Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Alıntı:

haplo,

okuyanlar bilir bu serinin başrol oyuncusudur  

Benim de bu site haricindeki rumuzumdur kendileri. =) Aynı zamanda 'tek-yalnız' anlamı da vardır.

'Elerki'ye gelince.Benim hem ismim hem de rumuzumdur 'Haplo' dışında kullandığım.

Öz Türkçe bir kelimedir ve anlamı 'demokrasi'dir. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Ben adımı nasıl olduysa bir garip yazmışım... Ordaki maksatım Athena Çocuk anlamına gelen Athenboy gibi birşey yazmaktı ama ben gitmişim Athenas Boyes yazmışım....xD

Çünkü ben an etkisiyim...
Benim hayallerim ve bilgimle kimse yarışamaz...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Bu başlık benim açtığım başlıktan çalıntıdır. Telif haklarını bile satın aldım. Gereğinin yapılmasını, suçlunun cezasını bulmasını arz ederim. Twisted Evil

Üye

en çok sevdiğim kahramanların isimleri:)SmileSmile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

aynı konuya ikinci kez ama bu kez farklı bir kişiye cevap Smile  

benim ki Acemi Oğlan kim ((( lol profesyonel ki))

Üye

benim ismim apaçık ortada aşk,kara demek
Üye
Üye

Alarcon aslında bir anlamı yok tamamını kafadan salladığım bir isim ama kendi isteğim üzerine anlam olarak bunu atıyorum.! Bakalım beğenecekmisiniz?

''Buz Dağının Görünmeyen Yüzü''

Üye

Helios, güneş tanrısı anlamına gelir... (tek -s ile yazılır, iki tane olması da benim fantazimdir  Cool  )

Üye

Üye

Morello ingilizce kelimedir. 'vişne' demektir. Açıkçası vişneye olan aşırı sevgimden veya yakınlığımdan değil sadece kelimenin bana gizemli gelmesinden, bir kız ismi gibi gelmesinden dolayı nick'im olmaya hak kazanmıştır. Ama eğer bir gün fantastik bir kitap yazarsam şayet o vakit hazırda olan karakterime uygun gördüğüm bir isimdir. Bir isim hayal ettiğim karakterlerimden birine bile uymuyorsa nick'im olarak asla kullanmam.

Morello'yu nasıl keşfettiğime gelince, eğitim hayatımda ingilizce ile hep fazlaca haşır neşirim. Yine bir gün anlamadığım bir kelimenin anlamını araştırırkene sözlüğün sayfalarında amacımdan çıkıp keyfe dalmış acayip kelimeler keşfederkene denk geldi işte...

Üye

undomiel 'i açıklamaya gerek varmı bilmiyorum Wink gri elfçe(sindarin)de "Akşam Yıldızı" demek.LOTR da Arwen'e halkı tarafından verilen isim...

Üye

Revan, Star Wars evreninde geçen Knights of the Old Republic (Kotor) oyununun baş karakteridir. Kaybedilmeye mahkum bir savaşı Cumhuriyetin lehine çevirmeyi başaran bir taktiksel deha olan Revan aynı zamanda Mandalore'u teke tekte yenecek kadar kudretli, Jediların yarısına yakınını Jedi Konsülüne karşı isyan ettirecek kadar da karizmatik bir Sith Lordudur.

Revan'ı benim gözümde apayrı bir konuma getiren özelliği ise karanlık tarafa evreni korumak için geçmiş olmasıdır. Karanlık tarafın yüce lordlarına atılan binbir türlü iftiradan bu abimiz de maalesef kendine düşen payı almıştır. Jedi yalakası Lucas Arts tarafından "Revan Malachor V'de kitle imha silahı kullandı, kendi askerlerini ölüme yolladı, içme suyuna arsenik karıştırdı zaten çocukken de kız arkadaşlarının saçını çekerdi" vb. gibi asılsız suçlamalarla karşı karşıya kalmıştır. Bütün bu yalanlara rağmen Star Wars hayranlarının içindeki Revan sevgisini yok edemeyeceğini anlayan Lucas Arts Kotor 2'de , "Revan Outer Rim'de gezerken ayağı takıldı, düştü, kafası yarıldı" gibi uydurma bir açıklamayla Revan'a ikinci oyunda rol vermemiştir

Sanırım açıklama kısmını biraz abarttım. Neyse artık bu yazı herkese ne çeşit bir Star Wars manyağı oldum konusunda bilgi vermiştir sanırım  Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

İsmim Zaman Çarkı serisinin en hınzır, en renkli, en çapkın ve en belalı karakterinin ismidir.Başta ne kadar azar işitse de, ne kadar terlikle dövülse de sonunda herkesin tırstığı bir adam haline gelmiştir.Kahraman olmaktan nefret eder çünkü kendisi bir kahramandır ve bu yüzden başına gelmeyen kalmaz.Yani ben kahramanım diye gerine gerine gezen tiplerin tersine neden ben kahraman olmak zorundayım ki görüşüyle aykırı bir karakterdir.Severim keratayı…=)
Üye
Üye

Benim ismim Eldir tamamiyle kendi uydurduğum bir isimdir ve bu konuyla ilgili bir kaç da projem var ama hikayesi şu şekilde bu siteye girerken ''ismim ne olsun?'' diye ne kadar zaman geçirdiğimi anlatamam bir gün eski günleri yad ederken Yüzüklerin Efendisi I deki Elendil ve elf Haldir isimlerini fark ettim ve onları birleştirdim sonuçta ''El'' ve ''-dir'' yani ELDİR oldu. Ancak güzel duruyor değil mi?

Düşecekmişim gibi içimin derinliğine
Başım dönüyor yükseklerden
Çekiyorum beni kendi derinliklerime"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Lord Soth'un Krynn deki kalesinin adı

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri