Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÖYKÜLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yağmur o kadar şiddetli yağıyordu ki,kısa sürede, üzerinde durduğum kayanın büyük bölümü sular altında kalmıştı.Artık Yüzey Gezgini'nin istediği solucanları ona götürmeyi istemiyordum.Belki o da beni beklemiyordu artık.Kuş ölmüştü ve solucanlara gerek kalmamıştı kim bilir...

Dönmek istemiyordum.Burada yitip gitmek,şu iğrenç solucanlarla beraber boğularak ölmek istiyordum.

Sonra birden,güneş vaadini yerine getirdi.Solucanlar kayboldu ve bulutlar çekilmeye başladı.İçimde yoğun bir ağlama isteği oluştu.Bir amaç için yapılabilecek en iğrenç görevi kabül etmiştim ve başarmıştım da...

Vadi ,bize öğretilen cennet tasvirlerinin somut haliydi sanki.Ağaçlar,çiçekler ve bir nehir...

Bütün bu ilahi resimin hazzını duyarken,omuzumda bir elin varlığını hissettim.Uzun saçlarımı okşamaya başladı sonra el;arkama dönüp baktığımda elin Yüzey Gezgini'ne ait olduğunu gördüm.

Çırılçıplaktım.Göğüslerim,genç bir kadın olduğumu gösteriyordu.Aklımda hiçbir bilgi yoktu.Sadece bir isim yankılanıp duruyordu zihinimde,''Adem! Adem! ve yine Adem!''...Hayata dair tek bilgim buydu,bildiğim tek isim,şey,obje vs.Adem'di,daha doğrusu Adem adıydı.

Yüzey Gezgini bana gülümsedi ve şöyle dedi,''.....gerçekten bu ağacın meyvesini yemeyeceksiniz mi dedi?'' ve ekledi,''beni dinle Havva,eğer bu meyveyi yersen .....gibi olacaksın...''

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ÖYKÜLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri