| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 20 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
kitap 19.07.2008, 10:13 |
|
|
ya iki kere işbankasından sıra aldım çalıştığım için sıramı bekleyemedim azimle havale yapmaya çalışıyorum.keşke müşterisi az olan bir banka olsaydı.ama azimle dedim ya kitabı alacağım . |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
Terik 19.07.2008, 20:39 |
|
|
Ben sanırım önümüzdeki 3 gün içinde alamyacağım ama en geç 1hafta içerisinde parayı yatırmayı düşünüyorum biraz kitap hakkında bilgi verebilirmisiniz |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 779 |
|
|
|
BİLGİ İÇİN 19.07.2008, 21:50 |
|
|
Kitabın içeriği hakkında bilgi edinmek için ana sayfamızda yer alan haber metnine ya da ana bantımızın altında akan duyuru metnine tıklamanız yeterli. Bunlardan ikisinden birinde içerik hakkında bilgi verdiğimizi hatırlıyorum. Ama birazı da sürpriz olsun; değil mi? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
:D 19.07.2008, 22:51 |
|
|
Doğru bütün hikayeyi öğrensekte olmaz şimdi ben bir kaç arkadaşa tavsiye ederim alırlarmı bilinmez ancak yinede söylerim Kitapda emeği geçen herkezi cesaretleri ve başarıları için tebrik ederim |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 82 |
|
|
|
(: 20.07.2008, 18:42 |
|
|
Oleeeey kitabıma kavuştum. (: |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
kitap 28.07.2008, 12:20 |
|
|
arkadaşlar trafik kazası geçirdim valla biraz daha iileşeyim hem kitabı alacağım hemde yazdıklarımı paylaşacağım 12,göğüs omurumda kırık var daha 20gün sırt üstü yatmam gerekiyor. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 445 |
|
|
|
Kitap Siparişi 28.07.2008, 12:30 |
|
|
merhaba,
Malesef çalıştığın mekanın yakınlarında iş bankası olmadığı i,çin şubelen işlem yapamayacağım.
İnternet üzerinden EFt ile almak istiyorum Rica etsem tam açılımını verebilir misiniz.
İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesabın kimin adına açıldığı bilgisi gerekli, başka bankadan göndereceğim.
Sevg,Sayg
Not: Geçmiş olsun Moridin. |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
ÇOK ÜZÜCÜ 28.07.2008, 12:51 |
|
|
Ayrıca, şu güne dek kitabımıza hiç ilgi göstermeyen üyelerimize de biraz sitem ediyorum doğrusu. Şu sitede 1200 tane üyemiz var ama sattığımız kitap sayısı 20'yi bile bulmadı. Oysa bu kitap, bu sitedeki arkadaşlarımızın ortak heyecanıyla vücut bulmuştu. Bizler bu işte zerre kadar kâr hesabı gütmedik. Tek amacımız ikinci bir kitabın çıkarılabilmesi için gereken sermayeyi edinebilmekti. Fakat ne yazık ki satışlarımız çok küçük rakamlarda kaldı. . Sitemizde öyle derin bir tanışıklığımız olmayan arkadaşlarımızı bir kenara koyuyorum ama buraya yıllardır girip çıkan ve hepimizle çok iyi dostluk ilişkileri geliştirmiş olan bazı arkadaşlarımız, onlara attığımız özel mesajlara ve kişisel ricalarımıza rağmen ne yazık ki kitabımızdan bir tane bile satın almadılar. Sitemize dün üye olan arkadaşlarımız, kitabımızdan bir tane olsun edinebilmek için derhal kolları sıvadıkları halde, onlar kıllarını dahi kıpırdatmadılar. Oysa verecekleri para altı üstü 7 liraydı. . Küçücük adımlarla daha büyükleri için ufak tefek hazırlıklar yapalım diyoruz ama ne yazık ki her adımımızda milyarlarca lira zarara uğruyoruz. Elbette bizde de büyük hatalar var ama bütün hatanın bize ait olduğunu hiç sanmıyorum. Bizler okuyan, okumaya ilgi duyan, ortak yazı çizi çalışmalarını desteklemek olgunluğunu gösterebilen bir millet değiliz ve olamıyoruz. Sorun burada. . Fakat yine de kitabımızı insanlara rica ile, minnet ile zorla satacak halimiz yok. Böylesi, insanları kendimizden uzaklaştırmak, ötelere itmek olurdu. En nihayet bizler dilenci değiliz. Cesurca bir iş yaptık. Harçlıklarımızdan artırdığımız paralarla nitelikli ve içerikli bir kitap hazırladık. Temiz ve etkili usüllerle tanıtımımızı yaptık, derdimizi meramımızı insanlara anlatmaya çalıştık. Elimizden gelen her türlü gayreti sergiledik. Müsterihiz. Yine olsa, yine yaparız. Satılmış, satılmamış. Onu da başkaları düşünsün.
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Tem 2008 |
| Mesajlar: 189 |
|
|
|
Atalet ve diğer şeyler. 28.07.2008, 13:11 |
|
|
Bir-kaç haftadır hayatım kitaplık ve bilgisayar arasında kilitlenmiş durumda; yazılması gereken makaleler, üzerlerinde çalışılması gereken hikâyeler ve bir yığın başka proje gündeliğimi biraz ketlemişti. Fakat kitap sürekli aklımdaydı.
Bugünse tembel kıçımı kaldırıp bir koşu bankaya yollanacağım, emin olabilirsiniz.
(İnsan bir kez dört duvar arasına kapanıp dışarıyla ilişkisini kesince, bir çeşit atalet tüm varlığını kuşatıyor resmen. Siz de bilirsiniz.)
Uyarı için teşekkürler- dikkate alındığından emin olabilirsiniz. |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
GOETHE 28.07.2008, 14:41 |
|
|
Ne demiş Goethe Faust'unda; "İnsan mutlak atalete çabuk alışır" |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
... 28.07.2008, 15:09 |
|
|
N'olmuş sanki, düşünsem bunu ben de söylerdim...
:/
Kitap kaç adet basıldı? |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
HAKİKAT ve 28.07.2008, 15:19 |
|
|
| Şûmul yazmış: | | N'olmuş sanki, düşünsem bunu ben de söylerdim... Kitap kaç adet basıldı? |
O düşünmeden söylemiş. Fark burada. Puhahahaha! Şaka yapıyorum canım. Elbette söylerdin. Her zaman söylerim; "hakikat yalındır." Çünkü o herkes içindir ve böyle olunca, herkesin erişebileceği bir yapıda olmalıdır. . Kitabımızdan 1000 adet bastırdık. Bunun yaklaşık 400'ünü katılımcı arkadaşlarımıza verdik. 100 adetini yayınevi aldı. Kalanını buradan üyelerimizin istifadesine sunuyoruz. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Planlar. 28.07.2008, 15:30 |
|
|
Şu: :/, saçmalıyorum işte, bak ağzım burnum yamuldu, sen bana bakma demek- :/
Ihh, adam onlarca yılda yazmış o korkunç kitabı- ben bir dönem boyunca ders olarak okumuştum o laneti, ÖMÜR TÖRPÜSÜ!
Bu hesapla sırf o cümle üzerine hiç yoktan bir ay düşünmüş olsa gerek- :/
Aklımda bir ara oturup 'doppelgenger', 'ikizlik', 'gölge' bağlamlarında site için Faust merkezli küçük bir inceleme yazmak var- siz siteyi yapılandırmadan yetiştirmek istiyorum.
Hayırlısı. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 42 |
|
|
|
uzak 03.08.2008, 12:49 |
|
|
Yurtdışında yaşıyorum. Burdan havale yapıp yapamayacağıma bir bakacağım. Havale yapsam bile gönderemeyebilirsiniz belki. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 445 |
|
|
|
Ben yardımcı olmayaçalışırım 04.08.2008, 13:24 |
|
|
Silvana, bana tam olarak adres isim vs. bilgilerini özel mesaj olarak at, sana kitabı göndereyim,
ben 2 tane almıştım, hediye edeceğim kişinin, benden hediye almaya layık olmadığına karar vermiştim zaten,
Sen bana mesaj at, ben sana yardımcı olurum. |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
|