| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 31 Oca 2008 |
| Mesajlar: 18 |
| Konum: Mitrill Hall |
|
|
En iyi Oyun 08.02.2008, 12:11 |
|
|
Arkadaşlar ben Fearun mekanını sevdiğim için tavsiye edeceğim oyun bana göre mükemmel grafikler kötü ama hikaye ve o classlar ırklar ayrıntılar
Bildiğiniz gibi Newer Winter Nights2 var benim bilgisayarımda çok kasıyor.Sizinkinde bilemiyorum bende başka bir Fr oyunu arayayım dedim ve buldumda
Buzyeli vadisinin rpg aynı Diablo gibi oyununu buldum
Ice Wind Dale II çok güzel bir oyun biyerden bulmanızı veya indirmenizi tavsiye ederim 1.21 gb ye bence deydi sizin için bilemiyorum party 6 kişilik olabiliyor ve tüm classlar ırklar mevcut ayrıca kasmıyorda oyun on kasabada başlıyor sonra yavaş yavaş luskan güzel bir rpg oyunu
resim koymak isterdim ama artık imgeshack açamıyorum bilgisayar kitlenio yada takılıyor bir çok sitedede öle virü var galiba özür diliyorum. |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
IRONFORGE Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 30 |
| Konum: solance kuzeylerinde kristalmir gölü yakınlarında |
|
|
.... 08.02.2008, 13:55 |
|
|
fazla oyun oynayan bi zat diilim
hatta hiç oynamam
ama black & white güzel oyundur  |
_________________ Little man, big guns.. Naber? *.-
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
';..;' 08.02.2008, 20:31 |
|
|
Yukardaki tavsiyeler çok sağlam, Buldurs Gate oyunlarını ayrıca Fallout'u kaçırma eski oyunlar ama klasikler. Benim bir party'i yönettiğimiz action-rp oyunlarına antipatim var, aradığım sanki bir mmorpg gibi karakterimle özdeşleşebilmem. Oturup aynı anda 3-5 karakter kontrol edince işin büyüsü bozuluyor. Nedense bu party olayı nedense pek meşhur her oyunda var. Son zamanların biraz zorlarsak iyi diyebileceğim oyunlarından Hellgate:London var. En azından bir bakmaya değer. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
';..;' 08.02.2008, 21:25 |
|
|
Oblivion'da bir görev vardı, tam hatırlamıyorum kediye benzeyen ırktan olan bir kadını takip etmemiz lazımdı (yanlışını yakalamaya çalışıyoruz  ) Yaklaşık 4 saat kadını takip ettim ama görevi hala görevi bitiremeyince o sinirle Oblivion'la aramızdaki ilişkiyi bitirdim  |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 454 |
| Konum: İstanbul |
|
|
PRINCE OF PERSIE 25.03.2008, 14:55 |
|
|
OYUN DÜNYASINDA P.O.P Yİ TEK GEÇERİM. DAHA İYİSİ YOK. 3 OYUNUNU DA BİTİRDİM. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ilk üçü bitirdim. 25.03.2008, 16:34 |
|
|
4,5,6 yı bulamadım. çok baktım ama bulamadım. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
hah 28.03.2008, 15:14 |
|
|
3. oyunu bitireli 3 yıl oldu.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
|
|
|
oyun 01.08.2008, 19:12 |
|
|
assasins creed
thief: deadly shadows
baldur's gate 2
Neverwinter nights 2.
ha bir de BFM 2(create a hero  ) |
_________________ DRİZZT Daermon N'a'shezbaernon
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 28 May 2007 |
| Mesajlar: 33 |
| Konum: numenor |
|
|
çok var ama 01.08.2008, 19:44 |
|
|
Oblivion
Crysis
Beyond Good And Evil
Devil My Cry
Dungeon Siege
Warcraft |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 199 |
|
|
Oblivion & Morrowind 28.08.2008, 0:04 |
|
|
Bethesda Softwork'ün çok başarılı serisi Elder Scrolls'un 3. ve 4. oyunlarından bahsediyorum.
Serinin 3.sü Morrowind'in oyun içindeki zorluğu (eğer TGM denen şaheser şifreyi kullanmıyorsanız) 4.oyun olan Oblivion'dan daha fazla.Bunun yanında Oblivion'da harita üzerinde daha önce gittiğiniz bir yerin üzerine tıkladığınız zaman o yere yolculuk yapıyorsunuz beklemeden falan Morrowind'de sandal ve uçan dev pirelere para vermeden buna benzer birşey yapmanız olanaksız. =)
Morrowind'i es geçemedim çünkü yine de çok başarılı bir oyun.Bunun haricinde fazla birşey söyleyemem.
Oblivion tam bir şaheser ve ciddi anlamda bir fantastik kurgu kitabı okuyor gibi oluyor insan hatta onun içindesiniz cidden. =) Karakterlerin bağımsız hareketleri (çoğu zaman),devamlı her koşulda konuşmaları (yazı yazmıyor sadece alt yazı ile konuşmayı dinleyebiliyorsunuz ve açıkçası ingilizce kitap okuma becerimi de geliştirdi belli bir nebze bu özellik) ve daha başka söyleyebileceğim o kadar çok özellik var ki oyunu methetmek için. =)
Benim birincim Oblivion'dır. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 15 |
|
|
|
Fallout 04.10.2008, 19:02 |
|
|
fallout 1 ve 2 yi tek geçerim üstüne daha istersen jagged alliance 1-2 derim onlarda güzeldir |
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 186 |
| Konum: hadımköy |
|
|
ben 16.11.2008, 18:48 |
|
|
Benim sevdiğim oyunlar
FlatOut2 GuiltyGearX2ReloadMidnightCarnival Gunz UnrealTourment2003 GeneralsZeroHour PrinceOfPersiaWarriorWithin Sudeki
The Two Thorenesi hiç beğenmedim çocuk oyunu gibi bir günde bitiyor.
Gördüğün gibi senin bahsettiğin oyun yok burada.
Sudeki siz FRP ciler için super uzun uzun anlatayım
Oyunda 4 karakter var Warrior, Hançerli, Büyücü, Tüfekli
Lv atladığınızda istediğiniz şeyi geliştirebiliyorsunuz. Ama Warrior a bir arttuributeyle 40hp verirken büyücüye 10hp veriyor. Warrior unda sp (mp) si zor artıyor. Yani her karakterin farklı bir yönü kolay güçleniyor.
Sp harciyan büyülerde zaman yavaşlıyor. Ama siz yavaşlamıyorsunuz. Vuramıyorsunuzda. Konumunuzu hayvanlara büyünüzle en çok zarar verebilecek şekilde ayarlayıp büyünün vakti dolunca otomatik olarak büyüyü uygulamaya başlıyorsunuz. Büyüler gerçekten çok güçlü ama oyunda hp ve sp regnerationu olmadığından şehire gidip dinlenene kadar yada potion kullanana kadar giden sp hp geri gelmiyor. Hikayesi var yani oyunda öyle başı boş değilsiniz görevler ve boss lar var.
Bir video Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
Yeniden ölürüm bir gün
Yeniden tekrarlanır kısır döngü
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 199 |
|
|
Oblivion 17.11.2008, 1:40 |
|
|
| Alıntı: |
Gördüğün gibi senin bahsettiğin oyun yok burada.
|
Eğer banaysa bu; benim için fark etmez. Ben kendi birincimi belirledim. Başkalarının sataşmasına gerek yok, çünkü zaten 'Oblivion' dünyanın en iyi oyunudur diye bir savım yok. Ben subjektif olarak yaklaştım duruma.
Eğer bana değildiyse de fazladan açıklamada bulunmuş oldum. Kötü de olmadı. Bu arada Oblivion ile ilgili kısa bir tanıtım yazım da var. İlgili arkadaşlar okurlarsa mutlu olurum.
Teşekkür ederim. =)
Not: Vizelerrr!!!!! =( =( =( |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 186 |
| Konum: hadımköy |