Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bugün böyle bişey gördüm ve heyecanlandım. Hemen aldım. Eve geldim. DVD'yi açtım izlemeye başladım...
...
...
...
Bu şekilde bikaç dakika şok halinde geçti. Küfür ede ede izlemeye devam ettim.
Hayal kırıklığı.. Berbat.. Mide bulandırıcı...

Nasıl böyle saçma sapan bişey yaparlar aklım almadı doğrusu. Kim yapmış, nasıl yapmış? Lan ben bile daha iyisini çizerim!!! Hadi yaptınız, izlediniz, atın çöpe gitsin. Piyasaya nasıl sürdünüz böyle bişeyi yaa :S Weis & Hickman bitmiştir gözümde (Onların da çok umurlarında ya). Bu kadar mı paragöz olunur!? Yazık diyorum başka da bişey demiyorum.

Bu arada bu şey çıkalı baya olmuş benim yeni haberim oldu nedense!? Ona da şaşırdım. Daha önceden böyle bir konu vardıysa da kusuruma bakmayın silin gitsin zaten kapladığı yeri bile hak etmiyor. Hala şokta gibiyim. Kötü bi şaka mı bu ?

Yahu sen basbayağı şoka girmişsin; nasıl teselli edebiliriz?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
Yahu sen basbayağı şoka girmişsin; nasıl teselli edebiliriz?

Gömün beni

LastOfTheMajeres yazmış:
Gömün beni

Teselli anlayışın bu mu? Nereye gömelim; kuma mı? Haaaa! Öyleyse başka.
Üye
Üye

En çok da neye yanıyorum biliyo musunuz; yanımda böyle fantastik edebiyat türünden şeylerle pek ilgilenmeyen bi arkadaşımla izledim. O da haklı olarak "Bu mu lan Ejderha Mızrağı diye yıllardır sayıkladığın zımbırtı?" dedi. Ben de bi ona baktım, bi televizyona baktım, bi elimdeki dvd kapağına baktım... Olmaz ama yaa.. ben böyle işin...

Kendimden çok, bu arkadaşım ve onun gibilere üzülüyorum. Düşünün bakalım ömründe fantastik edebiyat denen kültürle ilk defa bu şekilde karşılaşan insanları roll
Ondan sonra tabi ki de çocuk masalı derler fantastik edebiyata güzelim ülkemde...

Aslında fantastik edebiyatı da ikiye ayırmak lazım; bir yanında Poe'lar, Lovecraft'lar, Borges'ler, Wells'ler, Stevenson'lar, Chesterton'lar, Beckford'lar, Walpole'lar, Mary Shelley'ler, Bram Stoker'lar, Kafka'lar, vesaireler durur ki bu türlü fantastik edebiyatı senin o arkadaşının kafası almaz. Fantastik edebiyatın bu cenahı öyle az ağır bir şey değildir; öyle bir çarpar ki, trafoya konmuş leylekten farkın kalmaz.
.
     Diğer yanında da Eddings'ler, Tolkien'ler, Rowlings'ler, Salvatore'ler, Weiss'ler, Hickmann'lar, vesaireler durur ki, bak, arkadaşının bunları beğenmemesi için hiçbir sebep yok. Ama evvela insanın okumayı sevmesi lazım. Yoksa Cin Ali'nin Topacı'nı ver, yine okumaz; "lan oğlum, bula bula bu çubuk krakerleri mi buldun" der, atar kenara.
Üye
Üye

Maalesef sırf az çalışmak ve çok para kazanmak adına dünyaca ünlü eserleri bile mahvedebiliyorlar...

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

aslında şunun devam filmini(kitaba sadık kalarak) biraz daha kaliteli olarak ve daha pazla para harcayarak çekseler, bu film dünya fantastik sinemasına harika bir hediye olur ama...bana yapmazlar gibi geliyor Sad

Üye

öf hakkaten berbattı. Ama müthişim ki yarım saat sabredebildim  
Üye
Üye

bunu buraya yazman coook cok kaliteli bir hareket olmuş kardeşim beni para harcamktan kurtardın.tam alıyodum kız arkadasımında acık iteklemesiyle son die hard'ı almıştım.ama alacam geRİİİİEEE DÖNECEEEEAAAAAM !demiştim.dön,mde başka alim bari.o kadar kötü ha?yuh ya!şu beawolf yerine onu yapsınlar konu olarak al sana muthis bir izleyici kitlesi.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri