Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bu filmi senaryo açısından güzel buldum ama Peter Jackson gibi bir ustanın eline verilseydi daha güzel ve doyurucu olabilirdi. King Kong'taki dinozor kovalamaca sahnelerini andıran sahneler vardı ve açılar King Kong'taki gibi doyurucu değildi. Ama sanırım mamutları gerçek halinde gösteren ilk film olma özelliğini taşıyor. Güzel diyebilirim. Uzun dişli kaplanın pek gerçekçi olmayışı fazla gözüme battı. Filmde çok az geçiyor diye önem vermemişler ayrıntılarına.  Böyle çok eski zamanları gösteren filmlerin eksikliği, bu film öncülüğünde ve arkeologların bilimsel çabalarıyla giderilir diye umut ediyorum.

Üye

kaynak :
sinemaninaltincagi.blogspot.com

Üye

bu film bana "insan nasıl insan oldu" kitabının ilk bölümlerini hatırlattı...avcılar-toplayıcılar ve yerleşik yaşama geçmiş tarımla uğraşanlar... konu hoş ama işleniş zayıftı yani kabile insanların kaçırılışı ve onların peşinden gidiliş için çekilen birsürü sahne izleyiciyi çileden çıkarabilir hale getirebiliyor... bence en anlamlı kısmı son sahnede verilen bir küçük torba tohum...en azından avcıların yerleşek yaşama geçeceği mesajını veren bir nokta bulabilmişler...

Üye

Ben geçen akşam izledim filmi, filmden çok başroldeki eleman için izlemiştim Steven Strait...    ama filme çok yakışmış... baya bi gelişmiş wücut falan, saç zaten o biçim... normal hali hafif keremcem'i andırır bu abinin..  film'de hoştu ama mamutlardan başladık, kar falan derken mısır'a çıktık...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bundan baya bi önce internetten bi kitap siparş eetmiştim sanırım lisedeyken ( 5 yıl önce olabilir) mağara ayısı kılanı. bana da o kitapı hatırlattı gene mavi gözlü bi kız gibi.okuyanınız varmıı dediğim kitapı ??

Üye

bu kadar tutarsız ve heyecansız bir film daha hatırlamıyorum. resmen çorba yapmışlar ve hiç bir tadı yok. içindeki bazı sahneler parça parça bakıldığında güzel (mesela devekuşu gibi şeyler) ama toplasanız vasat bir klip ediyor.

Üye

Güzel noktaya değinmiş. Birçok sahnesi izlenmeye değer ama bir bütün içinde pek akıcı değil. Mamut avı sahnesi çok iyiydi ama daha iyi olabilirdi. Bence oyunculuklar iyi olmadığı için ve müzikler yetersiz kaldığı için böyle olmuş. Yönetmen ve senarist de sorumlu olabilir bu suçlardan

Üye

Mağara ayısı klanını biliyorum okumadım ama arkadaşım seride anlatılan ilk çağ insanlarına pek meraklı ve sık sık bahseder ve okuturdu. Anladığım kadarıyla saf karanlık çağ insanlarının hayatlarını anlatıyor ve kitapta bir sürü İba, İka, Soka, Oba gibi insan isimleri de mevcut.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri