Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bir çöl veya kurumuş bir baraj. Alabildiğine düz ve yüzeyi çatlaklarla dolu.Akıllara durgunluk verecek kadar geniş ve uzun.Etrafta benden başka canlı yok. Çıplağım.Kafam bir karga kafası ama bedenim insan bedeni.Dizlerimin üzerindeyim.Gözbebeklerim bembeyaz.Büyük bir hızla bir sol,bir sağ kolumu gagamla parçalıyorum ve normalden fazla kan akıyor.Oluk oluk,sanki sel taşkını gibi.Bir yandan hırıltılar çıkarıyorum.Çığlıkla hırıltı karışımı bir ses aslında.Gagamla parçaladığım yerlerden kollarımın bir bölümü kopup yere düşüyor.Hırıltılarla üflüyorum kanı ve kan giderek yükseliyor.Tam tepemde minik bir bulut var.Yarım metre kadar üzerimde.Bulut çiselti şeklinde kan yağdırıyor.Kafam kel.Sonra derim çatlamaya başlıyor.

Üye

bunları neden yazdım?

hiçbir fikrim yok(tu)

ama doğum sancısı çektiğim anlar çok sık oluyor yıllardır...belki 15 yıldır..rüyalar,sesler vs.söyleyip,anlatıp giden 'onlar'...

peki sırada ne var?

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> DİĞER YAZILARINIZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri