| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ağu 2007 |
| Mesajlar: 26 |
| Konum: izmir |
|
|
Beğendiğiniz animeler :) 06.04.2008, 22:26 |
|
|
Son zamanlarda bir anime delisi olup çıktım  Chobits, DearS, Naruto, Elfen Lied, Ah! My godess, Uta Kata gibi animler izledim!
belki bnm gibi anime delisi olan arkadaşlar vardır diyerek bu bölümü açtım inş. vardır diyerek beğendiğiniz animelerin adını soruyorum  |
_________________ Anı Yaşa, Geçmişi Hatırla, Gelecekten Korkma!...Çünkü YOK ve HİÇ olmayacak; Sadece ŞUAN Var!....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Nis 2008 |
| Mesajlar: 3 |
| Konum: arkanda |
|
|
.. 12.04.2008, 3:00 |
|
|
cidden güzel animeler izlememissin.naruto tarzi animeler seviyorsan ilk olarak berserk ya da claymore öneririm.sci-fi yada daha dogrusu mecha icin Gundam:Seed ile Heroic Age güzeldir.Komik eglenceli animelerde de favorilerim love hina ile genshiken. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 May 2008 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
anime 21.05.2008, 15:12 |
|
|
mecha icin evangelion bas yapıtlardan birisi...
Ayrıca vurdu kırdı seviyosan darker than black ve hellsing cok karizma animeler
Berserk icin mangasını okumanı tavsiye ederim cunku daha guzel animesinden
Felsefesi olan bisiler izlersen FMA (Full Metal Alchemists) mukemmel bir anime (gelmis gecmis en iyi 5 animeden birisi) ve persona: trinity soul
Ve tabi ki yine top 5 te olan bir anime Death Note da kesinlikle izlemen gereken animelerden birisi...
her turlu soruna cevap vermeye calısırım... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Mar 2008 |
| Mesajlar: 9 |
|
|
|
anime 26.05.2008, 20:57 |
|
|
card captor sakura küçükken çok severdim kenshin,avatar, tsubasa chronicles bulsam izlerim tv de bulduklarımı izliyorum ama eskileri daha çok seviyorum
ah my goddes in de mangası vardı bizde
yaw bi de yeni bi anime varmış azrail sıkılıp ölecek kişilerin yazdığı defteri dünyaya atıomuş bi çocuk da onu buluyomuş falan bilen varsa adı ve kanal? |
_________________ bir tost(soğuk espiri yapan bir tost...)
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Akıl çatışması!... 27.05.2008, 18:05 |
|
|
| Alıntı: |
yaw bi de yeni bi anime varmış azrail sıkılıp ölecek kişilerin yazdığı defteri dünyaya atıomuş bi çocuk da onu buluyomuş falan bilen varsa adı ve kanal?
|
anlatın animenin dını sanırsam biliorum
anime seven veya sevmeyen herkesin izlemesini tavsiye ettim bir anime ve favorim olmuştur kendisi
---> DEATH NOTE <---
'Veoh'ta animenin 37 bölümünüde bulabilirsiniz!...
başka bi siteden alıntı yapıcam tanıtım için:
--Spoiler--
Yagami Light, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisidir. Light (Raito), Japonya'nın belki de en yetenekli ve zeki öğrencisi olmasına rağmen, yaşadığı dünya ona tat vermemektedir. Her gün gittikçe artan suç oranı ve adalet sisteminin çökmüşlüğü, onun için bu dünyayı daha da anlamsız ve çürümüş kılmaktadır. Bu yüzden de, hiç bir şeyde anlam görmemektedir.
Light, bu buhranlarını kendi içinde yaşarken, ders sırasında bir defterin gökten düştüğünü görür. Okul çıkışı elinde olmadan defterin düştüğü yere yönelir. Defterin üstünde "Death Note" yazmaktadır. Defteri yerden alıp incelediğinde hiç de inanacağı şeylerle karşılaşmaz.
"Bu deftere ismi yazılan insan ölecektir."
Nedenini kendi bile bilmeden, defteri alıp evine döner. Evde haberleri izlerken, bir adamın bir anaokulundaki öğrencileri ve öğretmenleri rehin aldığını izler. Defterin gerçekliğini test etmek için rehin alan adamın adını deftere yazar. Ve 40 saniye sonra adam ölür.
Defterin gerçekliği karşısında şaşkına dönen Light, kendi ideal dünyasını yaratmak için diğer suçlulara yönelecektir. Ama ya dünya onun varlığını öğrenip peşine dünyanın en iyi dedektifi L'i takarsa?
--Spoiler--
tamamen aklıların çatışması denilebilir 25. bölüm civarında sakın bıkmayın üzüntülü birşeyler oluo ama animenin yakasını bırakmayın
ayrıca bitiş ve başlangıç müzikleride manyak güzelll  |
_________________ Anı Yaşa, Geçmişi Hatırla, Gelecekten Korkma!...Çünkü YOK ve HİÇ olmayacak; Sadece ŞUAN Var!....
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 May 2008 |
| Mesajlar: 37 |
| Konum: Tımarhane. |
|
|
Darker Than Black 29.05.2008, 14:57 |
|
|
Kesinlikle izlediğim en iyi animelerden biridir Darker Than Black. D. Gray Man de asla ve asla adını anmadan geçemeyeceğim animelerden.
Yaklaşık 240 GB anime arşivimle, ben de çok severim animeyi. xD |
_________________ Değil mi bir Deli'nin delikli, değişik, debdebelice densiz ve derinliksiz rüyasından uyanmak.. ??
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 23 Tem 2008 |
| Mesajlar: 17 |
| Konum: kayseri/ildem |
|
|
hımmm... 26.07.2008, 0:39 |
|
|
anime geçmişim pek yokturr ama hellsing i izledim ve bayıldım avatardan da anlıcağınız gibi |
_________________ Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Arl 2007 |
| Mesajlar: 28 |
|
|
|
Bilen var mı... 26.07.2008, 12:43 |
|
|
Ayakashi dene bi anime var izleyen var mı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti
aynı zaman da şimdi bleach'i izliyorum .last exile,hellsing,basillisk,chobits vs daha sayamayacağım kadar anime seyrettim hepside çok hoşuma gitti .ayakashiyi şiddetle tavsiye ederim  ama biraz kanlı  |
_________________ Bir nasihat: Kendine dikkat et.
Bir rica: Sakın değisme!
Bir Dilek : Beni unutma.
Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 28 May 2007 |
| Mesajlar: 33 |
| Konum: numenor |
|
|
.... 30.07.2008, 20:55 |
|
|
Naruto, Dragonball, Magic Knight Rayearth, Hızlı Polisler, Shura No TOki, Hero Tales, Death Note, Avatar bunlar geldi şimdilik... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
Shinobi 04.08.2008, 18:16 |
|
|
Tabi ki Shinobi...filmini de gerçekten mükemmel yapmışlardı, izlediğimde bu kadar güzel olabileceğini hiç beklememiştim. Filmin Dvd sini bulsam hemen alacağım ama yok hiç bir yerde... |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 62 |
|
|
|
Desu Noto 04.08.2008, 18:29 |
|
|
Deathnote karanlık bir anime ama gerçekten onsuz yaşanmamalı diyorum ben de=) bir de anime mimiklerine hasta olanlar için Bleach'i öneririm 182 bölümü çıktı hala devam ediyor güzel bir anime. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
son zamanlarda.. 04.08.2008, 19:28 |
|
|
avatar'ı tekrarlıyorum son zamanlarda.. |
_________________ o ki en gürültücü sükunetin en geveze sakini..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Tem 2007 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
wakarimasen 04.08.2008, 21:28 |
|
|
İşin aslı konu anime olduğunda bence anime filmleri, serilere göre daha kaliteli ve oturaklı oluyor.
Benim şahsen ilk üçüm:
Kenshin OVA - Trust Betrayel
Vampire Hunter D.
Cowboy Bebop
İlk ikisi OVA ve film sadece üçüncü seri : )
Bunlar dışında seriler arasında mutlaka izlenmeli dediğim:
Tengen Toppa Gurenn-Lagann
Twelve Kingdoms
Wolves Rain
School Rumble
Great Teacher Onizuka
Macross Frontier
p.s: avatar anime değil cartoon : ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Şub 2007 |
| Mesajlar: 48 |
| Konum: okuldan eve ,evden okula.. |
|
|
izleyemiyomm:S 14.08.2008, 15:35 |
|
|
Bleach demek istiyorum ..ama bayadır izleyemiyorum:S
Son son indirmeye başladığım One Piece de güzel.
Zamanında izlediğim Cowboy Bebop da ayrı küsel.
Ama genede bence hiçbiri FULL METAL ALCHEMİST i geçemez:D |
|
|
|
|
 |
|
|
|