Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Fantastik edebiyata farklı bir bakış açısı getirmilmiş olan bu kitapların okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum. İnsanın iç dünyasını en ince ayrıntısına kadar ortaya seren kitap , yeri gelince heyecandan ellerinizi titretiyor, yeri geldiğinde gözleriniz yaşlı br şekilde okumanızı sağlıyor... Hyatımda yeni bir sayfa açmamam neden olan başlıca seridir mutlaka okunması gerekiyor...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

adını ilk kez duyuyorum bu aralar yeni bi seriye başlamayı düşünüyorum. bu seriyide listeme aldım. artık hangisi ucuz ve daha kolay bulunabilirse onu okuycam.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Piyasada fantastik kurgu adı altında dolaşan pek çok "gereksiz" serinin yanında, Tolkien'den beri yakalayamadığım tada en çok yaklaşan seri oldu. Tolkien ile kıyaslamaya çalışmıyorum sadece diğerlerinin arasında en iyiydi.

Üye

Arkadaşlar ben bu seriyi sürekli kitapçılarda görüyorsum fakat bir türlü elim varmıyor almaya şuan zaman çarkı serisini okuyorum oda bitmek üzere Sad

Sizin bu yorumlarınız beni almak konusunda düşündürüyor.

Acep alsammı diyorum  Question  Question
Üye
Üye

Doğru söze ne diyebilirim......
Üye
Üye

hiç düşünme al. duacım olursun Smile

Üye

Karakalem yazmış:
hiç düşünme al. duacım olursun Smile

Aldım ve başladım ilk kitap bitti bugün diğer ciltleri geliyor. Keyifli bir kitap su gibi akıyor diyebilirim. Diğer ciltlerde bakalım daha heyecanlı neler olacak.

Anlamadığım evlilik dışı çocuklarla ilgili bir takıntısımı var yazarın karakterlerde sık sık görülüyorda Twisted Evil
Üye
Üye

En büyük prensin piçi olduğu için, saraydaki herkesin endişesi ileride taht üzerinde hak iddia edebilecek olması. Özellikle de diğerlerinin çocuğu olmazsa. Ayrıca ortalık karışık ve prensler bir şekilde kral'dan önce ölürlerse Kralın tek varisi olarak da kalabilir. Tek varis olmzasa da en büyük varis olduğu kesin olur. bu yüzden özellikle Regal ve annesi açısından çok büyük bir tehdit.

Umarım spoiler vermeden anlatmayı başarmışımdır.

Bir de Türkçe mi okuyorsun? Eğer Türkçe ise ve zahmet olmazsa, baş karakterlere ne isim vermişler yazabilir misin? Özellikle Fitz'i ne diye çevirmişler onu merak ettim.

Üye

Karakalem yazmış:
En büyük prensin piçi olduğu için, saraydaki herkesin endişesi ileride taht üzerinde hak iddia edebilecek olması. Özellikle de diğerlerinin çocuğu olmazsa. Ayrıca ortalık karışık ve prensler bir şekilde kral'dan önce ölürlerse Kralın tek varisi olarak da kalabilir. Tek varis olmzasa da en büyük varis olduğu kesin olur. bu yüzden özellikle Regal ve annesi açısından çok büyük bir tehdit.

Umarım spoiler vermeden anlatmayı başarmışımdır.

Bir de Türkçe mi okuyorsun? Eğer Türkçe ise ve zahmet olmazsa, baş karakterlere ne isim vermişler yazabilir misin? Özellikle Fitz'i ne diye çevirmişler onu merak ettim.

Türkçe okuyorum fitz diye geçiyor açıklamalarda "kraliyet piçi" olarak alta not düşmüşler sanırım diğer isimlerdede bir değişiklik olduğunu sanmıyorum yanlızca isimleri verirken dip not ile karşılığını yazıyorlar. Ama ben onlara pek dikkat ettiğimi söyleyemem
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri