Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Ben 2-3 haftadır türkiyenin farklı yerlerini geziyordum sinemya agitcek vaktim olmadı.ugün geldim ve şans eseri Narnia'nın vizyona girdiğini gördüm.Şimdi arkadaş toplamaya çalışıyorum yarın gitmek için Very Happy

Bu arada Dünyanın Merkezine Yolculuk'ta kendi kuşağında bir ilk 3boyutlu animasyon

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Bende bugün gidicektim onun yerine deniz otobüsüne binip karşıda gezdim...    aslında sırf caspian'ı oynayan Ben Barnes için gidicektim... ama Narnia 1'i pzt izlemiştim... güsel filmdi... bi yaratık kılığında James Mcavoy'da oynuyodu... ne ciniydi o?...  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Narniayı izledim. Sürükleyici ve heyecan verici bir film. Savaş sahneleri çok iyi hazırlanmış. ve daha bir çok artısı var. Kitablarını okumadım onun için film kıtaba uygun mu yaplmış yada kitaptan bağlantyı koprmış mı bilmem.Tabi koparmamıştırda ama eragon kitabını okumuştum filminide izleyeyim dedim ama izlemez olaydım. Kitapla ilgili tek şey varsa oda bir ejderha ve bir çocuk olması Very Happy hatta bn bunn la ilgili bi knu acm nese bb

Üye

Kitabı okumuş biri olarak filmde kitaba sadık kalınmadığını söyleyebilirim.

-------SPOİLER-------

Yüce Kral Peter'la Caspian arasındaki tartışmalar aşırı derecede abartılmış. Hatırladığım kadarıyla Peter'la Caspian kitapta iyi anlaşıyordu ama filmde devamlı birbirlerini yiyorlar ve bu bir süreden sonra rahatsız edici olmaya başlıyor.

Kaleye saldırı sahnesi de hatırladığım kadarıyla kitapta yoktu. Ama bu sahne oldukça etkileyici olduğu için şikayet edecek değilim :d

Jadiz'in Peter'ı ayartmaya çalıştığı sahne de kitapta geçmiyor. Bence sırf Edmund Peter'a laf soksun diye eklenmiş bu sahne. Filmin en gereksiz sahnesi bence burası. Jadiz ablamıza saygımız sonsuz olduğu için fazla kötülemiyorum

Caspian-Susan aşkı da kitapta yok. Bu sahne daha çok seyirci çekmesi amacıyla konmuş gibi görünüyor. Fazla uzun sürmediği için beni fazla rahatsız etmedi

--------SPOİLER---------

Filmde en çok seyir zevki aldığım sahneler Centaurların savaş sahneleri oldu. Narnia evreninin en karizma yaratıkları olan Centaurlar bence filmde oldukça başarılı bir şekilde sunulmuş
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

en ilgimi çeken sahnesi yerin altından toprağı çökertip askerleri düşürmeleriydi Smile

Üye

Acemi Oğlan yazmış:
en ilgimi çeken sahnesi yerin altından toprağı çökertip askerleri düşürmeleriydi Smile
kesinlikle...hiç beklemediğim bir anda, "hadi , geliyolar, harekete geçinsenize " dediğim anda ...

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri