Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yakın gelecekte tüm dünyayı ele geçirecek olan ordularımın komutanı, korkusuz savaşçı, usta silahşör, yenilmez dövüşçü, sağ kolum, Ulu Hornelyus
Kendi çizimim diye demiyorum(!) ama şaheser bu yaw Yetenek diye buna derim ben. Mükemmel. 10/10

Üye

Kendine torpil geçiyorsun.
Adama lafım yok, dünyayı mahveder bu ama çizerimiz onun mükemmelliğini ortaya çıkaramamış tam anlamıyla.

Pelerin mesela... Tamamıyla fiziğe aykırı bir duruş sergiliyor..

Çizimden öte bir görüşümdür şimdi yazacağım: dünyayı ele geçirecek korkusuz savaşçının daha uzun bacaklı olmasını dilerdim.  Smile

8 veriyorum ben. Nasıl bir otoriteysem artık.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

Eğer kafadan, salt hayal gücüyle kotarılmış bir çizimse, fena sayılmaz. Ben de kalkanı tutan kolda bazı aksaklıklar buldum ama genel kompozisyon iyi.
.
      Bu arada Hornelius ismi bana Cornelius Apfen'i anımsattı. Hector Hugh Munro'nun (nâm-ı diğer; Sâki) Tobermory isimli öyküsünde, küçük kedi Tobermory'e konuşmayı öğreten bilim adamı. Sonra bir file konuşma öğretmeye kalkıyor ve fil tarafından ezilerek öldürülüyordu.
Üye
Üye

Elysion yazmış:
Kendine torpil geçiyorsun.
Adama lafım yok, dünyayı mahveder bu ama çizerimiz onun mükemmelliğini ortaya çıkaramamış tam anlamıyla.

Pelerin mesela... Tamamıyla fiziğe aykırı bir duruş sergiliyor..

Çizimden öte bir görüşümdür şimdi yazacağım: dünyayı ele geçirecek korkusuz savaşçının daha uzun bacaklı olmasını dilerdim.  Smile

8 veriyorum ben. Nasıl bir otoriteysem artık.

Ehmmm.. ııı.. şeyy.. kem-küm Şey bu yahu.. heh buldum, insan değil bu. Başka bi ırk (ismini uyduramadım şu anda). Bunların bacakları ve kolları böyle kısa olur biraz. Vücudunun üst bölgeleri yapılı ve kafaları kocaman. Ve tabi ki yaşadığı dünya da başka bi dünya ve ordaki fizik kuralları çooook farklı.. pelerin ondan öyle duruyor işte... açıklamayı unutmuşum

Kilgarvan yazmış:
       Eğer kafadan, salthayal gücüyle kotarılmış bir çizimse, fena sayılmaz. Ben de kalkanıtutan kolda bazı aksaklıklar buldum ama genel kompozisyon iyi.

Bir yere bakmadan çizmiştim ama tam olarak hayal gücüme ait olduğunu söyleyemem. Özellikle başlığı bi yerde gördüğümü çok iyi hatırlıyorum ama nerede bilmiyorum.

Şaka bi tarafa tabi ki 10/10'luk bi çizim değil. Öylesine vakit geçirmek için, tükenmez kalemle çizmiştim. İçinde başka bişey aramak için eski bi ajandayı karıştırırken rastladım kendisine. Paylaşayım dedim. Oraya çizmemiş olsaydım bu da diğer birçok çizimim gibi şimdiye çoktan yok olmuştu. Düzensiz olmak pek iyi bişey değilmiş sanırım

Ben yeniden çizmeye mi başlasam ne yapsam? Hornelyus'un yönetecek bi orduya ihtiyacı var

Üye

çiz çiz orduyu çiz asıl.atlılarından okçusuna,mızraklılardan arabacılarına çiz.oluştur bide onlara bakalım.amaaaaaaaaa.düz beyaz normal bir kağıda kursun kalemle yada renkli boyalarla yada hatta ve hatta belki füzenle Smile
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri