Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Yönetici

Sevgili dwaxer,

Önerin makul. Değerlendireceğiz. Fakat Ekim ayına doğru sitemizin yeni tasarımı devreye girecek. Orada öykülerinizi, şiirlerinizi, romanlarınızı ve diğer türden çalışmalarınızı ana sayfamızdan daha görsel biçimde yayımlayacağız. Elbette editöryal seçimden geçen eserler yayımlanacak. Müjdesini şimdiden vereyim.

Sevgili rippers'in önerisi ise bizimle değil; tamamen sizinle ilgili bir şey. Eğer ortak öykü yazmak istiyorsanız ÖYKÜLERİNİZ bölümünde, roman yazmak istiyorsanız ROMANLARINIZ bölümünde başlığınızı açar, çalışmalarınızı yaparsınız. Okurlarınızın değerlendirmeleri ya da puanlamalarına başvurmak için de GENEL TARTIŞMALAR bölümüne yine ilgili bir başlık açar, oradan da ziyaretçilerin romanınız ya da öyküleriniz hakkındaki değerlendirmelerini alabilirsiniz.

Arkadaşlar, bu forum sizin kendi yuvanızdır. İstediğiniz gibi değerlendirin. Burayı kendi eviniz gibi kullanmanız bizi ancak memnun eder. Yeter ki genel kurallara uyun ve forumumuzdaki genel saygı-sevgi çerçevesine riayet edin. Seviyeyi koruyun. Bizim müdahalemiz ancak huzursuzluk çıkaranlara yönelik olur.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

gerçekleri söyleyelim?  

Üye

Okuduğumuz ya da okuyabileceğimiz kitaplar hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Bir çok arkadaşımız nereden başlayacağını bilemiyor. Tavsiye ettiğiniz kitaplar,  Embarassed  pek güncelliğini koruyamıyor. Buna bir çare gerek. Sadece yazılarımızı ve düşüncelerimizi paylaşmak değil, ayrıca yeni başlayan arkadaşlara da yol göstermek gerek.
  Ben alimdeki bilgileri paylaşmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor, yazdığım mesaj dan sonra bir kaç kişi daha yazsa ilk sayfada gözükmüyor. Sayıyı çoğaltsak da bu yeterli çözüm olmayacak. Yeni başlayan fantastik edebiyatı tanımak isteyen arkadaşlar için ekranda bir kare-button  açsak    nasıl olur.  
Sevg,Sayg

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Yönetici

Bu önerinizi ancak yeni tasarımımızla birlikte değerlendirebiliriz. Bana da makul göründü. Ama bence bu iş için forumdan daha ideal bir ortam bulamazsınız. Belki şimdi yaptığımız gibi doğrudan foruma yönlendiren bir ana sayfa butonu oluşturulabilir.
Üye
Üye

paylaşabilirim, bayağı geniş bir kütüphanem var   sadece fantastik edebiyat değil, felsefe, sosyolaji ve diğer konularda da bilgi aktarabilrim.
Formda bir başlık hazırlayıp, oradan bilgi girişi yapmaya başlayayım o zaman,
Öncelikle hazırlanmalıyım Very Happy
Sevg,Sayg

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Üye
Üye

upppss bişi sorayım bari bnde.ben çok büyük ve acayip zor olduğuna inandığım bi işe kalkışıyorum galiba     olmayacağı belli gibi  Smile işte ama diorumki ekip topladık kendi aramızda ve kısa br fantastik çekmek istiyoruz.bunu nedenburdan yazdım bilmiyorum ama söleyiverdim acaba bu forumda onu yaparsak inş yayınlama ihtimalimiz nedri   
Yönetici

Kısa bir fantastik çekmekten kastın kısa metrajlı ve fantastik içerikli bir film çekmekse hakikaten zahmetli ve cesaret isteyen bir işe girişmişsiniz. Tebrik ederim. Tamamlayabilirseniz elbette yayımlar ve reklamını da yaparız. Fakat ne zamana tamamlamayı düşünüyorsunuz?
Üye
Üye

genciz bu işlerde ama tam zamanı diye düşünüorum.galiba bu kasım aralık ocak aylarında başlayıp bitirmeyi düşünüyoruz.hayırlısı bakalım.
Üye
Üye

Diyorum ki ilginç, değişik bulduğumuz bilgileri paylaşabileceğimiz bir bölüm olsa..  "Var ama ben bilmiyorsam şimdidem özür dilerim." Yazılarımızda kullanabileceğimiz ya da bize değişik fikirler verebilecek resim, yazı vs.. gibi şeyleri paylaşabileceğimiz bir yer. Ama öyle her yerde karşımıza çıkan dandik şeylerden bahsetmiyorum.
Örneğin, Amalla Tohumunun ne olduğunu biliyor musuz? Bu tohum insanın kaslarını felç ediyor. İnsanın bilinci açık oluyor, ama tepki veremiyor. Adını bir türlü hatırlayamadığım eski bir kabile bu tohumu kurban edecekleri insana yediriyorlarmış. Zavallı başına geleceklerinin farkında, bıçağın kalbine girişini izliyormuş da sesini bile çıkaramıyormuş.
    Biz bu bilgiyi alıp yazımızda detay olarak kullanabiliriz mesela. Çünkü biz Amalla tohumunun ne işe yaradığını biliyoruz.
  Bunun gibi şeyler işte... Umarım anlatabilmişimdir..

kötüye kullananlar olursa karışmam ama. mesela bu amalla tohumunu duyan bir sapık, bizi azmettirici olarak göstermesin, suçlandığı tecavüz davalarında

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Yönetici

Başlığı açtık bileee! Hayırlı olsun! Haber metinlerinizi dört gözle bekliyoruz. Ayrıntılı açıklama, forumumuzun en yeni başlığı olan FANTASTİK HABERLER bölümünde.
Webmaster

Eroin gibi birşey mi bu? Bizim evin bahçesinde yetişir mi?

Moderatör

türkiye de yasak da değil henüz. sorana keten tohumu diye yuttururuz. iyi de para kaldırırız he. nerde bulunuyo demiştin bunlardan?

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Yönetici

Aman arkadaşlar, aman! Şakası bile kötü!
Üye
Üye

Sayfanın başında yer alan ;

| PERTAVSIZ | SİMURG

Nedir ? Ne işe yarıyor.  Merak ettim.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri