştirmek,ciddiye almamak' gibi bir huyumuz var.Bir ingilizin yazdığı en dandik kitap bile yerlere göklere sığdırılamaz bu ülkede...Aynı şeyin şimdi de olmamasını diliyorum.Bu kitabı edinmek için Kilgarvan'ın anlattığı yol izlenebilir.Kitabı edinmiş biri olarak konuşuyorum.

Ha kitap elime Kilgarvan'nın dediğin gibi 1 gün içinde ulaştı mı? ulaşmadı Smile ancak böyle aksaklıklar elbette olacaktır.

Fakat o bizimle ilgili bir sorun değildi. Kitabını, ödemeyi yaptığın günün ertesi kargoya verdim ama kargo seni adreste bulamamış (!) Kargo ücreti sadece 2 YTL ve ulaştırılması gereken şey de tek bir kitap olunca, herifler adresine gelmeye tenezül etmemiş olabilirler. Yani kargo şirketinin üç kağıdına kurban gittin Fatihim. Bizim bir günahımız yok. Yine de kitabı kargo şirketine gidip aldın. İki güç gün gecikti ama oldu; değil mi? Arkadaşlarımızın gözü korkmasın. Üstelik herkese de seninki gibi olmadı. Birçok arkadaşımız kitaplarını, ödemenin ertesi günü aldılar.
Üye
Üye

şiir konusunda gelen mail üzerine siteyi dolaşırken gördüm kitabın çıktığını.en kısa zamanda inşallah yarın işbankasına gideceğim.ama vallahi hayat zor heryere yetişmeye çalışıyorum ama hep yarım kalıyorum. kitabınız hayırlı olsun ,cesaretim olursa uzunca bir süredir uğraştığım kitap var sizinle paylaşırım.
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
   Fakat o bizimle ilgili bir sorun değildi. Kitabını, ödemeyi yaptığın günün ertesi kargoya verdim ama kargo seni adreste bulamamış (!) Kargo ücreti sadece 2 YTL ve ulaştırılması gereken şey de tek bir kitap olunca, herifler adresine gelmeye tenezül etmemiş olabilirler. Yani kargo şirketinin üç kağıdına kurban gittin Fatihim. Bizim bir günahımız yok. Yine de kitabı kargo şirketine gidip aldın. İki güç gün gecikti ama oldu; değil mi? Arkadaşlarımızın gözü korkmasın. Üstelik herkese de seninki gibi olmadı. Birçok arkadaşımız kitaplarını, ödemenin ertesi günü aldılar.

haklısın Kilgarvan,sanırım o aksaklığı aktarmayı düşünemedim,kusura bakma.Zaten bir parça şakaydı yapmak istediğim.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri