Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» ÖYKÜLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

her ne kadar yarışma için geç olsada daha bugün gördüğüm ve öğledn sonra devamı geldiği enteresan rüyamı paylaşmak isterim. rüyamda ben tansu çiller ve sayın tayyip erdoğan bi gece vakti bi açık hava parkında rakı sofrasındayızz.Allahh Allahh.Sayın başbakanda götüro tansu çiller zatenn kopmuştu rüyada ben başbakana abi tansu hanımada tansu teyze diyomm içiozz vallaa konuşuoz gülüozzz ama hiç siyaset dönmüyo masada bi ara tansu hanım 19 yaşında bi sevgilisi olduğunu azından kaçırıoo(rüyaa işte:D) ardından hafif bir tebessümle uyandım kahvaltı falan age of empires2 oynadım ( bu sıralar nostalji yapıorum) sonra sıcak falan gene bi sersemlik geldi ve gene uyudum bu seferde tayyip abim ile Very Happy  buşu gördüm aralarında tercumanluk yapıyodum... hayırdır inşallahh Very Happy

Üye

Hey dostum nerdesin, farkında olduğunu pek sanmıyorum.... Bu ne biçim bir dildir, unutma ki; bir edebiyat sitesindesin, diline azıcık özen göster. Anlaşılan gördüğün rüyanın etkisinden kurtulamamışsın, heyecanın diline oradan parmaklarından sayfaya aktarılmış... Evil or Very Mad

Üye

acemilik arkadaşım malum güncel hayat pratik mesajlaşma çabaları falan dilimi değildi parmaklarımın uslubunu bozmuş uyarı için teşekürler. sıcak havada üzerime soğuk su dökülmüş gibi oldu kendime geldim Very Happy

Hehehe! Soğuk su yemiş gibi oldun sahiden. Bizimkiler söyleyiş hatalarına böyle sonar gibi alarm verirler. Rüyan çok keyifliymiş.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

evet şaşırtıcı ama hoşuma giden bir tepki oldu çünkü bende rüya ciddi olmadığı için uslubuda ciddilikten uzak tuttum . alarm verme benzetmen çok yerinde olmuş Wink

Üye

eöl yazmış:
evet şaşırtıcı ama hoşuma giden bir tepki oldu çünkü bende rüya ciddi olmadığı için uslubuda ciddilikten uzak tuttum . alarm verme benzetmen çok yerinde olmuş Wink

Haklısın. Bende ciddi bulmadığım yazılarımı özensiz yazarım. Ara sıra olur.  dimi aMa!

Üye

Aaaaa! Ne güzel yarışmaymış ha! Neden kaçırdım ki ben bunu?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kaçırdım yarışmayı. Tam da talihsiz bir zamana denk gelmiş. Katılmayı çok isterdim.):

Üye

geçenlerde yine bi saçmalık gördüm (rüya)..gerçek hayatta fazla tanımadığım ama bildiğim bi insan.. onunla bi anlaşma yapıyoruz..ben onu öldürücem o da bana tükürücek(öldükten sonra nasıl tükürcekse artık bilemiyorum)herhalde vücudunda son nefesini tükürüğe dönüştürecek bi mekanizma geliştirdi..neyse.. onu öldürmek için elime bi poşet alıyorum ve iki tarafından gerdirerek onu bir ip haline getiriyorum sonra da onu yatırıp boğmaya başlıyorum Twisted Evil ..yüzü kıpkırmızı oluyor gözleri büyüyor ve gözlerinden yaşlar akmaya başlıyor acı çekiyor..tam o sıra da poşet kopuyor ve başaramıyorum öldüremiyorum..acı çektirdiğim için üzülüyorum ve yoğun bir vicdan azabıyla uyanıyorum..benim rüyalarım böyle başı sonu yok bikere de film gibi bişeyler görsem .. roll

Üye

Şöyle gerilimli bir rüya yazabilirsin buraya. Anlattığının ne başı ne kıçı belli değil ama yine de yazsan okuruz diyorum.

Üye

böyle bi rüya tekrar görmek istemem aslında eek ama kurgusu da etkileyici olurdu herhalde ..aklıma güzel bişeyler gelirse paylaşırım tabi ki Smile biraz gerilim fena olmaz

Üye

Her zaman bekleriz.

Üye

Geçen gece gördüğüm bir rüyamı paylaşayım bende.

Evdeyim. Yatağımda doğruluyorum, etrafımda bir sürü insan, oturmuş muhabbet ediyorlar. Hani kadınların toplantı günlerinde olur ya - 10-15 kadın bir kafadan konuşur- aynen öyle bir gürültü. Gayet pijamalarımla kalkıp dışarı çıkıyorum. Kimsenin umrunda değilim sanki. Annem karnın aç mı diye soruyor, biraz diyorum. Dışarıya çıkmak istiyorum, insanları geçerek kapıya ulaşıyorum. Açıyorum ve ne göreyim? Apartmanın her tarafı ayakkabı! Benimkini nasıl bulacağım şimdi?

Neyse, ayakkabılara basarak aşağıya iniyorum. Bizim mahalle sanki büyümüş kocaman bir açıklık olmuş. Kapıda bir adam ayakkabın olmadan dışarı çıkamazsın diyor. 'Ama burası benim evim!' diyorum, ne fayda... Korkarak başkasının ayakkabısını giyiyorum. Tekrar kapı görevlisinin yanına gidiyorum, 'Tamam ayakkabılarımı giydim, çıkabilir miyim?'. Önce bir bakıyor, biraz şüpheli 'Bunlar senin mi?' . Ayaklarıma bakıyorum; ne aptalım, bunlar KIRMIZI! Evet evet bunlar benim, yeni almıştım diyorum ısrarla. İzin veriyor, sonunda çıkıyorum dışarı.

Kırmızı ayakkabılarla utana sıkıla ilerliyorum. Kafamı pabuçlarımdan kaldırmamla karşımdaki devasa döner salıncağı görüyorum. Sadece 3 zincirle bağlanmış, hızlandığında salıncakları merkezkaçla dışarı doğrulan, koca bir döner salıncak! Hayır, gitmem! diyorum ama fayda yok, iki izbandut kılıklı koluma girmiş sürüklüyor. Koltuğa oturtup, zincirimi bağlıyorlar. Bakıyorum zincirimin biri kırılmış, yerinden çıktı, çıkacak! Bağarıyorum, 'bu kırııık! düşeceğim!!' diye ama duyan yok.

En sonunda başlıyor dönmeye. Ama benim yüreğim dayanmıyor ve uyanıyorum. devamını görmeyi dilerdim. Ama çok korkmuşum heralde. (:

Üye

erkangur yazmış:
Geçen gece gördüğüm bir rüyamı paylaşayım bende.

Evdeyim. Yatağımda doğruluyorum, etrafımda bir sürü insan, oturmuş muhabbet ediyorlar. Hani kadınların toplantı günlerinde olur ya - 10-15 kadın bir kafadan konuşur- aynen öyle bir gürültü. Gayet pijamalarımla kalkıp dışarı çıkıyorum. Kimsenin umrunda değilim sanki. Annem karnın aç mı diye soruyor, biraz diyorum. Dışarıya çıkmak istiyorum, insanları geçerek kapıya ulaşıyorum. Açıyorum ve ne göreyim? Apartmanın her tarafı ayakkabı! Benimkini nasıl bulacağım şimdi?

Neyse, ayakkabılara basarak aşağıya iniyorum. Bizim mahalle sanki büyümüş kocaman bir açıklık olmuş. Kapıda bir adam ayakkabın olmadan dışarı çıkamazsın diyor. 'Ama burası benim evim!' diyorum, ne fayda... Korkarak başkasının ayakkabısını giyiyorum. Tekrar kapı görevlisinin yanına gidiyorum, 'Tamam ayakkabılarımı giydim, çıkabilir miyim?'. Önce bir bakıyor, biraz şüpheli 'Bunlar senin mi?' . Ayaklarıma bakıyorum; ne aptalım, bunlar KIRMIZI! Evet evet bunlar benim, yeni almıştım diyorum ısrarla. İzin veriyor, sonunda çıkıyorum dışarı.

Kırmızı ayakkabılarla utana sıkıla ilerliyorum. Kafamı pabuçlarımdan kaldırmamla karşımdaki devasa döner salıncağı görüyorum. Sadece 3 zincirle bağlanmış, hızlandığında salıncakları merkezkaçla dışarı doğrulan, koca bir döner salıncak! Hayır, gitmem! diyorum ama fayda yok, iki izbandut kılıklı koluma girmiş sürüklüyor. Koltuğa oturtup, zincirimi bağlıyorlar. Bakıyorum zincirimin biri kırılmış, yerinden çıktı, çıkacak! Bağarıyorum, 'bu kırııık! düşeceğim!!' diye ama duyan yok.

En sonunda başlıyor dönmeye. Ama benim yüreğim dayanmıyor ve uyanıyorum. devamını görmeyi dilerdim. Ama çok korkmuşum heralde. (:

Belki de sen küçükken annen ya da baban seni zorla korkunu yen diye döner salıncağa bindirmiştir. Çok korkmuşsundur. Bilinçaltı meselesi hep ilgimi çekmiştir.

Üye

Hiç döner salıncağa bindiğimi hatırlamıyorum. Ama o korkum geçen gece açığa çıkmış. (:

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ÖYKÜLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri